barca4ever написа:Thsmith написа:На мен като цяло ми се иска да заменим президента с конституционен монарх, но това е друга тема ;)
Е тва означава Симеончо да го направим Цар :D
Папазки и Найденови харесват това
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
barca4ever написа:Thsmith написа:На мен като цяло ми се иска да заменим президента с конституционен монарх, но това е друга тема ;)
Е тва означава Симеончо да го направим Цар :D
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:Нямаме нужда от монарх. Видяхме какво стана с Кобургската шайка и докъде докараха страната. През 1946-та българският народ изрита здраво по задните части мръсната лайнарска кобургска сган.
icko65 написа:Thsmith написа:ОО аз никога не съм се съмнявал, че в България хората, които са подходящи за копаене на картофи са много повече от тези, които могат нещо повече. ; )
Ей леке..за това няма да прогресираме..Работодатели като теб бол.Искат много труд а да плащат мин.заплата.
И хората в България не ги познаваш..Имат най вярната оценка..за работници говорим..но са бедни и безпомощни срещу вас..Кога ще си харчите милионите бе тапанари..За какво ги трупате.Видов ден идва..Нещастници
Sstefanov написа:
Thsmith написа:Плевнелиев беше най-добрият президент, който сме имали. Изобщо не може да става сравнение с пилотчето, гоце и компания.Sstefanov написа:Thsmith написа:Аз честно казано бих приел едно уж експертно правителство начело с Плевнелиев. Той е приемлив за ДБ, идва от Бойчето и като цяло е доста добър мениджър. Ще натрие носа на пилотчето и глупавата му външна политика, а може да направи и нещо добро около на работа на институциите. Програма максимум е това.
Само трябва да се държат надалеч Василев и компания от финансовото министерство и раздуването на соц разходи.
Ти луд ли си точно за Плевнелиев ? :D
Може би най слабия президент евър.
Абе тея НДСВ - същите ли са като преди 20 години или други мутри ? Като се сетя, как се мъчеха да ме вербуват 2002 мисля, че беше. Ако бях се навил, можеше и да съм милионер :D
icko65 написа:Thsmith написа:ОО аз никога не съм се съмнявал, че в България хората, които са подходящи за копаене на картофи са много повече от тези, които могат нещо повече. ; )
Ей леке..за това няма да прогресираме..Работодатели като теб бол.Искат много труд а да плащат мин.заплата.
И хората в България не ги познаваш..Имат най вярната оценка..за работници говорим..но са бедни и безпомощни срещу вас..Кога ще си харчите милионите бе тапанари..За какво ги трупате.Видов ден идва..Нещастници

tiamat написа:Ама това са нормални неща, бе човек. Работодателят иска да постигне макс резултат с мин средства, работникът иска да постигне макс компенсация за мин усилия. Въпрос на преговори. Никой работодател няма да ти даде 2х заплата заради черните ти очи, както и никой работник няма да даде на работодателя си 2х труд за техните сини, примерно, очи. Никой не натиска никой да работи еди си къде си или някой да наема еди си кой си.
delqnski47 написа:
:)))
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Drunken_Master написа:bubka написа:Drunken_Master написа:Коня ли визираш?
Да.
Пил ли си? :)
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта