Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2023 18:36

Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Щом не боядисват яйца не са никакви българи : D

Ами за мен основен белег на това какви сме са нашите традиции, обичаи и празници... Виждам, че ти е много смешно, ама... Ако знаеш друг признак, кажи?

Сега последно, Регъра може ли да се чувства българин, като боядисва яйца или не? :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2023 18:38

Сега довечера ще излезе батко и ще каже:
"Пак ги бих" и ще започне да ни се кара.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 18:38

ivan56 написа:
Drunken_Master написа:

Ами за мен основен белег на това какви сме са нашите традиции, обичаи и празници... Виждам, че ти е много смешно, ама... Ако знаеш друг признак, кажи?

Сега последно, Регъра може ли да се чувства българин, като боядисва яйца или не? :D

Само, ако ги боядисва в бяло, зелено и червено... ;)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 18:41

ivan56 написа:Сега довечера ще излезе батко и ще каже:
"Пак ги бих" и ще започне да ни се кара.

Ами в интерес на истината е голям успех за него. Извинявай, ама Просто Киро и Ристю Иванов се обединиха само и само да са на първо място, понеже тотално отвратиха българският народ и ако Тиквата ги бие пак? Не е ли ебахти падението за Козяк?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2023 18:45

Те щяха да имат повече проценти като две самостоятелни формации, това съм на 200% сигурен.
Дабълите с тия зелени идиоти при тях, отблъскват много хора.
Отивам да пускам и аз вота, че ми е важно да напиша "не на еврото"
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 апр 2023 18:49

ivan56 написа:
Drunken_Master написа:

Боядисването на яйца му дава възможност за германско или британско гражданство.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 апр 2023 18:49

Sstefanov написа:
Thsmith написа:Аз честно казано бих приел едно уж експертно правителство начело с Плевнелиев. Той е приемлив за ДБ, идва от Бойчето и като цяло е доста добър мениджър. Ще натрие носа на пилотчето и глупавата му външна политика, а може да направи и нещо добро около на работа на институциите. Програма максимум е това.

Само трябва да се държат надалеч Василев и компания от финансовото министерство и раздуването на соц разходи.

Ти луд ли си точно за Плевнелиев ? :D
Може би най слабия президент евър.
Абе тея НДСВ - същите ли са като преди 20 години или други мутри ? Като се сетя, как се мъчеха да ме вербуват 2002 мисля, че беше. Ако бях се навил, можеше и да съм милионер :D
Плевнелиев беше най-добрият президент, който сме имали. Изобщо не може да става сравнение с пилотчето, гоце и компания.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 02 апр 2023 18:50

Thsmith написа:
Sstefanov написа:
Thsmith написа:Аз честно казано бих приел едно уж експертно правителство начело с Плевнелиев. Той е приемлив за ДБ, идва от Бойчето и като цяло е доста добър мениджър. Ще натрие носа на пилотчето и глупавата му външна политика, а може да направи и нещо добро около на работа на институциите. Програма максимум е това.

Само трябва да се държат надалеч Василев и компания от финансовото министерство и раздуването на соц разходи.

Абе тея НДСВ - същите ли са като преди 20 години или други мутри ? Като се сетя, как се мъчеха да ме вербуват 2002 мисля, че беше. Ако бях се навил, можеше и да съм милионер :D
Плевнелиев беше най-добрият президент, който сме имали. Изобщо не може да става сравнение с пилотчето, гоце и компания.

Аз Петър си го харесвам :D Колкото и да не го харесват, аз си го смятам за най добрия, колкото и тъпо да звучи :D

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 18:51

Thsmith написа:
Sstefanov написа:

Трудно бих му определил пола...
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 02 апр 2023 18:51

ivan56 написа:Те щяха да имат повече проценти като две самостоятелни формации, това съм на 200% сигурен.
Дабълите с тия зелени идиоти при тях, отблъскват много хора.
Отивам да пускам и аз вота, че ми е важно да напиша "не на еврото"

Между другото наистина е топ олигофрения обединението им. Аз например никога няма как да гласувам за ДБ. Никакъв шанс, за ПП пуснах първия път от немай къде. Освен Бойкикев да го е било страх, че ще паднат под 4, но и това нямаше как да стане на тоя етап. А Кирчо ще последва ИТН и Слави според мен, но по-бавно ще се случат нещата. Чак такива тъпотии от ПР гледна точка, не е направил.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”