GOLEADOR написа:Запада наложи тези санкции за да свали Путин от власт,за мен,напълно грешна постъпка.Няма как руския народ да скочи на обединителя на Русия.Те виждат кой и за какво им причинява мъките които изпитват в момента и за това ще подкрепят Путин.А от поставянето на руската икономика на колене никой не печели.България губи двойно - от ембаргото и контрамерките на Русия.Отделно губи много туристи от региона.Разминахме се и с ЮП и сега ще внасяме руска газ от Турция,въобще губим от всички и всичко.Как го постигаме това - не знам!Ама е факт!
Е, руснаците не са слепи, нито глупаци и им е ясно, че сме дребна страна, зависима и командвана от Запада. Малко им е трудно да възприемат, че след Шипка и Плевен ние и в двете световни войни, и сега сме срещу тях, но в края на краищата случва се... интересно, че във форумите им, когато някой се изтропа върху нас, веднага го налазват трима и го питат: Защо ги съдиш? Та ние сами не проспахме ли предателството на Горбачов?
Да, болно им е донякъде, но недоумяват защо в някои области на България ситуацията е по-тежка , отколкото в Луганск и Донецк...доста от тях помнят нашите картофи, лютеница и краставички и питат: какво стана със селското ви стопанство?
Еми-иди им отговори!
Питат: нали сте в ЕС, нали ценности, взаимопомощ, пазари- не сте ли по-добре?
Иди им отговори ти, аз не мога...