Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот rhaegar » 02 апр 2023 00:07

Drunken_Master написа:Регъре, интересно, що да съм "пишман експерт от форум ГОНГ", при положение, че както виждаш, не само аз намирам твърдението ти за странно. Що ти да не си "пишман експерт от форум ГОНГ"?

Защото аз ти го казвам от лична гледна точка, която ти очевидно нямаш капацитет да разбереш, не спрямо някаква си теория.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 апр 2023 00:08

Capitano_Puyol написа:
delqnski47 написа:
pomiqrat написа:
ReBorn1982 написа:Козяшката "медия" погази официално закона и публикува политновина в деня за размисъл .....

https://www.dnevnik.bg/izbori-2023/2023/04/01/4467456_jurnalist_na_bnt_e_bil_izgonen_ot_predizborno_subitie/

И тези същите нон стоп пищят за "върховенство на правото", "честност" и т.н. ...... ето ги колко спазват законите самите те ....

Ако бъде извършено убийство да не се съобщава. Кашчей, ти ли си?

Щото не се знае кой е прав тук и какво е станало в действителност.
(тва относно случката).
А иначе може и да има нещо вярно, щото мой познат Дренчев лично го е заплашвал с Белене и че ''такива като теб ще отидат там като дойдем на власт'' :))

Дренчев си е олигофрен на квадрат, помниш и в Панорама какво изръси...майка му е рускиня, и е логично да говори по тоя начин.

Мен ми е лично много мъчно за електората на Възраждане, защото просто знам кво ще направи Коци след време. Имам си вътрешни информации и т.н.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2023 00:11

rhaegar написа:
Drunken_Master написа:Регъре, интересно, що да съм "пишман експерт от форум ГОНГ", при положение, че както виждаш, не само аз намирам твърдението ти за странно. Що ти да не си "пишман експерт от форум ГОНГ"?

Защото аз ти го казвам от лична гледна точка, която ти очевидно нямаш капацитет да разбереш, не спрямо някаква си теория.

Ама ти го казваш, гледайки го от своята камбанария, ве, УМНИК! Това, да не значи, че е така...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 02 апр 2023 00:11

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:

Ама ти го казваш, гледайки го от своята камбанария, ве, УМНИК! Това, да не значи, че е така...

Повече значи, отколкото нещо в което ти си решил че не вярваш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 апр 2023 00:12

rhaegar написа:Понеже не си чел за какво спорихме, аз му дадох пример със себе си. Баща ми е палестинец. Майка ми е българка. Аз цял живот съм тук и се чувствам българин. Според него съм арабин, ама аз не съм бе, нито им знам традициите, нито им знам обичаите, нито някога съм ходил там, нямам абсолютно нищо общо с този народ, освен че част от кръвта му е в мене. Но това някак си не ме кара да се чувствам арабин. Независимо какво ми казва някакъв си пишман експерт от форум Гонг, който не вярвал в теорията на самоопределението. Ми аз може да имам и шведска кръв по-назад в родата ми, значи съм швед ли?
От своя страна, сестрите ми от втория брак на баща ми с жена от Сирия е напълно нормално да се чувстват арабки, независимо че в момента живеят в Холандия.

Е, ти си имаш българското, напълно нормално е да се чувстваш и да се наричаш българин.

За мен е нещо като онази анкета на американците, която пуснаха тук. Примерно ако съм с родители българи, но съм роден и израстнал в САЩ, нямам нищо общо с България - тогава бих казал, че съм американец с български корени/произход.
Така казано, произходът ми ще е константа и няма да се мени, когато ми е кеф.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 апр 2023 00:12

Drunken_Master написа:
Eminem написа:Тази идея ми е странна, защото излиза, че в различни етапи от живота, може да бъдеш от различни етноси. Като да си смениш дрехата.

Не само това. Щом Мехмет Йозил е немец по тяхната логика, излиза и, че циганора Мюмюн от Столипиново е... българин!? Нали така!?

Според спецификата на живот, който водят са цигани от Столипиново.
Drunken_Master написа:
Eminem написа:Има ли са манталитет на воини.

Аз лично, не бих се гордял с историята на страната си, честно казано. Ние повече сме били под ботуш (османски и византийски), отколкото да сме били някаква европейска сила. Бих се гордял с културата си, с традициите си, с това, че сме се запазили като нация толкова дълги години, с природата си... ако щеш и с кухнята си дори.

Дори не съм на мнение, че българките са най-красиви. По-красиви от рускините нЕма!
Между другото, моите родители бяха наскоро в Швеция и казаха, че тамошните млади хора също били много красиви.

Знаем, че не си горд с историята ни, а си горд със сръбската.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 02 апр 2023 00:14

icko65 написа:Помиярчето отдавна не се бе развихряло....Що па и ние като боядисваме яйца гърците да не са българи...а..помиярче.Кои са по напред....гърци или българи..Внимавай в задачката...Чети условието 100 пъти.......Айде жокер...Кога е създадена Гърция....Мисли...

Кой първи е започнал да боядисва яйца?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Capitano_Puyol

Мнениеот Capitano_Puyol » 02 апр 2023 00:14

Регър, самоопределението го има, но и генетиката не може да се пренебрегва. Сега то ако можеше да се провери 20 поколения назад всеки ще намери нещо небългарско, неизбежно е. Обаче тук говорим за смесване все пак между близки по произход хора - европеиди. Ето например ако теорията на разни там за тюркско-монголския ни произход беше вярна, сега щяхме да изглеждаме нещо като казахстанците, т.е. поне 2/3 монголоиди, защото и тоя ген е доминантен. Просто тая теза за тюрко-монголите издиша отвсякъде и отива в коша. Сега, при твоя случай след няколко поколения - деца, внуци и за тях ще е валидно същото ако останат тук и оставят поколение. Но ти по кръв си 50/50.
Последна промяна от Capitano_Puyol на 02 апр 2023 00:18, променено общо 2 пъти.
Барса и Лудогорец, але, алеее...

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 02 апр 2023 00:15

Drunken_Master написа:
Eminem написа:Тази идея ми е странна, защото излиза, че в различни етапи от живота, може да бъдеш от различни етноси. Като да си смениш дрехата.

Не само това. Щом Мехмет Йозил е немец по тяхната логика, излиза и, че циганора Мюмюн от Столипиново е... българин!? Нали така!?

Месут (не Мехмет) винаги се е държал като турчин. Даже Ердоан лично го жени на Босфора .....

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 02 апр 2023 00:16

Някои хора тук бъркат основни понятия като етнос гражданство потекло и самосъзнание....Не се намесвам...спора си е ваш
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Върни се в “Свободна зона”