Единият чака да му преведат и гледа като плъх в трици, а другият си кара директно на английски.
Кирил Петков пред Euronews: Победата ни ще е голяма, но кабинетът - на малцинството. Така е честно
https://www.youtube.com/watch?v=AqSioKg3LEM
Бойко Борисов пред Euronews: Знам, че коалиция с "Промяната" би извадила България от кризата бързо
https://www.youtube.com/watch?v=6fPkvuGeUH0&
Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Drunken_Master написа:фЕМИНЕМ, това е за теб...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=p3ZKsr0qTmI[/youtube]
Bсъщност фактът, че официалния старобългарски език, създаден при Борис ², е де факто старославянския, разпространен из цяла Източна Европа тогава, говори достатъчно за етническата структура на Българското Царство тогава.
Drunken_Master написа:Я ми дай някой, който на базата на факти е оборил твърдението, че българската държава се формира на базата на две народности - славянските племена, които от дълги години обитават родните ни земи и прабългарските... пришълци, които идват тук. Освен това е абсолютен факт, че прабългарите са били В ПЪТИ по-малобройни. Ако искаш, може да анализираме българският език, колко славянски думи има запазени и т.н.. А и огромна част от традициите и обичаите ни са славянски. Къде се боядисват яйца примерно? В Германия и Великобритания? Тц... Как се обличат момите у нас? А в Сърбия? А в Хърватия? Да си наясно, че има страшно много славянски разновидности на ръченицата?
Това само по себе си говори, какви сме...
П.С.
Иначе, Дъ Гейм-а може да ти измисли 100000000 причини, че не сме такива.
Въпросът е дали ако припознаеш Хелоуин и традицията зад него, това ще те направи американец?
Иначе, факт е, че в днешно време, културата и езикът ни са славянски. Каква ли щеше да е България ако и на мисловно ниво бяхме като родът Дуло?
JimBeam написа:Единият чака да му преведат и гледа като плъх в трици, а другият си кара директно на английски.
Кирил Петков пред Euronews: Победата ни ще е голяма, но кабинетът - на малцинството. Така е честно
Бойко Борисов пред Euronews: Знам, че коалиция с "Промяната" би извадила България от кризата бързо
Вторият, ако можеше и да говори български, освен английския, щеше да е добре.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- delqnski47
- Контакти:
icko65 написа:delqnski47 написа:Дори да е теглил сме били около 20 млрд а са сме двойно...
Проверявай фактите преди да квалифицираш кой къде бил ''изтрещял''. Кокорчо профука за 9 дни 9 милиарда.
ти чети не ми философствай....20млрд. нисък дълг ли е....
Щом сме на предпоследно място спрямо глава на населението кво е според тебе :D
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- delqnski47
- Контакти:
JimBeam написа:Единият чака да му преведат и гледа като плъх в трици, а другият си кара директно на английски.
Бърка в гъза на некви курви дето назначава после в държавни банки и говори английски. Критериите са изпълнени.
Sofia.
Sofia.
Не знам какво бърка, ама Борисов не спря да лъже и увърта. Дори каза, че той бил спрял Южен Поток, което не е вярно.
- Drunken_Master
- Контакти:
Eminem написа:Въпросът е дали ако припознаеш Хелоуин и традицията зад него, това ще те направи американец?
Ами виж сега, аз преди една седмица спорих с Регъра и Soulen... Честно казано бях шокиран, да разбера, че ако си от семейство на разведени родители и брат ти живее в Камбоджа ще се получи уникалното нещо, че Киро и Ваньо да са от различен етнос, понеже единият бил живял в Камбоджа и бил отраснал с камбоджанската култура. Това са абсолютни тинтири-минтири.
Кръвта вода не става! Това за "правото на самоопределение" е една огромна простотия. По тая логика българите-мохамедани, които се смятат за НЕбългари са от помашки етнос!? Същото важи и за украински етнос, такъв няма. Те са си руснаци, колкото и да не им се иска на някои хора.
Eminem написа:Каква ли щеше да е България ако и на мисловно ниво бяхме като родът Дуло?
А ти защо си мислиш, че те не са имали своите трески за дялане? Примерно, аз мога, да ти кажа, че колкото повече се ровичкам за нашите велики революционери, толкова разбирам, че техните революционни разбирания са били на аматьорско равнище. Без никаква военна мисъл, никаква стратегия за бъдещо развитие на военните действия. Примерно, да се използва Балкана за един вид щит, да се блокират проходите и т.н. Нищо подобно...
В момента гледам интервю с Ангел Генчев. Думите му са: "Иван Абаджиев е най-великият треньор за всички времена във всички спортове! Разправят, че бил химик!? А какво да кажат в Германия, където имат даже лаборатории за тази работа. Абаджията направи трикратен световен шампион от Сашо Върбанов, който ако го видиш... Ми той баскетболна топка не може да тупа, бе, човек!? Абаджията откри нещо, което друг треньор не го е откривал. Че спортист трябва да прави постоянно, точно това, което прави на състезание. Ако си щангист - тласкане и изхвърляне. А преди него щангистите са играли федербал и са вкарвали кошове!"
Ето ти един съвременен Левски, който е прославил страната ни навсякъде по света!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- delqnski47
- Контакти:
JimBeam написа:Не знам какво бърка
Как бе, ей го...
https://www.youtube.com/watch?v=eMGWrfXC-G8
Мисля че го бях намерил и в HD формат.
Sofia.
Sofia.
-
tiamat написа:ReBorn1982 написа:Първо, дали случаят е такъв, още не знаем, това е твърдение на американско НПО.
Второ, каквото и да е станало, или не станало, днес е ден за размисъл и политически новини са забранени по закон. АЕЖ и Дневник нарушиха Закона. Факт.
Аеж е американско нпо?
Сайтът е реализиран с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“.Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на АЕЖ-България и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.
Последна промяна от ReBorn1982 на 01 апр 2023 23:03, променено общо 2 пъти.
Drunken_Master написа:Eminem написа:garfield22 написа:THE G.A.M.E написа:Той процесът е още от соца.
Българската Държава, народ, Азбука, език и култура, станаха - "славянски".
Демек, руски и сръбски ...
Колко прост и тъп бил Кубрат, трябваше да кръсти Държавата "Велика Славяния" и проблем с Московията 1 500 г. по късно, нямаше да имаме.
Не е така, още от преди комунизма се е смятало, че сме славянски народ и че прабългарите са били тюркска орда, която впоследствие е била асимилирана от по-многобройните славянски маси. Но днес американофилите се опитват да променят историята и отричат, че сме наследници на нашите предци славяните и траките, а казват, че произлизаме единствено от прабългарите, дошли с Аспарух. А държавата е нормално да се казва България, защото е кръстена на управляващия народ, независимо дали той е съставлявал само малък елит или целокупното население на страната.
Какви славяни, какви 7 лева. От една страна Русия ни променя историята, от другата САЩ.
Ние дори визуално се различаме от славяните.
Ние сме Българи!
Я ми дай някой, който на базата на факти е оборил твърдението, че българската държава се формира на базата на две народности - славянските племена, които от дълги години обитават родните ни земи и прабългарските... пришълци, които идват тук. Освен това е абсолютен факт, че прабългарите са били В ПЪТИ по-малобройни. Ако искаш, може да анализираме българският език, колко славянски думи има запазени и т.н.. А и огромна част от традициите и обичаите ни са славянски. Къде се боядисват яйца примерно? В Германия и Великобритания? Тц... Как се обличат момите у нас? А в Сърбия? А в Хърватия? Да си наясно, че има страшно много славянски разновидности на ръченицата?
Това само по себе си говори, какви сме...
П.С.
Иначе, Дъ Гейм-а може да ти измисли 100000000 причини, че не сме такива.
Естествено, че боядисват. Дори в Либия го правят. Сигурен съм, че и те са славяни. Както обикновено некомпетентен...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.