Tommi написа:професор Томов написа:
Ехааа, голям интернационалист ще излезешТи продължавай да си пишеш за разни макроикономически глупости, прокламиращи мир и равенство между хората и расите на планетата Земя. Още малко и ще се хванем всички за ръчички и ще запеем дружно в хор, в знак на равенство и разбирателство между всички народи
Коя държава печата сама парите си??? Всъщност колко са държавите, които сами печатат парите си??? В голяма грешка си, Томи. Този закон е само за еврейчетата и който им се изпречи на пътя са готови да минават през милиони трупове, само и само да продължат да печатат!!!
Виж сега.Тези пари, които използваме аз и ти, са декретни или декретирани пари. Държавата България (същото е в САЩ, Русия, Китай) е казала, че те изпълняват функциите на пари. Питай, което не ти е ясно. Има и други пари, примерно депозитните пари, но няма да те затормозявам.
Добре де, ама ти така и не ми отговори на двата въпроса. То до сега на нито един въпрос не си ми отговорил де, само дето скачаш от тема в тема, използувайки разни сложни словосъчетания и думички, в опитите си да объркаш уважаемият професор, ама ще се правим, че не го виждаме