Турция свали руски боен самолет !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Турция свали руски боен самолет !

Мнениеот W84me » 25 ное 2015 11:18

Господи, прости на неверниците, опетниха името на България и борците за Свобода!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 ное 2015 11:19

pampi написа:...Човек на възраст си, не си излагай на показ комплексите, защото е ... Привърженик си на клуб дето вече 20 години се издържа с рубли, това ли те тормози не знам...

pampi, завършил съм едни от най-престижните училища в България: 41 ОУ "Патриарх Евтимий" в София, Немската гимназия в София и ВИИ "Карл Маркс" (специалност "Международни икономически отношения"). Работил съм повече от четвърт век в системата на външната търговия ("Балканкаримпекс" и други фирми), бил съм ръководител на отдел, обиколил съм половин Европа. Сам съм си спечелил жилището с честен труд в строителството (т.н. комсомолски набор), вместо да чакам като някой мухльо 25 години за него. С жена ми отгледахме две деца, които също получиха много добро образование и получиха престижни и добре платени професии. Аз сега имам добра работа и добро заплащане (не се оплаквам). Владея писмено и говоримо 3 езика - руски, немски и английски. Дай Боже всекиму да има моите "комплекси". :) А това, че ни в клин ни в ръкав намесваш "Левски" в една политическа тема, вместо да си гледаш посрания червен фалирал задник и да се тормозиш, красноармеецо, показва кой е комплексарят тук... :lol:
П.П. Използвам възможността, да пожелая на всички приятен ден, защото аз все пак си имам и друга работа. :) Станко си изчерпа правото на отговор с неадекватните си писания... :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 ное 2015 11:23, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2015 11:20

W84me написа:Господи, прости на неверниците, опетниха името на България и борците за Свобода!

И тоя е привърженик на Левски :shock: :shock: Т.нар. "робство" вика ... :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 ное 2015 11:21

Captain Stottlemeyer написа:
pampi написа:...Човек на възраст си, не си излагай на показ комплексите, защото е ... Привърженик си на клуб дето вече 20 години се издържа с рубли, това ли те тормози не знам...

pampi, завършил съм едни от най-престижните училища в България: 41 ОУ "Патриарх Евтимий" в София, Немската гимназия в София и ВИИ "Карл Маркс" (специалност "Международни икономически отношения"). Работил съм повече от четвърт век в системата на външната търговия ("Балканкаримпекс" и други фирми), бил съм ръководител на отдел, обиколил съм половин Европа. Сам съм си спечелил жилището с честен труд в строителството (т.н. комсомолски набор), вместо да чакам като някой мухльо 25 години за него. Сега имам добра работа и добро заплащане. Владея писмено и говоримо 3 езика - руски, немски и английски. Дай Боже всекиму да има моите "комплекси". :) А това, че ни в клин ни в ръкав намесваш "Левски" в една политическа тема, вместо да си гледаш посрания червен фалирал задник и да се тормозиш, красноармеецо, показва кой е комплексарят тук... :lol:
П.П. Използвам възможността, да пожелая на всички приятен ден, защото аз все пак си имам и друга работа. :) Станко си изчерпа правото на отговор с неадекватните си писания... :)

Капитане, ти си малоумен - отдавна го подозирам, обаче днеска ме убеди :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 25 ное 2015 11:22

Да се чуди човек направо защо им е на хората да пишат песни и стихотворения за Чавдар войвода, карджата, Стани стани юнак балкански, 100 синджира роби и накрая главните герои в този роман Под Игото където се обеснява как хубаво си живее народа да се самоубиват когато ги обграждат миротворците .

Кви са тия гадни сеператисти и луди да се борят срещу добрата демократична турска власт и султана който никога не им е взимал синовете да ги прави еничари и да им сменя вярата и никога ама никога не им е забранявал да строят църкви и не ги е карал в тези църкви да се пее само на гръцки. Я вижте как хубаво сега в границата на Турция си живеят кюрдите не ги бият не ги стрелят по избори , въобще пълна идилия все едно са в рая

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 ное 2015 11:22

samobotev написа:
темата е следната - интересите на България в момента, а не какви са биле преди 200,150 и 50 години.

А в момента нашите интереси са руснаците да се наложат в Сирия и да охладят турските мераци за разширение и безплатен петрол. Това за разширението е за да не тръгнат след 10 години да се разширяват и към родопите , а безплатния петрол подсилва още повече турската икономика и транспортните им фирми за сметка на българската икономика и транспортни фирми.

Абе ако ще се разширяват, предпочитам да го правят в Азия. :lol:
Не изключено, ако там не ги огрее, да обърнат поглед насам.

Определено омаломощяването на Турция, би било само от полза за нас.
А това най-добре ще се случи със създаването на Кюрдистан.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 25 ное 2015 11:23

Иракски Кюрдистан не е суверенна държава, той е нещо като Република Сръбска в Босна, но не е суверенна държава.

А Турция се страхува от суверенна Кюрдска държава и то не само на територията на Ирак а и с тази на Сирия. И ги е страх, не толкова от външни заплахи а от вътрешните им, именно тези 13, 14 000 000 кюрди живеещи в Турция. Защото при официална Кюрдска държава, онези веднага ще се надигнат и ще пожелаят цяла югоизточна Турция да се обедини с нея.

Ей от това се страхуват турчолята а не от друго! ;)

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 25 ное 2015 11:27

Боаббе, мислех,че си по-начетено момче. Ето ти един цитат от писмо на Левски ди Каравелов:

“Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 ное 2015 11:27

pampi, завършил съм едни от най-престижните училища в България: 41 ОУ "Патриарх Евтимий" в София, Немската гимназия в София и ВИИ "Карл Маркс" (специалност "Международни икономически отношения"). Работил съм повече от четвърт век в системата на външната търговия ("Балканкаримпекс" и други фирми), бил съм ръководител на отдел, обиколил съм половин Европа. Сам съм си спечелил жилището с честен труд в строителството (т.н. комсомолски набор), вместо да чакам като някой мухльо 25 години за него. Сега имам добра работа и добро заплащане. Владея писмено и говоримо 3 езика - руски, немски и английски. Дай Боже всекиму да има моите "комплекси". :) А това, че ни в клин ни в ръкав намесваш "Левски" в една политическа тема, вместо да си гледаш посрания червен фалирал задник и да се тормозиш, красноармеецо, показва кой е комплексарят тук... :lol:

Бе големи репресии си преживял под руско иго... :shock:
как беше казал Христос : До разсъмване 3 пъти ще се отречеш от мене, Петре! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 ное 2015 11:29

pampi написа:

Бе големи репресии си преживял под руско иго... :shock:
как беше казал Христос : До разсъмване 3 пъти ще се отречеш от мене, Петре! 8-)

Абе ти не разбираш, те са толкова начетени, че ВЪПРЕКИ руснаците са успели да научат 3 езика и да завършат в престижни училища. Самоуки са един вид, по-големи от Паисий! Всъщност кой е Паисий на фона на подобията на Плевнелиев и Иво Прокопиев?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Свободна зона”