Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 17:06

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Това с натискането е някакъв мит, май именно господинът от Русе го пусна. Изображение Честно казано не е мой тип, даже ще ви издам, че и извън форума съм имал контакт с нея. Приятно момиче горе-долу, но разликата във възрастта си личеше чисто като мироглед. Без нищо лошо го пиша, просто имаше доста детски поглед върху нещата, иначе за спам темата се разбирахме чудесно ..... което някои живеещи около Джурджу са изтълкували криворазбрано. Изображение

"Имал съм контакт" е доста разтегливо понятие... Изображение

Преди не беше толкова кисел чичак числото, ама все пак си пролича и у форума, че удари гредЪ :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2023 17:08

Кой от тук е Кашата бре.
Каше, тук ли си бре! Жив ли си деба
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 мар 2023 17:10

Имал съм контакт, но не ..... полов контакт. Изображение

Виж, въпросната Летиция наистина много допадаше като мироглед и интелект, тя беше жена, Симона беше момиче. Но помня, че Летиция беше обвързана, затова и никога не съм правел опити за нищо, просто спам ..... мразя помиярски изпълнения тип сваляне на чужда жена.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 17:13

ReBorn1982 написа:Имал съм контакт, но не ..... полов контакт. Изображение

Виж, въпросната Летиция наистина много допадаше като мироглед и интелект, тя беше жена, Симона беше момиче. Но помня, че Летиция беше обвързана, затова и никога не съм правел опити за нищо, просто спам ..... мразя помиярски изпълнения тип сваляне на чужда жена.

Тя се обвърза в последствие. И преди съм писал, че темата на Серия А беше велика едно време. Там се запозна с Бероеца, дето и той беше фен на Милан и заедно с един левскар и бианконер Сторм, се бориха за нея. После Сторм спря да пише дори.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 мар 2023 17:27

Soulen написа:Иначе как те мразиха 50 човека в оранжевия форум също беше забавно да се следи :)

Няма лошо, бяха тегави времена за всички, не помня с лошо никого, на всеки от ЦСКА му е било трудно тогава, имаше много емоции в повече, и от двете страни имаше прекаляване, за мен е затворена страница, остават ми спомените от годините по стадионите, в днешно време съм се откъснал от футбола и нямам никакво отношение, само чисто информативно хвърлям поглед на новините. Като гледам ..... БГ футболът е даже още по-зле.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 17:37

ReBorn1982 написа:
Soulen написа:Иначе как те мразиха 50 човека в оранжевия форум също беше забавно да се следи :)

Няма лошо, бяха тегави времена за всички, не помня с лошо никого, на всеки от ЦСКА му е било трудно тогава, имаше много емоции в повече, и от двете страни имаше прекаляване, за мен е затворена страница, остават ми спомените от годините по стадионите, в днешно време съм се откъснал от футбола и нямам никакво отношение, само чисто информативно хвърлям поглед на новините. Като гледам ..... БГ футболът е даже още по-зле.

Аз биех път до София да ходя на някой по-важен мач, до морето за оня прословут мач за купата с Черно Море и на гостуванията на Левски в Пловдив, но и мен ми писна и последно на мача с Марибор съм ходил. Мислех и евентуалния с Партизан да посетя, ама...

Сега и по телевизията не ги гледам. Само мачове на Челси.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2023 17:49

ReBorn1982 написа:

1982 ти ли си бре...
Искаш ли си оригиналния ник.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 18:00

Делянски 1 година ли ти отне да го разбереш хахахах.

Леко се ребрандира и обърна палачинката, ама стила си е същия кисел заядлив чичак на средна възраст :))

Общо взето Петър Хубчев на форума.

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 16 мар 2023 18:04

Ти ли мА "уби" ??! Изображение

Не, няма нужда ..... свикнал съм с този, на онзи и паролата сигурно не му я помня вече ....

Soulen написа:Тя се обвърза в последствие. И преди съм писал, че темата на Серия А беше велика едно време. Там се запозна с Бероеца, дето и той беше фен на Милан и заедно с един левскар и бианконер Сторм, се бориха за нея. После Сторм спря да пише дори.

Е, аз явно по-късно съм бил, щото вече беше с бИроИца ..... но беше серт мома, сега се сещам ...... левскарка, националист, жабарофил ..... Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 мар 2023 18:09

ReBorn1982 написа:Нищо не си казвал, познах те по заядливия стил. Даже никнейма не ти помнех, само помня, че беше от Русе. Но стила ти помня.

И не си мисли, че нямаше да те познаят бързо-бързо.

"Не знаеш какво е спам" :D
Кашчей редовно го употребяваше.
Чакаме Станко и онова лайно Месифен
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”