Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 16 мар 2023 11:35

delqnski47 написа:
ivan56 написа:Видяхме го, видяхме го.
Ония проби за асфалта, който може и да липсва ама "не е проблем "
За същите тези, които чалгарите искаха да им се плаща за ремонта на ремонта на ремонта.
Защо кантарите на тол системата не работят и не са свързани с АПИ и кой има далавера да не се засичат претоварените камиони ?
Искате пирамида строена 12 година, да бъде срината за шест месеца?
Що се правиш на тъп?

Отново популистки опорки на некомпетентните Кокорчовци та да кълват Ивановците на въдицата .. :))
Чалгарите искаха да се плаща, защото така пише в договорите им и Конституционния Съд съвсем наскоро обяви като противоконституционно на тъпите Кокорчовци решението да не плащат. :)) Тва да не ви е битпазар или да хващате невидими парапети? Има си закони и договори...
Конкретно ставаше въпрос за Парламента и Кокорчовците като мнозинство + ИТН, които гласуваха "тъпо, но коалиционно" (цитат на Тошко Йорданов от трибуната) :) да отменят плащания, но тва няма как да стане, защото Парламента НЕ е страна та да решава това. Това е от компетенцията на АПИ, а не на Парламента !Някой пак не е следял събитията, но ти ако ги следеше нямаше да искаш да гласуваш за ПП.. :))

Пич, твоите хора твърдяха, че пари няяяма в държавата, ама искаха да се плащат едни пари на герберските строителните фирми и като видяха, че номера няма да мине и си врътнаха гъзо.
Ок, противоконституционно е, търсеше се вариант тия "касички" на Бойко да не получат пари за това което уж са "построили". Още тогава се каза няма проблем да се изплатят парите на изрядните фирми, но не и на тия с празните чекове от бойково време.
Един лев не трябва да вземат тия тарикати, които работа за 5 лева я надписват за 500. Ти и чалгарите защитавате точно това.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2023 11:40

Да не говорим колко издиша аргументът "има договори", при положение че другата страна е изпълнила fuck all от своите задължения по тия договори, ама дай да им плащаме.
Pacta sunt servanda е много стар принцип, ама важи и за двете страни.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 16 мар 2023 12:56

Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 мар 2023 14:01

Ми по-хубаво да си ги спестят с тея резултати, освен ако герб/пп/дб не направят правителство. Друга опция няма.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 16 мар 2023 14:14

ГЕРБ и ДПС чакат на нисък старт възхода или левицата да влязат, за да управряват заедно за доброто на народа.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2023 14:47

Soulen написа:Ми по-хубаво да си ги спестят с тея резултати, освен ако герб/пп/дб не направят правителство. Друга опция няма.

Според мен единственият шанс да има правителство е да се проведат избори 2 в 1 с местните, когато активността е по-висока. В противен случай, ще се въртим около тия проценти до края на света.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Sinuhe
Контакти:

Мнениеот Sinuhe » 16 мар 2023 15:17

rhaegar написа:
Soulen написа:Ми по-хубаво да си ги спестят с тея резултати, освен ако герб/пп/дб не направят правителство. Друга опция няма.

Според мен единственият шанс да има правителство е да се проведат избори 2 в 1 с местните, когато активността е по-висока. В противен случай, ще се въртим около тия проценти до края на света.

Конституцията не го разрешава. И да са 2 в 1 пак няма шанс. Когато има 100 регистрирани партии и коалиции за избори нещата се размиват жестоко. А и в местните май нямат право да гласуват от чужбина и става пак мазало.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2023 15:25

ivan56 написа:
delqnski47 написа:
ivan56 написа:Видяхме го, видяхме го.
Ония проби за асфалта, който може и да липсва ама "не е проблем "
За същите тези, които чалгарите искаха да им се плаща за ремонта на ремонта на ремонта.
Защо кантарите на тол системата не работят и не са свързани с АПИ и кой има далавера да не се засичат претоварените камиони ?
Искате пирамида строена 12 година, да бъде срината за шест месеца?
Що се правиш на тъп?

Отново популистки опорки на некомпетентните Кокорчовци та да кълват Ивановците на въдицата .. :))
Чалгарите искаха да се плаща, защото така пише в договорите им и Конституционния Съд съвсем наскоро обяви като противоконституционно на тъпите Кокорчовци решението да не плащат. :)) Тва да не ви е битпазар или да хващате невидими парапети? Има си закони и договори...
Конкретно ставаше въпрос за Парламента и Кокорчовците като мнозинство + ИТН, които гласуваха "тъпо, но коалиционно" (цитат на Тошко Йорданов от трибуната) :) да отменят плащания, но тва няма как да стане, защото Парламента НЕ е страна та да решава това. Това е от компетенцията на АПИ, а не на Парламента !Някой пак не е следял събитията, но ти ако ги следеше нямаше да искаш да гласуваш за ПП.. :))

Пич, твоите хора твърдяха, че пари няяяма в държавата, ама искаха да се плащат едни пари на герберските строителните фирми и като видяха, че номера няма да мине и си врътнаха гъзо.
Ок, противоконституционно е, търсеше се вариант тия "касички" на Бойко да не получат пари за това което уж са "построили". Още тогава се каза няма проблем да се изплатят парите на изрядните фирми, но не и на тия с празните чекове от бойково време.
Един лев не трябва да вземат тия тарикати, които работа за 5 лева я надписват за 500. Ти и чалгарите защитавате точно това.

Пич, хората си имат договори. Знаеш ли кво е "договор" ? И за чий *** ще казваш на кой ще се плаща и на кой - не, при положение че всеки от тях си има договори подписани от държавни лица?! Ти кат си имаш договор ще ти бъде ли приятно новия шеф да ти каже "Миии няма да ти плащам еди си какво". Чакай малко бе оу... Кво значи "изрядна фирма". Имам си договор дет пише "Получавам всичко предварително" и отиваме в съда. Кой ще спечели я кажи ?
Не само ще плащаш и сега ще плащаш с лихви щот гласувате за шарлатани, които заради тях съдят държавата в момента за милиарди след решението на КС ....
А чалгарите казваха че няма пари и тва е факт след безразборното раздаване на пари от Кокорчото. Живеене на кредит както сме сега не значи че си богат, земи си го избий тва най после...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 мар 2023 15:30

ivan56 написа:
rhaegar написа:То май ще се окаже, че това дето го надрънка тая женица няма нищо вярно в него, ама де да видим.

Евтина пропаганда на фатмака и музика за ушите на "Делянчовци", които твърдят, че нямало пари в държавата.
От същите тези, които един бюджет не им стиска да направят.
БНБ само където не им казаха, че са олигофрени.

Я виж с колко милиарда ни се вдигна дълга след Бойко и ела пак да говориш тъпизми...
Любимия ти гей от Хасково изтегли милиарди за да точи електорат на БСП, раздавайки по големи пенсии на бабите в КОВИД криза (страшна политика...), сложи тая малоумна промоция за горивата, които такива като мен с пълен резервоар взимахме 15 лева а бай Колю бедния с половината резервоар - 7 и по малко, буквално всичко отиде за фирми, които нямаха нужда от помощ и т.н. простотиите на тоя.
И СЯ СМЕ НА КРЕДИТ!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 16 мар 2023 15:39

Drunken_Master написа:Изображение

Тва е баси манипулацията според мен. Нареждането ще е партията на негласувалите, гроб, дпс, ппдблгбт+ или възраждане.
Последна промяна от metodito на 16 мар 2023 15:40, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”