Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 15 мар 2023 16:57

delqnski47 написа:
ivan56 написа:Още един милионер във форума.Цццццц
Човека, който ми цитира тука някакви левичари, ирини зикидиси и тем подобни и си преписва знания по политически въпроси, ни говори, че сме нямали политическа култура.
И същият човек е ревностен защитник на партия еднодневка, която беше активирана от един виден "архитект".
Не мерси....

Сериозно ли говориш за ''левичари'' и паралелно с тва искаш да гласуваш за ПП......:))))
И ми иронизираш, че имаш бедна политическа култура... :)))))))))))))))))))))))
Ебати шах и мата. Ти даже не знаеш какви са ПП. :)))

Знаем ти капацитета, моля, моля.
Аз си гласувам за КОД, но в краен случай при неща на кантар, да ще гласувам за тях.
И точно пък симпатизанти на чалгароолигархията да ми говорят за политическа култура.
Обаче не може да им се отрече на ПП, че бръкнаха на всички много дълбоко в дупарата.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 мар 2023 17:03

Зле ли е положението? Ами чудесно, такива хора НЕ заслужават нормална държава!
https://nova.bg/news/view/2023/03/15/40 ... %B5%D0%BE/

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 17:03

ivan56 написа:Обаче не може да им се отрече на ПП, че бръкнаха на всички много дълбоко в дупарата.

E, аз какво говоря досега.... :)))))
Иначе ме кефи тва от КОД на ПП. :)) От консерватори на леви либерали.... хахахха
Тва като от Левски на ЦСКА или обратното. И вика нещо тип ''кво бе аз знам кво е засада''. Погром..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 17:09

А ,забравих да кажа за Мастера.
Слави ще прескочи прага ;) Пу, за малко да забравя да го напиша това, защото принципно е най важното от всичко... :D
Да сметнем само за протокола. Страницата на Дългия във ФБ е най следваната политическа страница в България. 651 000 човека средно. На Дългия му трябват около 100 000 гласа (малко повече от последния път) за да влезе, а в момента преподава с факти във ФБ . Сметни горе долу колко процента от 651 000 му трябват. ;)
Последна промяна от delqnski47 на 15 мар 2023 17:14, променено общо 1 път.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 мар 2023 17:14

delqnski47 написа:
ivan56 написа:
Чирен беше пълно ако не се лъжа на 80% около Коледа, ай чао с тия глупости.

Кое е глупост, че ПП водеха крайно лява либерално популистка политика, раздавайки пари на сектори, които нямаше нужда да раздават и че държавата сега е без пари......... :))))
Бедна политическа култура за Иван в едно изречение..

Искам да провериш след като си голям капацитет, на колко беше пълен Чирен и можеш да спреш с глупостите на Василев.
Защо да приемаме думите на служебната министърка за чиста монета, точно няколко дена преди изборите?
Единствено съм съгласен, че се даваха пари и на сектори със свръхпечалба.
Държавата не е без пари, Македония скоро няма да влезе в ЕС, можете феновете на Славчо да спите спокойно.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 17:19

ivan56 написа:
delqnski47 написа:
ivan56 написа:
Чирен беше пълно ако не се лъжа на 80% около Коледа, ай чао с тия глупости.

Кое е глупост, че ПП водеха крайно лява либерално популистка политика, раздавайки пари на сектори, които нямаше нужда да раздават и че държавата сега е без пари......... :))))
Бедна политическа култура за Иван в едно изречение..

Искам да провериш след като си голям капацитет, на колко беше пълен Чирен и можеш да спреш с глупостите на Василев.
Защо да приемаме думите на служебната министърка за чиста монета, точно няколко дена преди изборите?
Единствено съм съгласен, че се даваха пари и на сектори със свръхпечалба.
Държавата не е без пари, Македония скоро няма да влезе в ЕС, можете феновете на Славчо да спите спокойно.

Да, благодаря за квалификацията :))
Радвам се, че така мислиш за мен. България газ почти не ползва. Експертите са казвали няколко пъти в проценти колко е. България газ се ползва най вече за отопление. Я сега сметни ако обичаш колко дни беше зима... :))) ''Тоя лош Путлер ха ха ха... не позна, няма криза''. Добър ден, защото беше лято бе пичове. Германия щеше да умре при една люта зима и щеше да има преврат и Четвърти Райх..... знаеше ли го това :)) Горе долу там щеше да свърши и просволутата война която се води в момента. Но тук не става въпрос за никакъв Чирен и не знам защо си го захапал. Просто написах в Гугъл ''криза Василев пари инфлация'' и постнах първите новини.
Изобщо не става въпрос за Чирен тук....
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 мар 2023 17:23

На тия 650К последователи, ако им напишеш, да напишат на бюлетината "искаме си Македония", около 80% ще го направят. Толкова за потенциала на тези гласове.
Па то се и видя, от първа политическа сила, политически труп.
Избора пред крадците на Бойко и ДПС естествено че ще избера ПП.
Единственото проевропейско управление, което сме имали от много време насам, което показа среден пръст на любимата ви Масква.
----'
Искаш да ми кажеш, че стояхте в София на студено и Топлофикация София не ползваше никакъв газ, така ли? Ами предприятията, за които толкова много плачете, чете фалират, те с какво работеха?
Стига с тия руски опорки, за топлата зима.
Колапса, който се предричаше не стана, фактори много. Германците драги ми Делянски,имаха за този кратък период от 9 месеца, построени 3 терминала за ВТГ. Не берете дертове точно за Германия. Ако искаш можем да ги сравним тях и ватниците след ВСВ и двете сринати до основи.
Последна промяна от ivan56 на 15 мар 2023 17:29, променено общо 1 път.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 17:27

ivan56 написа:На тия 650К последователи, ако им напишеш, да напишат на бюлетината "искаме си Македония", около 80% ще го направят. Толкова за потенциала на тези гласове.
Па то се и видя, от първа политическа сила, политически труп.
Избора пред крадците на Бойко и ДПС естествено че ще избера ПП.
Единственото проевропейско управление, което сме имали от много време насам, което показа среден пръст на любимата ви Масква.

Интересно ми е колкото от ''проевропейските държави'' водят крайно лява либерална политика, раздавайки нарочно пари на бабите в случай в който не беше нужно за да се краде електорат от другите (от БСП) и сега да затъваме в дългове или да повтарят постоянно за лошата Мацква като ботове за да краднат малко и от сегашните си партньори от ДБ... :)))
Ех, тая политическа култура бай Иване.... :))
Изобщо не си наясно..
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 мар 2023 17:41

Увеличението на мизерните пенсии е либерална политика и не било нужно.Научихме нещо от политическият анализатор Делянски.
Да те оставя с 400лв за цял месец пък после ще си говорим.
Зикидис кво мисли по въпроса :D
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 мар 2023 17:45

ivan56 написа:Увеличението на мизерните пенсии е либерална политика и не било нужно.Научихме нещо от политическият анализатор Делянски.
Да те оставя с 400лв за цял месец пък после ще си говорим.
Зикидис кво мисли по въпроса :D

Много яко да раздаваш пари, които нямаш
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Свободна зона”