Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 15:51

https://nova.bg/news/view/2023/03/15/40 ... vYiK_jQWGo

Reality check - а продължава с бясна скорост като едно ферари с цвят червен.... :)))
Не е случайно, че лозунгът на ИТН е ''Силата е в истината''. А тя рано или късно излиза...
Споко, тепърва почва панаира, не се притеснявайте. Мен просто ми е забавно, защото знам сценария. На вас ви се смея..
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 16:28

Цитат на Дългия във ФБ:
Днес в медиите излезе следната новина: България е пред свръхдефицит и сценарий за заем от Международния валутен фонд.
Тази информация излиза от доклада на служебния финансов министър Росица Велкова, който тя е представила пред Министерски съвет.
Основната причина за тези изводи се крие в работата на последното редовно правителство и решенията, взети конкретно от тогавашния министър-председател Кирил Петков и тогавашния министър на финансите Асен Василев.
Ще ви припомня един конкретен случай, заради който България в момента е с лошо финансово състояние. При изготвянето на бюджета от правителството “Петков”, “Има такъв народ” публично и на няколко пъти се противопостави на идеята да се раздадат енергийни помощи на всички, включително на компании, които регистрират свръхпечалби. Разбира се, никой не ни чу и в крайна сметка милиони левове бяха раздадени на такива компании, които нямаха нужда от помощ.
Всъщност, резултатите от решенията на Кирил Петков, Асен Василев и безропотните им партньори щяха да бъдат още по-драматични, ако те бяха останали начело на държавната хазна. За доказателство, прочетете внимателно доклада на служебния министър на финансите Росица Велкова.
Всеки нормален човек може да си направи логични, причинно-следствени връзки и да разбере какво се е случило и какво можеше да се случи.
Да теглим заем от МВФ не е стояло пред страната ни от Жан-Виденово време.
А като се сетя какво беше тогава - никак, ама никак не ми се иска това време да се връща.
Две бяха причините, поради които падна правителството на Кирил Петков.
Едната беше двойствената политика спрямо Северна Македония, а другата беше неразумната и опасна финансова политика на Асен Василев и Кирил Петков.

Това, което се случва днес, и това, което се случи в Северна Македония, ясно показват какво съм имал предвид.

Много скучно ми върви сценария от падането на Куро Петков до ден днешен.... не знам що... На вас сигурно ви е по интересно, ама на мен...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2023 16:29

Делянски, никой не му вярва на Слави. И на следващите избори няма да прескочи прага.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 16:30

Drunken_Master написа:Делянски, никой не му вярва на Слави. И на следващите избори няма да прескочи прага.

Това си е ваш проблем. Дотук всичко е както го е казал. ;) Особено двете точки, които той каза защо е паднало правителството.
Ето това е ключовата дума. ''Вярваме''. Написал си много добре каква е народопсихологията. ;) Тук не е до ''вярване'', а до ''факти''. Правителството падна заради БЮРМ и лошата финансова политика. Има ли лошо отношение към България от БЮРМ? Лоша ли е финансовата политика на Асен Василев? Ето ти горе кви са фактите. А ти си вярвай на каквото искаш, това си е твой проблем. На ''религиозни'' хора не може да се борав с факти с тях, те си ''вярват'' просто ;)
На балалайките за да гласуват за БСП, ПП, ДБ и тея подобни партии същите раздаваха като ненормални на Сульо пари последните 2 години. Николай Василев се скъса в интервюта да предупреждава че настъпва криза в България, но няма кой да го чуе . Вие сте по ''вярванията'', а не по ''фактите''....
А иначе си прав. Хората тук имате адски бедна политическа култура. Както едно време са били бедни знанията по наука и хората са ''вярвали'' на секви дивотии така и вие ''вярвате''. Разликата е че тогава не са имали тая възможност да прочетат фактите, а вие просто не искате, но заради това ще си плащате като попове. И вие, и децата ви след време. ;) И ще продължавате да мрънкате на хора като Смит тук, например, що нямате пари и що само ви шибат отзад, но хора като него (и мен донякъде) по малко ни хваща кризата и не ни пука особено. Вие ще го поемате. Защото ''вярвате''.
Винаги съм казвал колкото и гадно да звучи, че на глупавия трябва да му вземеш колкото се може повече пари, защото си го заслужава -> Тук не визирам някой конкретно, говоря общо, защото е факт това.
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 16:45

Николай Василев: Парите в Бюджет 2022 свършиха и заради това Чиренското хранилище е почти празно
https://bntnews.bg/news/nikolai-vasilev ... 9news.html
27.04.2022
Николай Василев: Кабинетът изхарчи парите на държавата за 4 месеца
11 Юни 2022

https://www.segabg.com/hot/category-bul ... a-4-meseca

Докато гледахте на Куро тъпата усмивка или на Коце тъпите популистки изказвания, аз си слушах експертите. И сега ми е малко скучно.
Последна промяна от delqnski47 на 15 мар 2023 16:47, променено общо 1 път.
Sofia.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 мар 2023 16:47

Още един милионер във форума.Цццццц
Човека, който ми цитира тука някакви левичари, ирини зикидиси и тем подобни и си преписва знания по политически въпроси, ни говори, че сме нямали политическа култура.
И същият човек е ревностен защитник на партия еднодневка, която беше активирана от един виден "архитект".
Не мерси....

Чирен беше пълно ако не се лъжа на 80% около Коледа, ай чао с тия глупости.
Последна промяна от ivan56 на 15 мар 2023 16:49, променено общо 1 път.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 16:48

ivan56 написа:Още един милионер във форума.Цццццц
Човека, който ми цитира тука някакви левичари, ирини зикидиси и тем подобни и си преписва знания по политически въпроси, ни говори, че сме нямали политическа култура.
И същият човек е ревностен защитник на партия еднодневка, която беше активирана от един виден "архитект".
Не мерси....

Сериозно ли говориш за ''левичари'' и паралелно с тва искаш да гласуваш за ПП......:))))
И ми иронизираш, че имаш бедна политическа култура... :)))))))))))))))))))))))
Ебати шах и мата. Ти даже не знаеш какви са ПП. :)))
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 16:49

И не съм казал, че съм милионер....
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 15 мар 2023 16:51

ivan56 написа:
Чирен беше пълно ако не се лъжа на 80% около Коледа, ай чао с тия глупости.

Кое е глупост, че ПП водеха крайно лява либерално популистка политика, раздавайки пари на сектори, които нямаше нужда да раздават и че държавата сега е без пари......... :))))
Бедна политическа култура за Иван в едно изречение..
Sofia.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ДЕГРАДАЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Мнениеот Drunken_Master » 15 мар 2023 16:55

Искам да изгледате тоя клип. От близо 20 души... сигурно 18 от тях нямаха хал-хабер, какво символизира Паметника на РККА!? Свързват го с турското робство!? Боже мили...
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=SNzakrYTTEo[/youtube]
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”