Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
ivan56 написа:Тука, колегите хумористи ако може с две три думи да обяснят как го виждат това с падането на доларчето от върха.
И евентуално след колко десетилетия го виждат това.
Мога да се обзаложа, че тия глупости са се дрънкали още през 2014 от същите тия хумористи или подобни съфорумци.
Как Китай и Русия ще търгуват с юани и рубли и тем подобни дивотии.
Изключвам @1982, той тогава се смееше на тия глупости и громеше орките.
Замяна на долара към момента граничи с фантастика!Ще са нужни десетилетие поне и то през това време САЩ трябва нищо да не правт за да го защитят!
BRF написа:ivan56 написа:Тука, колегите хумористи ако може с две три думи да обяснят как го виждат това с падането на доларчето от върха.
Мога да се обзаложа, че тия глупости са се дрънкали още през 2014 от същите тия хумористи или подобни съфорумци.
Замяна на долара към момента граничи с фантастика!Ще са нужни десетилетие поне и то през това време САЩ трябва нищо да не правт за да го защитят!
И аз така ги виждам нещата и затова просто питам, без да се заяждам.
Всеки си има пристрастия ама това с долара си е чиста фантастика.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ReBorn1982 написа:ivan56 написа:Тука, колегите хумористи ако може с две три думи да обяснят как го виждат това с падането на доларчето от върха.
Много просто, като почне все по-малко да се използва в международната търговия. То това и се случва вече, естествено, не е процес от днес за утре.
САЩ отдавна злоупотреби и почна да използва долара като бухалка и да рекетира неудобни нему държави .... кажи ми, според теб, това демократично ли е ??
Защо Венецуела има наложени тежки санкции ??? .... не е нападнала никого, не е започнала никаква война ..... а, да ... САЩ не ги кефи кой управлява във Венецуела. И бам санкции .....
Време е да се сложи край на американската свинщина.
Това "много просто" е все едно Толбухин си пише за чугуните и кукувизма.
Долара поне в близко бъдеще няма кой да го бутне
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:BRF написа:ivan56 написа:Тука, колегите хумористи ако може с две три думи да обяснят как го виждат това с падането на доларчето от върха.
И аз така ги виждам нещата и затова просто питам, без да се заяждам.
Всеки си има пристрастия ама това с долара си е чиста фантастика.
На мен ми е лесно,аз не съм пристрастен,просто си пиша което мисля!
-
THE G.A.M.E
Честно казано, това е много, ама много опасна игра !ReBorn1982 написа:
За ужас на империята на злото, тези дни в Йоханесбург могат да се вземат решения с катастрофални последици в обозримо бъдеще за САЩ.
Нали знаеш кога Змията хапе най-лошо ?
Когато е притисната в ъгъла.
Има теория, че Русия е започнала войната в Украйна, именно защото вече се били на ръба пред финансов и политически колапс. Неща подсилени от неочакваното влияние на "ковид" кризата.
За сега обаче тяхното се оказва пушилка, обаче ако Щатите решат да хвърлят светът в хаос, е, мисля, колкото и някои хора да отричате, имат хем инструментите, хем влиянието да го направят.
Като "за последно", дет' се вика.
Пък и нали лафът - "Идваме и водим адът със себе си", си е тяхно дело.
Отново се повтарям, тези ако решат, войната в Украйна ще ни се види като игра в пясъчник.
Wagner boss Yevgeny Prigozhin 'on board' crashed Russian plane
Wagner boss Yevgeny Prigozhin was on the passenger list of a plane which crashed in Russia, killing all 10 on board.
He was believed to be on board the plane.
Earlier, a Wagner-linked Telegram channel Grey Zone reported that the jet was shot down by air defences in Tver region, north of Moscow.
Prigozhin led a failed mutiny against the Russian armed forces in June.
This breaking news story is being updated and more details will be published shortly. Please refresh the page for the fullest version.
You can receive Breaking News on a smartphone or tablet via the BBC News App. You can also follow @BBCBreaking on Twitter to get the latest alerts.
https://www.bbc.com/news/world-europe-66599733
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
Можеше да умре като герой Пригожинката вместо като предател
Навсякъде са гръмнали с тая новина, да видим и потвърждение все пак.
Навсякъде са гръмнали с тая новина, да видим и потвърждение все пак.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Последната информация според руските следствени органи е, че парчета от разбилата се преди няколко дена на Луната руска станция са полетели обратно към Земята и са уцелили по случайност самолета на Пригожин.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
ReBorn1982
ivan56 написа:Това "много просто" е все едно Толбухин си пише за чугуните и кукувизма.
Долара поне в близко бъдеще няма кой да го бутне
Много просто е какво трябва да се изпълни. Това и децата го знаят. Колкото повече се ограничи търговията в долари в международен план, толкова по-малко сила ще има САЩ да рекетира чрез него.
Иначе не е проста задача от днес за утре, вече го отбелязах, но и колелото е завъртяно, няма връщане назад. Хегемонията на САЩ е обречена, въпрос на време е.
А сбирката в Йоханесбург е сбирка анти САЩ, нали си наясно ??! И има огромен наплив от желаещи да се присъединят към анти САЩ организацията БРИКС.