Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2023 17:14

Drunken_Master написа:Толкова много, че ТИ не престана да ме споменаваш под път и над път... Това е щото мен много ме боли, нали? :lol: :lol: :lol:
Не знам, дали наистина не си с детски акъл, щом продължаваш да ги повтаряш тия небивалици. Много трудно би ме "заболяло" от някой във форум, още повече пък от теб, дето си на едно равнище с голяма част от ботовете...

Заради това във всяка тема, в която отворя ме споменаваш ни в клин, ни в ръкав. Всичко ми се изясни.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 17:15

Soulen написа:Първо дефинцията за етнос да научиш, за домашно да кажеш какъв етнос са САЩ, тогава ела с мен да дискутираш сериозни теми 8-)

Мдааа, отворихме и темата за етносите... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2023 17:15

pomiqrat написа:
Drunken_Master написа:Толкова много, че ТИ не престана да ме споменаваш под път и над път... Това е щото мен много ме боли, нали? :lol: :lol: :lol:
Не знам, дали наистина не си с детски акъл, щом продължаваш да ги повтаряш тия небивалици. Много трудно би ме "заболяло" от някой във форум, още повече пък от теб, дето си на едно равнище с голяма част от ботовете...

Заради това във всяка тема, в която отворя ме споменаваш ни в клин, ни в ръкав. Всичко ми се изясни.

Не знам какво си му направил, ама сигурно те сънува дори :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2023 17:16

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Първо дефинцията за етнос да научиш, за домашно да кажеш какъв етнос са САЩ, тогава ела с мен да дискутираш сериозни теми 8-)

Ем бисерите ти си струваха. Ако бях злобен човек, щеше на подпис да си го сложа, че САЩ били от немски етнос :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2023 17:20

Soulen написа:
pomiqrat написа:

Не знам какво си му направил, ама сигурно те сънува дори :lol: :lol: :lol:

Като отвори храдилника ме вижда и ме пита: "Ти чувал си речта та Дълес"? Като си пусне душа изкачам вместо водата и първата му констатация е: "Който боядисва яйца е славянин".

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 21 авг 2023 17:21

Soulen написа:
Drunken_Master написа:

Ем бисерите ти си струваха. Ако бях злобен човек, щеше на подпис да си го сложа, че САЩ били от немски етнос :lol: :lol: :lol:

Гледал е 1883. За него игралните филми и сериали са исторически.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 17:25

Еми вие си ме затапихте, кво да кажа... Треперят ми пръстите чак! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 авг 2023 19:30

Drunken_Master написа:Ревете щото сте лицемери, затова ревете. Мразите Русия, мразите всичко руско, та затова... Нали помним, че дълго време се поддържаше идеята

Защо да има лицемерие и защо му е на някой да се крие или да се прави на неутрален? Това не е срамно, напротив. АЕто... мразя ги от все сърце. Гордея се с това, че ги ненавиждам и нямам желание да имам нищо общо с тях. Искам да изчезнат от картата на света.
Чисто, просто, ясно. Защо трябва да има някакво лицемерие и къде има място то?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 19:32

Не визирах теб...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 20:19

Канадска клиника предлага смяна на пола на новородени.
Клиниката Thrive Kids в Торонто предлага блокери на пубертета, хормонални инжекции, заедно с педиатрична консултация за новородени от двата пола, наред с други услуги.

Западната преса активно обсъжда срещата на БРИКС. Tя ще се проведе в Йоханесбург (Южна Африка) от 22 до 24 август. Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка ще обмислят разширяване на алианса, към който искат да се присъединят повече от 40 държави, недоволни от господството на Запада. Събрахме основните тези от медийните материали:

➖ Ройтерс: Разширяването на БРИКС може да даде на блока и неговата глобална реформа изисква повече влияние;

➖ The New York Times: срещата на върха ще може да определи дали БРИКС ще се превърне в геополитическа коалиция или ще остане група, фокусирана върху финансови въпроси;

➖ ABC News: дори споразумение на принципа на разширяване на БРИКС би било морална победа за руската и китайската визия за блока като противотежест на Г-7;

➖ RND: създаването на единна валута на БРИКС, която би могла да замени долара, е въпрос на време и дългосрочен проект за всички страни от блока.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”