Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Eminem » 20 авг 2023 20:46

Е, милиони лекари и фармацевти нахлуха в Европа, газейки границите, но все си забравят дипломите и документите. Не знам защо все така се случва.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 21 авг 2023 00:01

ReBorn1982 написа:
Thsmith написа:Ще пусна 2 сълзи от лявото око и една от дясното за този "фалш" и трета специална от средното, само за кабул :lol:

И кого си мислиш, че иронизираш ???!

Щото не аз се правя на фалшиво загрижен в едни ситуации и неглижирам същите ситуации, когато там са намесени други държави и хора.

Аз просто отбелязвам фалша и лицемерието на представящите се за "добрите сили" в света.

Теб и групата ви, кого другиго? Ревете като мечки за това как биели негрите, същевременно ревете за това как Аладин завладява Европа и как трябва да бъде спрян, но същевременно се пускат горчиви сълзи за това какво се е случило в някой "стан" или някоя друга пещера из близкия изток. Едно постоянно мрънкане и преглеждане на пресата за друга причина за мрънкане. :lol:

Между другото, не ми е работа и не искам да си пъхам носа там където не му е мястото, но все пак се изкушавам да те попитам. Ако нямаше желание или въпроса ми те притеснява, не ми отговаряй, просто подмини.
- Забавляваш ли се и как? Какво те прави щастлив? Питам понеже редовно мрънкаш, къде с причина, къде без, но всичко звучи толкова отчаяно и огорчено от живота, че просто няма на къде повече :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 21 авг 2023 09:18

Никога не съм ревал за избитите диваци. Смисълът е друг - лицемерието и фалша на Запада, но явно трудно вдяваш. Когато Запада го върши (избиването на невинни), е ОК, ама когато е Русия, изведнъж ставаме много възмутени (Запада) и съдиме (Запада) ....

п.п.: относно другото - кое как ти звучи, слабо ме вълнува. И аз не разбирам как смисълът на живота ти може да е да чукаш платени кyрви и да плюскаш пържоли, но си е твоя работа, мен не ме интересува.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2023 09:35

ReBorn1982 написа:Никога не съм ревал за избитите диваци. Смисълът е друг - лицемерието и фалша на Запада, но явно трудно вдяваш. Когато Запада го върши (избиването на невинни), е ОК, ама когато е Русия, изведнъж ставаме много възмутени (Запада) и съдиме (Запада) ....

п.п.: относно другото - кое как ти звучи, слабо ме вълнува. И аз не разбирам как смисълът на живота ти може да е да чукаш платени кyрви и да плюскаш пържоли, но си е твоя работа, мен не ме интересува.

Всъщност доста грешиш. Не невинни, а диваци и цивилизовани. Когато САЩ избиват диваци, никой не реве. Когато Русия избива диваци също никой не реве. Дай ми рев за сирийци или чеченци?

Русия избива бели цивилизовани хора, затова се реве. Куп известни личности като футболисти и бивши тенисисти са на фронта. Това кога го е имало във война на САЩ?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 16:56

Soulen, ти си същински Бобо Николов. Ама направо сте си едно към едно. Тия глупости, дето ти ги пишеш, той ги пишеше преди много време. Преди да го играе "сърдит", понеже сме били "русороби"...

Soulen написа:Русия избива бели цивилизовани хора, затова се реве.

Ревете щото сте лицемери, затова ревете. Мразите Русия, мразите всичко руско, та затова... Нали помним, че дълго време се поддържаше идеята, че украинците били различен етнос от руснаците? Щото иначе не ви отърва, да мразите едните, а да държите за другите по време на войната. Избивали били "цивилизовани хора"? Ми САЩ да не ги беше подкокоросвал да почнат антируска политика в държавата? Или световният интригант - САЩ нямат никакъв пръст в това което се случва?
И като янките избиваха "цивилизовани хора" в Югославия, тогава що не виете на умряло? Щото имало Сребреница...? Затова ли? :lol:

Soulen написа:Куп известни личности като футболисти и бивши тенисисти са на фронта. Това кога го е имало във война на САЩ?

Кога, да... Кога ли? Ми, помня едни случки с бивш олимпийски шампион за същата държава, който получава повиквателна за Виетнам, в следствие на което го осъдиха и даже му взеха и световната титла. Той беше и настоящ световен шампион... Това по повод глупостите ти, как в САЩ имало "общество" и на властите много им пукало за тях. Толкова им пука, че вкарват в затвора световният шампион по бокс... :lol:

Ето го "обществото", което "спира" войната във Виетнам...
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2023 17:02

Да, Янките водеха война с Югославия няколко години и избиха десетки хиляди души нали :mrgreen:

Янките влезнаха, за да предотвратят геноцид във вече започнал конфликт. Не са започвали никаква война, а спасиха хиляди албанци от поголовна сеч. Бомбардираха 2 седмици и спасиха косоварите.

Защо на никой не му пукаше като руснаците избиват мюсюлмани някъде си?

Още те боли за гаврите нали :lol: :lol:

Не искам да се занимавам с теб, доста ниска летва си, но ако искаш ще те гавря поне до четвъртъка :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 17:05

Пак повтарям - Бобо Николов номер 2....
Soulen написа:Янките влезнаха, за да предотвратят геноцид във вече започнал конфликт. Не са започвали никаква война, а спасиха хиляди албанци от поголовна сеч. Бомбардираха 2 седмици и спасиха косоварите.

:lol: :lol: :lol:

САЩ - световният миротворител!

Soulen написа:Още те боли за гаврите нали :lol: :lol:
Не искам да се занимавам с теб, доста ниска летва си, но ако искаш ще те гавря поне до четвъртъка :mrgreen:

Толкова много, че ТИ не престана да ме споменаваш под път и над път... Това е щото мен много ме боли, нали? :lol: :lol: :lol:
Не знам, дали наистина не си с детски акъл, щом продължаваш да ги повтаряш тия небивалици. Много трудно би ме "заболяло" от някой във форум, още повече пък от теб, дето си на едно равнище с голяма част от ботовете...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2023 17:08

Drunken_Master написа:Пак повтарям - Бобо Николов номер 2....
Soulen написа:Янките влезнаха, за да предотвратят геноцид във вече започнал конфликт. Не са започвали никаква война, а спасиха хиляди албанци от поголовна сеч. Бомбардираха 2 седмици и спасиха косоварите.

САЩ - световният миротворител!

Soulen написа:Още те боли за гаврите нали :lol: :lol:

Толкова много, че ТИ не престана да ме споменаваш под път и над път... Това е щото мен много ме боли, нали? :lol: :lol:

Пак ли ти се разтрепериха пръстите :lol: :lol: :lol:

Най-големия ми страх е да не спреш да пишеш, няма да има друг такъв шаран като тебе да кълве на голи кукички. Като те баннаха за 1 седмица и темата опустя. Всички загубихме интерес като нямаше на кого да се подиграваме :lol: :lol:

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 21 авг 2023 17:10

Soulen написа:Най-големия ми страх е да не спреш да пишеш, няма да има друг такъв шаран като тебе да кълве на голи кукички. Като те баннаха за 1 седмица и темата опустя. Всички загубихме интерес като нямаше на кого да се подиграваме :lol: :lol:

Бе колко да са "голи", щом и с Помияра се обединихте за да ме громите... Явно е много зле работата, чак до него да допреш... :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 21 авг 2023 17:14

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Най-големия ми страх е да не спреш да пишеш, няма да има друг такъв шаран като тебе да кълве на голи кукички. Като те баннаха за 1 седмица и темата опустя. Всички загубихме интерес като нямаше на кого да се подиграваме :lol: :lol:

Бе колко да са "голи", щом и с Помияра се обединихте за да ме громите... Явно е много зле работата, чак до него да допреш... :lol: :lol: :lol:

Първо дефинцията за етнос да научиш, за домашно да кажеш какъв етнос са САЩ, тогава ела с мен да дискутираш сериозни теми 8-)

Защо само Помияра, тук те гаврим поне 7-8 човека :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”