Colonelcassad написа:Бай Ваньо, ако си мислиш, че като обиждаш на воля и като плещиш едни и същи кухи русофобски опорки, които са доооста далеч от реалността, ще промениш ситуацията на бойното поле и ще спреш Путин да завладее половин Украйна, кой съм аз да ти троша хатъра.
Но не очаквай всички да повтаряме тези фейкове и дезинформации до откат, в крайна сметка не всички сме с IQ под 60.
Значи ти си точно под 60 IQ понеже си лапнал така кукичката на руската пропаганда, че не го осъзнаваш и приемаш всяка новина и изказване от там за чиста монета. Виждам, че не се коментира от "неутралните" намесата на руските военни в нашите икономически води и как си обискират кораби без проблеми и притеснения. Много искам да видя това нещо да го направят в турски води какво ще им се случи на тези симпатяги, ама понеже нали те приемат България за тяхна земя си правят каквото си искат. Напълно съм сигурен, че това ако бяха военни от НАТО да правят подобни неща в руски води тук щяхте да пищите ден и нощ как нарочно го правили, за да провокират и да ескалират войната.