Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:Аз пък помня, че ти обясняваше как не четеш и не гледаш такива новини ..... като ги видиш и подминаваш .... а се оказа май, че се зачиташ и заглеждаш...... даже и от мен си по-информиран.
ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/biznes/article/15131365
Тая работа накрая ще свърши много зле, както всичко, с което са се захванали комунистите.
Съсипаха цялата ДВГ индустрия, а накрая ще се окаже, че няма достатъчно ресурси за производство на толкова много електрички ..... както и енергия няма да има за зареждане на толкова много консуматори ..... резултатът ще е, че автомобилът ще стане отново лукс стока. Както беше при ...... комунизма![]()
.... когато с години се чакаше за кола ..... и то една кола.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/biznes/article/15131365
Тая работа накрая ще свърши много зле, както всичко, с което са се захванали комунистите.
Съсипаха цялата ДВГ индустрия, а накрая ще се окаже, че няма достатъчно ресурси за производство на толкова много електрички ..... както и енергия няма да има за зареждане на толкова много консуматори ..... резултатът ще е, че автомобилът ще стане отново лукс стока. Както беше при ...... комунизма![]()
Пропуснал си една голяма подробност.
Чакаше се само в държавите с развит "кукувизъм"
Аз съм на 200% сигурен, че и след 30 години ще си караме бензинки и дизелаци, а който му кеф и електрички.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/biznes/article/15131365
Пропуснал си една голяма подробност.
Чакаше се само в държавите с развит "кукувизъм"
Аз съм на 200% сигурен, че и след 30 години ще си караме бензинки и дизелаци, а който му кеф и електрички.
Ние ще караме. Онея идиоти на Запад като нищо ще си отрежат сами краката.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/biznes/article/15131365
pomiqrat написа:Като ти вдигнат данъка, гражданската и каското и ще си кажеш по-добре с колело и градския транспорт или такси, като застуди.
Thsmith написа:pomiqrat написа:Като ти вдигнат данъка, гражданската и каското и ще си кажеш по-добре с колело и градския транспорт или такси, като застуди.
Принципно това е едно от малкото неща, които наистина може да помете някое правителство. Далавера за няколко млрд, злоупотреби и тн няма да трогне много хора достатъчно, но точно това ще генерира огромно напрежение.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта