Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2014 18:40

професор Томов написа:Как ли не са се сетили да поискат да видят слабостите на ядрените им бойни глави :lol: :lol: :lol: Ейййй, глупост след глупост пишеш :lol:

Кой-какво да посика ?

В час ли си въобще за какво иде реч, или дрогата нещо ти е силна ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 дек 2014 18:41

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:Естествено че са се възползвали от ситуацията и едните и другите.

Но това предложение на руснаците, в настоящата политическа обстановка, е абсурдно и е нормално, че са им се изсмяли.

Изсмяли, или насрали (извинявам се за израза, но друг не намирам)?!

Страх ги е, викаш. :lol:

Значи, хипотетично, ти си треньор на Реал М. и ти предстои финал за Шампионска Лига срещу Челси.
Баце Моуриньо ти предлага 3 дена преди финала да си направите една учебна игра с титулярите, ще приемеш ли ? :roll:

Ама разбира се че ги страх западняците, ама ха, къде отиват срещу най-силните в галактиката... Ама какво пиша, във вселената, как иначе. :lol: :mrgreen:

Следвайки твоят пример, аз разбирам, че предстои световна война. Така ли е?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 дек 2014 18:43

Хакерство срещу "Сони пикчърс" е некво световно престъпление. Слухтенето на всички от янките е нормал, както и спирането на закона забраняващ на АНС да слухти кого си иска също е в реда на нещата.
Т'ва е ебаси долното и нагло племе, я връщайте на индианците земята!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2014 18:47

Кашчей написа:Следвайки твоят пример, аз разбирам, че предстои световна война. Така ли е?

Не е задължително да предстои каквато и да било война, просто е логично да откажеш военно сътрудничество
( една бойна тренировка си е точно това ) ... Със страната, която сама твърди, че си и враг.

Предложението на руснаците ( ако наистина е имало такова ) ... Е толкова абсурдно, граничещо с идиотизма, че чак не знам защо въобще го обсъждаме ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 20 дек 2014 18:59

THE G.A.M.E написа:
професор Томов написа:Как ли не са се сетили да поискат да видят слабостите на ядрените им бойни глави :lol: :lol: :lol: Ейййй, глупост след глупост пишеш :lol:

Кой-какво да посика ?

В час ли си въобще за какво иде реч, или дрогата нещо ти е силна ? :roll:

Виж какво си написал в предния си пост и тогава прецени, на кого, какво му е силно. Ама май ще да е от сливенския кашкавал.
Image Image

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 20 дек 2014 19:05

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Следвайки твоят пример, аз разбирам, че предстои световна война. Така ли е?

Не е задължително да предстои каквато и да било война, просто е логично да откажеш военно сътрудничество
( една бойна тренировка си е точно това ) ... Със страната, която сама твърди, че си и враг.

Предложението на руснаците ( ако наистина е имало такова ) ... Е толкова абсурдно, граничещо с идиотизма, че чак не знам защо въобще го обсъждаме ...

Е не, спирам ти пиенето и кашкавала! Кой, какво и кога е търдял??? Руснаците ли са не мексиканско-американската граница или американците са ду руските граници??? Ей така...от приятелски чувства.
Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 дек 2014 19:21

THE G.A.M.E написа:

Как не е било идиотско преди кризата с Украйна? Въобще, чий го дирят американците при нас, след като нямат работа тук? Чий го диреха в Сърбия, но не преди и по време на гадната война там, а само заради мангалите от Косово?!
Хърватска и Словения също имат граничен спор, на чия страна ще застанат Справедливите от щата Мериленд?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

професорТомовеСТАНКО
Контакти:

Мнениеот професорТомовеСТАНКО » 20 дек 2014 19:29

Кашчей написа:
професорТомовеСТАНКО написа:БосТанко, пак ли си за**** правенето на пари с твоите професорски схеми, дейба и аристократа, дейба и тариката, мокриш ли котето? 8-)

Можеш ли да спреш да ръсиш суров мозък, че ми изцапа монитора отвътре?!?

Ти секретарша ли си му, бе, пеперудке?
Колегата с брадата - Рафа

професорТомовеСТАНКО
Контакти:

Мнениеот професорТомовеСТАНКО » 20 дек 2014 19:30

професор Томов написа:
професорТомовеСТАНКО написа:БосТанко, пак ли си за**** правенето на пари с твоите професорски схеми, дейба и аристократа, дейба и тариката, мокриш ли котето? 8-)

Нещо ми се виждаш нервен. С какво можем да ти помогнем. Кажи, с дружни усилия и групова терапия ще те излекуваме!

БезТанко, много поздрави от бай Радой, казанът е готов и чака само да се потопиш, неуважаеми пишман професоре, провалил се във всичко диджей, но мислещ че всичко знае и разбира, докато лапа кура на Русия. 8-)
Колегата с брадата - Рафа

Потребителски аватар
професор Томов

Мнениеот професор Томов » 20 дек 2014 19:32

професорТомовеСТАНКО написа:
Кашчей написа:

Можеш ли да спреш да ръсиш суров мозък, че ми изцапа монитора отвътре?!?

Ти секретарша ли си му, бе, пеперудке?

Просто е ерудиран, интелигентен и умен човек, който само по начина ти на писане и изразяване, може да прецени колко е умствения ти капацитет.Простичко е, но и за това не ти стига акъла.
Image Image

Върни се в “Свободна зона”