Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 23 юли 2023 21:00

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Защо чакате? Като гледам, бавно и методично си я стреля и стреля. Бърза работа няма.

Мхм... Така, така... :lol:

Аз многократно споменавах, че съм изключително доволен от развоя до този момент. Не съм видял много про ватници (даже каквито и да е) да заявят същото. Това говори достатъчно за резултатите до момента.

Интересно, от какво по-точно си доволен? Руската мечка им чупи костите до този момент... Да не се окажеш някой русофил накрая? :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 юли 2023 21:39

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Thsmith написа:Защо чакате? Като гледам, бавно и методично си я стреля и стреля. Бърза работа няма.

Аз многократно споменавах, че съм изключително доволен от развоя до този момент. Не съм видял много про ватници (даже каквито и да е) да заявят същото. Това говори достатъчно за резултатите до момента.

Интересно, от какво по-точно си доволен? Руската мечка им чупи костите до този момент... Да не се окажеш някой русофил накрая? :lol:

:lol: :lol: :lol:
Дано продължава така да им "чупи" костите още няколко години, поне докато се разпадне.

Горе долу, наблюдаваме Бренжнев Афганистан преминаващ към Андропов, но х50 : 0
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 23 юли 2023 21:55

Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:

Дано продължава така да им "чупи" костите още няколко години, поне докато се разпадне.

Надявай се... :lol:
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 23 юли 2023 21:59

Drunken_Master написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:
Thsmith написа:
Drunken_Master написа:

Надявай се... :lol:

Е аз се надявам от малък... ама сега пигмейчето от Кремъл реши да направи подарък и да задейства нещата :lol: Точно по същия начин и друг старец реши да задейства нещата и 10тина години след това "хепи енд" :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

edinstven
Контакти:

Мнениеот edinstven » 23 юли 2023 22:55

ReBorn1982 написа:
Soulen написа: Европа нямаше нищо против да прави бизнес с Русия стига да не се пресичат червени линии като Украйна

Всъщност на Европа й наредиха да спре да прави бизнес с Русия. Защото прекалено много почнаха да се сближават. А това е най-черният кошмар за САЩ. Не им стига надигането на азиатския дракон на изток, ами и все по-независима и силна Европа, имаща отлични и взаимоизгодни отношения с Русия, вече щеше да е фатално за американското господство ....

Затова Европа беше вкарана в процес на самоунищожение (посредством политиците-марионетки на Вашингтон начело на ЕС) - ""зелената"" сделка, пълчищата от диваци, скъсването с Русия ..... всичко това обрече Европа на икономическа и демографска разруха, т.е. тя ще е слаба и зависима от САЩ, което е и целта.

Защото Европа има общи ценности с САЩ, затова няма да престанат да са първи приятели, а и САЩ ги е спасявал поне 2 пъти от нечии имперски амбиции. Питаш защо ЕС не поддържа добри отношения с тези, които заплашват с ядрен удар Париж или Берлин ежедневно?

https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comment s/15785y3/solovyov_calls_to_kill_civilians_in_european/

Не смятам, че хората с твоя мироглед са наивни, а просто е друго обяснението, нещо което споменах преди 10 страници. ;)

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 24 юли 2023 07:29

Виж, приказките за "ценности" са залъгалка за дечица, за какви "ценности" говорим, когато САЩ подслушва "приятелите" си (помниш скандала) ??! .... ти подслушваш ли твоите приятели ??! ..... за какви "ценности" говорим, когато САЩ финансира корабчетата, които всеки ден превозват в Средиземно море диваци от Африка към Европа ??! ..... при положение, че много добре се знае, че тия идват, за да източват социалните системи на ЕС и да вършат престъпления .....

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2023 11:41

edinstven написа:Аз пак задавам риторичния въпрос, защо повечето държави от бившия СССР и Вaршавски договор се втурнаха да се присъединяват към НАТО след разпада на първите 2 формирования?

Най-вероятно САЩ са пробили там и са си сложили такова правителство на съответните места!И с България това се случи,за щастие защото това ни отвори вратата за ЕС!Ето ти пример,днешното правителство на България има съпорт от около 20% от българите,според соц. проучвания,обаче са готови на страхотни промени в Конституцията!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2023 11:45

Soulen написа:
THE G.A.M.E написа:
ReBorn1982 написа:Затова Европа беше вкарана в процес на самоунищожение (посредством политиците-марионетки на Вашингтон начело на ЕС) - ""зелената"" сделка, пълчищата от диваци, скъсването с Русия ..... всичко това обрече Европа на икономическа и демографска разруха, т.е. тя ще е слаба и зависима от САЩ, което е и целта.
Силна и Независима Европа минава единствено през срив/смърт, освен на САЩ, но и на Китай+Русия.
Друг път няма.

Това, дето Европа и Русия можели да си просперират заедно, е най-голямата простотия, която човешкият ум може да роди.
Все едно да кажеш същото за България и Византия ...
Имали Империи и Съюзи, винаги ще има съревнование и противоборство помежду им.
Противопоставяне, което неминуемо един ден прераства във Война.
Просто, така сме създадени Човеците, агресивни, винаги да искаме повече, от колкото заслужаваме.

Тъй че, за нас, като българи ( и понеже до колкото си спомням България е в Европа ) ... Би трябвало да искаме унищожаването на всичко различно.
Останалото е нЕква комунистическа утопия от типа на - "всички народи могат да живеят равно и мирно". :lol:

Не знам дали си цъкал навремето онова Call of duty Modern warfare, но там правилно казваха, че вчерашния ти приятел е утрешен враг. Едни способни държавници винаги ще работят на този принцип.

Между другото доктрината на САЩ е такава. Никой не ти е приятел и всеки е враг, който или използваш или унищожаваш. Това е правилния начин на мислене, защото всички империи са на този принцип. Бориш огъня с огън, защото врага няма да те пощади. За съжаление Европа е слаба, населението никога няма да преодолее шока на ВСВ и не е готово за нови войни, докато САЩ, Китай и Русия са готови да воюват.

Населението на Европа е слабо,защото е оядено и презадоволено!Не се бори за нищо,а е издигнало парите на пиадестал!Лесните времена раждат слаби хора!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 юли 2023 12:17

BRF написа:Населението на Европа е слабо,защото е оядено и презадоволено!Не се бори за нищо,а е издигнало парите на пиадестал!Лесните времена раждат слаби хора!

Съгласен съм. Затова трябва да се случат големи катаклизми. Мисля, че точно с теб си писах като казах, че се надявам на много атентати, престъпления, изнасилвания и убийства да се случват в Западна Европа. Може да звучи гадно, но всичко това ще бъде за добро в дългосрочен план, за да може населението да се събуди. Трябват си много звучни шамари.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 юли 2023 13:02

Soulen написа:
BRF написа:Населението на Европа е слабо,защото е оядено и презадоволено!Не се бори за нищо,а е издигнало парите на пиадестал!Лесните времена раждат слаби хора!

Съгласен съм. Затова трябва да се случат големи катаклизми. Мисля, че точно с теб си писах като казах, че се надявам на много атентати, престъпления, изнасилвания и убийства да се случват в Западна Европа. Може да звучи гадно, но всичко това ще бъде за добро в дългосрочен план, за да може населението да се събуди. Трябват си много звучни шамари.

То затова не трябва да се приема всичко което идва от Запад като правило!Във фейса следвам Георги Кадиев,кефи ме човека въпреки че беше от БСП!Сега последно е качил официална графика с външен дълг в ЕС на база БВП!Еми не знам защо сме се запътили натам Еврозона,Гърция 170% Италия 140,Франция,Белгия,Испания над 100,при нас е 25%!

Върни се в “Свободна зона”