Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот Drunken_Master » 10 сеп 2022 21:51

Добре, де... Кажете, какво действително се случва по украинските ширини. Павката Иванов от ютюб канала си споменава за 10К жертви от украинска страна и 3К от руска... Какво фактически се случва ?

https://www.youtube.com/watch?v=NGpjHh5Imwc
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 сеп 2022 21:57

Colonelcassad написа:
JimBeam написа:Напротив точно Путин има лукса да използва пушечното месо

Не на мен тези фейкове и дезинформации. Колкото и да ги повтаряш, няма да станат истина.

Дори всички западни военни анализатори отдавна казаха, че Русия действа с много малък капацитет от жива сила и изостава сериозно в това отношение от Украйна. Компенсира с артилерия. И така е отначалото на войната. И затова втората фаза в Донбас вървеше ужасно бавно, защото руснаците свеждаха до минимум своите жертви и защото им е пределно ясно, че не разполагат с огромните количества пушечно месо каквото Зеленски изпраща на фронта.

Какви фейкове бе човек не виждаш ли кои точно се бият и какви умират? Видя ли каква армия например беше около Киев и в Буча? Ти поне следиш руските телеграм канали и много добре виждаш там в кои райони на Русия са погребенията. Виждаш ли някъде масови погребения из Москва, Санкт Петербург или Волгоград? Що се правите на шушумиги? Ти нещо друго от каквото каже Москва приемаш ли го вярно? Що толкова много приемате като чиста момента всичко казано от Москва и не се подлага на съмнения, а за другите веднага било фейк? Що за нагло и безочливо отношение е това от вас? Да сте върли русофили бих ви разбрал, ама уж казвате че не сте и май и затова лъжете здраво.
Последна промяна от JimBeam на 10 сеп 2022 21:58, променено общо 1 път.

Colonelcassad
Контакти:

Мнениеот Colonelcassad » 10 сеп 2022 21:57

Drunken_Master написа:Добре, де... Кажете, какво действително се случва по украинските ширини. Павката Иванов от ютюб канала си споменава за 10К жертви от украинска страна и 3К от руска... Какво фактически се случва ?

Онзи ден бях дал статия във "Вашингтон Поуст", интервюта с украински ранени войници, които казаха, че жертвите в херсонската ''контраофанзива" са били в съотношение 5:1.
Последна промяна от Colonelcassad на 10 сеп 2022 21:59, променено общо 1 път.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 10 сеп 2022 21:58

Drunken_Master написа:Добре, де... Кажете, какво действително се случва по украинските ширини. Павката Иванов от ютюб канала си споменава за 10К жертви от украинска страна и 3К от руска... Какво фактически се случва ?

Този сигурно е като Блатера, който лично ходи и брои присъстващите на всеки стадион всеки кръг с чашка и паничка сьоНга в ръце.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 сеп 2022 21:59

Какви са тези анализатори? Що за глупости са това да приемаш всичко от някакъв дърт комунист? Тоз дърт случайно да е на фронта, че го даваш постоянно като някакъв топ анализатор и всичко каквото каже е така? Нали се информира от руските пропагадни сайтове и телеграм канали. На заден фон виждам руското знаме преплетено с нашето и червена петолъчка и ми говориш за този за някакъв неутрален и точен анализатор? Ебати глупостите братче и ти с твоята червена любов ще пукнеш да ги защитаваш.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 сеп 2022 22:03

JimBeam написа:

Какви са тези анализатори? Що за глупости са това да приемаш всичко от някакъв дърт комунист? Тоз дърт случайно да е на фронта, че го даваш постоянно като някакъв топ анализатор и всичко каквото каже е така? Нали се информира от руските пропагадни сайтове и телеграм канали.

Човека, дето нон-стоп копи-пейства от Укринформ и Разумковцентър ми говори за пропаганда !??!!?!?!?!?!??!?!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 сеп 2022 22:08

Drunken_Master написа:
JimBeam написа:

Какви са тези анализатори? Що за глупости са това да приемаш всичко от някакъв дърт комунист? Тоз дърт случайно да е на фронта, че го даваш постоянно като някакъв топ анализатор и всичко каквото каже е така? Нали се информира от руските пропагадни сайтове и телеграм канали.

Човека, дето нон-стоп копи-пейства от Укринформ и Разумковцентър ми говори за пропаганда !??!!?!?!?!?!??!?!?

Човек, който пише в сайт КОМУНИСТИ не ми го хвали въобще моля те. Все едно аз да хваля Арестович какво анализира в канала, който е приближен на Зеленски.

Лозунга му - "Можем да създадем нещо по-добро от капитализма" – Движение "Че Гевара"-България

Снимчите му са интересни в профила

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Толкоз за този човек.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 сеп 2022 22:14

JimBeam написа:Човек, който пише в сайт КОМУНИСТИ не ми го хвали въобще моля те. Все едно аз да хваля Арестович какво анализира в канала, който е приближен на Зеленски.

Само да попитам - кво общо има едното с другото !? Едното е официален украински сайт, който не спира да прави бибитки на Зеленски, който самият е инструктирал, да се пишат само хвалебствия за армията на Украйна. Другото е канал в ютюб, който разкрива информация за бойните действия от свои източници !? В смисъл правиш ли разлика между едното и другото ? На всичкото отгоре, аз НИКОГА не съм писал, че това от клипа е 100% истина. Точно заради това и питам, каква е истината...

П.С.
На тебе май трябва, да ти се обяснява нещо по 200 пъти... Напомняш ми на един определен съфорумец.
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 10 сеп 2022 22:28

Има много общо защото ти използваш този вече няколко пъти като достоверен източник какво бил казал там, а всъщност е си е една руска подлога дори чист комунист. Профила му е по червен от този на Нинова и Копейкин с всякакъв вид марксизъм, лозунги и сърп и чукове. Какво значи свои източници? Нали се сещаш какви са тези негови източници? Същите като него долни комунисти, които няма да кажат, че руснаците например за един ден са загинали 100 човека, а ще кажат че са 10. Този ако е някакъв достоверен източник значи си адски зле. Ние като пускаме украински новини казваме, че това може да е вярно или не, но вие като пуснете от подобни източници не го подлагате на съмнения, а го смятате за факт. Ей го онзи ми говори за някакво клане в Херсон, а някакви кадри от битката няма от руска страна, ама казал го някой такъв тип или онзи очилаткото и веднага се приема за истина.
Последна промяна от JimBeam на 10 сеп 2022 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 10 сеп 2022 22:31

Той не говорил истини, понеже бил комунист...
ОК, прати нещо от Дойче Веле и Свободна Европа. От тях излиза само истина, понеже са демократи...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”