bubka написа:Player написа:Ще ви смачкам фашистки боклуци!
Аз не искам никой да мачкам. Искам войната да свърши. Ако може дори днес или утре. За мен няма значение кой ще "обявят" на хартия за победител. Това в основата са си хора с една и съща култура и корен. Няма обаче да приема скриването на истината, че с действията си официалните лица в Киев и Вашингтон също подклаждаха този конфликт. Невинните жертви са и на тяхната съвест. За теб това, че съм човек с по-цялостно виждане на нещата ме прави боклук. Но точно в това твое изречение се крие еволюционната бездна между теб и нормалните хора. Това е "цивилизованият" ти образ - да тръгнеш и да мачкаш хората с различно от теб мнение, без да ги познаваш. Това е типично за "демократичните", "човечни", "цивилизовани" зомбита с изпържени американофилски мозъци. А и като искаш да мачкаш какво правиш във форума още. Поведението ти е на типичните пасионарни "антижужета" - огън и жупел във форумите, ама нулев мерак да идат в тренировъчен лагер край Лвов и Ровно.....
За Путлер има значение кой ще е победител,независимо на каква цена за съжаление.