Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Войната в Украйна

Мнениеот moreto vn » 25 мар 2022 13:33

bubka написа:
Player написа:Ще ви смачкам фашистки боклуци!

Аз не искам никой да мачкам. Искам войната да свърши. Ако може дори днес или утре. За мен няма значение кой ще "обявят" на хартия за победител. Това в основата са си хора с една и съща култура и корен. Няма обаче да приема скриването на истината, че с действията си официалните лица в Киев и Вашингтон също подклаждаха този конфликт. Невинните жертви са и на тяхната съвест. За теб това, че съм човек с по-цялостно виждане на нещата ме прави боклук. Но точно в това твое изречение се крие еволюционната бездна между теб и нормалните хора. Това е "цивилизованият" ти образ - да тръгнеш и да мачкаш хората с различно от теб мнение, без да ги познаваш. Това е типично за "демократичните", "човечни", "цивилизовани" зомбита с изпържени американофилски мозъци. А и като искаш да мачкаш какво правиш във форума още. Поведението ти е на типичните пасионарни "антижужета" - огън и жупел във форумите, ама нулев мерак да идат в тренировъчен лагер край Лвов и Ровно.....

За Путлер има значение кой ще е победител,независимо на каква цена за съжаление.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2022 14:26

Player написа:Пак тук глупости, как САЩ бил виновен. Все САЩ са виновни. Вечната опорка. РуZZия няма вина, ама никава, нали? САЩ ли пречи сега Путлер да каже, че се изтегля и Украйна да влиза в НАТО и ЕС. САЩ ли е виновен, че РуZZия заплашва Финландия, Швеция и Босна, да не влизат в НАТО? Може да задвам още стотици подобни риторики, ама няма смисъл. Ще ми защитават тук, някакви фашистки боклуци, най-пропадналото зло на света, плашещо цял свят с ядрено оръжие и ликвидиращо безнаказано днес хора и градове. И ще сочат с пръст най-цивилизованото място на света - САЩ и ЕС. Изобщо няма да ви цепя басма, боклуци русофилски. Ще ми водят хибридна война тук на страната на фашизма срещу демокрацията . Или млъквайте или ставайте хора. Защото хора не сте. Човек не може да защитава това което става днес от странана РуZZия! Само зобми или фашист! Ще ви смачкам фашистки боклуци!

Виж кво, ти ако си мераклия да ближеш под мишниците баба си Нюланд, докато обсъжда състава на правителство на суверенна държава и и вика Евала съм ти и Евросъюза, това си е твой проблем.
Някои виждат нещата различно.
Нямало намеса, айде налазвай под мишниците...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 мар 2022 14:30

moreto vn написа:
bubka написа:

Аз не искам никой да мачкам. Искам войната да свърши. Ако може дори днес или утре. За мен няма значение кой ще "обявят" на хартия за победител. Това в основата са си хора с една и съща култура и корен. Няма обаче да приема скриването на истината, че с действията си официалните лица в Киев и Вашингтон също подклаждаха този конфликт. Невинните жертви са и на тяхната съвест. За теб това, че съм човек с по-цялостно виждане на нещата ме прави боклук. Но точно в това твое изречение се крие еволюционната бездна между теб и нормалните хора. Това е "цивилизованият" ти образ - да тръгнеш и да мачкаш хората с различно от теб мнение, без да ги познаваш. Това е типично за "демократичните", "човечни", "цивилизовани" зомбита с изпържени американофилски мозъци. А и като искаш да мачкаш какво правиш във форума още. Поведението ти е на типичните пасионарни "антижужета" - огън и жупел във форумите, ама нулев мерак да идат в тренировъчен лагер край Лвов и Ровно.....

За Путлер има значение кой ще е победител,независимо на каква цена за съжаление.

Това го разбрахме. Човека вика за външна намеса в Украйна от една далечна земя. Там го оборвай.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 мар 2022 15:07

Изображение Е ли това престъпление против човчеството или да?..Благодаря.
Последна промяна от icko65 на 25 мар 2022 15:13, променено общо 1 път.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 25 мар 2022 15:10

Игнорират те, игнорират те и в един момент ти писва и започваш война https://fb.watch/bZtZREH-Jh/

icko65 написа:Изображение

Мисля, че ти писах, че тук не е клуб на пенсионерите и колажи за 30 стинки са само за подигравка на автора му.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 мар 2022 15:15

bubka написа:

Ааа не, щетата вече е нанесена (икономическата, което е важното за нас) затова без такива мантри как няма значение кой ще е победител и как ще свърши.
Щом така или иначе сме прецакани, поне трябва максимално да неутрализираме и отдалечим руската заплаха.
Иначе аз никога не съм отричал, че всичко това е в полза на САЩ, но вината няма как да е на някой друг освен на Путин и на Европа, която показваше слабост толкова години.
Под виновен, аз разбирам някой, който носи отговорност. Не този, който извлича ползите и гледа шоу.

Що се отнася до Киев, там нещата са въпрос на гледна точка. Аз не смятам, че би трябвало да дължат обяснение на Русия или на някой друг за това какво правят в собствената си държава. Както и не смятам, че Раша дължи обяснение и е нужно да и се пили сол на главата за това как тормози собствените си граждани и какви свободи им отнема.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 25 мар 2022 15:18

pomiqrat написа:Игнорират те, игнорират те и в един момент ти писва и започваш война https://fb.watch/bZtZREH-Jh/

icko65 написа:Изображение

Мисля, че ти писах, че тук не е клуб на пенсионерите и колажи за 30 стинки са само за подигравка на автора му.

Аз пенсионери не виждам..Проблема е твой..Аз живея в демократична страна и кво ще правя си е мой бизнес.Няма как да си ми коректив..ПНХ.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 мар 2022 16:19

icko65 написа:Изображение Е ли това престъпление против човчеството или да?..Благодаря.

Да, трябва на всички, които постват такива глупости да ги лекуват в специализирани заведения.
Без грам ирония.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 мар 2022 16:31

Това е някаква страшна мания. Една група ги били пръскали с химикали и ги разболявали от ковид, другите пък щели да мрат като от чума от единия грип, ходят с противогази и са готови да се зазидат в мазето и по лошото да зазидат останалите. Просто ще ме уморите!
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 мар 2022 17:15

bubka написа:Изображение

Вчера са се навършили 23 години от "демократизирането" на Сърбия от добрите, човечни и "цивилизовани" американци. Интересното е, че в нито един момент не са нарекли случващото се война. За тях това е било "въздушна кампания".

Нали не очакваш да плачем за тези българомразци, като оставим това на страна, някак не върви да се изкарват жертви при всичките кланета, които извършиха тези изроди. Във времена, където нямаше нет, ФБ и тн, има солидни данни за зверствата им.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”