Коронавирусът в България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Коронавирусът дойде в България

Мнениеот metodito » 27 мар 2020 07:04

Непринуден написа:
Кьорфишек? Как ти се струва до тук 250 милиарда евро назад за германската икономика. Обичам да гледам фактите (цифрите). Ебати немския експеримент с населението ако е кьорфишек.

Не е немски - глобален е експеримента. Мисля, че след гледането на филми, като "Зараза" (2011) и "Явлението", вече е време да си припомня "1984" и "Прекрасният нов свят". :lol:

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 27 мар 2020 07:51

САЩ - 3.3 милиона нови безработни за една седмица, абсолютен рекорд за всички времена. Предишният рекорд е 0.7 милиона през 1982 година

Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 мар 2020 10:16

kingofpop написа:Ако беше малко по-умен щеше да видиш разликата. Да не говорим, че едната страна прие всичко като на шега и закъсня с мерките 3 седмици. Те италианците дори събраха 50 000 на мача на Аталанта срещу Валенсия, който беше след като запончаха случаите. Дори е смешно да се сраняват според мен ситуациите в двете страни, но щом си решил :

kingofpop написа:Е, американците са ясни, че ще са с най-много смъртни случаи накрая. Причините са много като почнеш, че всеки втори е със адски наднормено тегло. Затлъстяването със сигурност е приятел на вируса и улеснява атаката му.

Добре! То от такива "умници" като теб, които постоянно неглижират вируса, тези страни са на този хал! Коя ще е следващата, на която ще и намериш "слабото" място?! :lol:

ПП Подцених случващото се в САЩ! Понеже са с 8 часа назад, според новите данни, те започват да чупят рекорди! Няма да ги наричам анти-рекорди, а "черни" рекорди!
За един ден вече имат 17 хил.нови заразени и 268 смъртни случаи! Италия и Испания вече се изравниха по смъртни случаи! За вчера имат по над 700 смъртни случая!
Та какво е слабото място на испанците?! :?
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 27 мар 2020 10:47

Непринуден написа:vvessel, какви са ти претенциите към ББ и Мутафчийски? Не виждам нищо нередно. Сподели, както и какви трябваше да са.

За Мутафчийски съм го написал , за ББ няма да ми стигне един ден да пиша, но по всичко личи, че ти си му фен, така че няма смисъл да си губя времето.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 27 мар 2020 12:35

Не съм му фен, напротив. Нямам нищо против другарчетата му да отидат в затвора, но или след пандемията или досега сто пъти трябваше да се е случило. Точно сега не и да, уточнявам, че съм доволен от действията им спрямо болестта. Цифрите не лъжат. Ето вчера бяхме равни с Унгария, а днес ни изпревариха и те значително.
Сега обаче други ше кажат, че съм фен на Корнелия, което също не е вярно.

За Мутафчийски не знам къде си писал.

Не е коректно да говорите за САЩ лидери и чупещи рекорди. Сравнимо със САЩ е ЕС, тоест ако се вади и сборна извадка на европейските държави САЩ не е над сбора от Италия, Испания, Франция и т.н. Епицентъра си е още в Европа. Не може да очаквате само Италия да е над САЩ. Американците са следващите, но има още време.

Пропуснали сме японците. Също се справят много добре. Може би някой ще неглижира с "ама там водата ги разделя като остров" и е така, но все пак острова е много близо, съседен на Китай. Великобритания също е остров ама на майната си от Китай, но въпреки това е много по-зле. При японците прави впечатление все още малката цифра на общо заболелите 1387, много голямата цифра на излекуваните (1/4 от всички случаи), сравнително малката честотност на заболяване 11 на 1 милион и смъртността като пропорция спрямо общото население от 0.4 човека на милион.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 27 мар 2020 13:01

Нутела вече биологично оръжие ли е :roll:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 27 мар 2020 13:33

Израел са комунисти и не съблюдават правата на викащите "айде у лево и не ми налагайте рестрикции"

Israel to use military to help enforce coronavirus lockdown

За сравнение на нашата държава с 10 милиарда резерв ето една западна компания. Фолксваген. Губи по 2 милиарда евро на седмица от фиксирани (постоянни разходи). Продажбите извън Китай са нулеви.

Volkswagen may have to cut jobs if the coronavirus pandemic is not brought under control as the carmaker is still spending about 2 billion euros ($2.2 billion) a week, Chief Executive Herbert Diess told German TV channel ZDF.

Мтел, Виваков, Глобул кога?

Mobile operator Vodafone said on Friday it would introduce 30-days free access to unlimited mobile data for half a million of its Pay Monthly customers and upgrade the contracts for those who are flagged as vulnerable.

За някои тулупи политиката си остава приоритет номер 1.

U.S. increases support for Taiwan, China threatens to strike back

Корея държи на изолацията. Напук на демократите от форума се обяснява, че индивидуалната дистанция няма много файда ако не се спазва от цялата общност.

South Koreans told to stay isolated.
“But social distancing cannot be successful when it’s only an individual, it needs to be the whole community.”

И в Сингапур са комунисти, защото вече вкарват и в затвора за неспазване на разпоредби за разстояние. Отидете и им кажете айде у лево и че не са демократи, а комунисти, а вие репресирани или сами срещу всички.

Getting within a metre of another person at a restaurant or a shopping queue in Singapore can now land you in prison under some of the toughest punishments seen worldwide to implement social distancing during the coronavirus pandemic.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 мар 2020 13:54

В Индия пък ги бият с пръчки и правят лицеви опори, който е навън. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 мар 2020 14:40

Я да питам сладурите, които искат да живеят в концлагер (или се надяват, че ще са надзиратели), я да ми коментирате тази новина, а?
https://www.segabg.com/category-bulgari ... -za-sezona

Първа жертва на свинския грип за сезона
18 Ян. 2020

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 27 мар 2020 14:44

Тия където искат да живеят в концлагер, евентуално след няколко дена ще получат смс, че заплата им е приведена по сметката и няма разлика от миналият месец.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”