Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Доволни ли сте от управлението на ГЕРБ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Всичко за управлението на ГЕРБ ТУК!

Мнениеот Hrabar » 17 юли 2011 22:04

Няма смисъл да обяснявам, предполагам е известно моето мнение за министър-председателят Бойко Борисов и управлението на ГЕРБ. На следващите избори, тази есен- президентски и местни, ще гласувам за кандидатите излъчени от ГЕРБ или подкрепени от г-н Борисов. Писна ми от разруха! 20 години разруха! Време е нещо да се построи, да се създаде, за да остане за следващите поколения. Точно това направи г-н Борисов.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Re: За кого да гласуват тези,които не харесват ГЕРБ?

Мнениеот Avenger » 17 юли 2011 22:10

Синьо сърце написа:
stannn написа:На президентски и кметски избори е по -лесно гласуването. Поне аз така мисля. По лесно е по простата причина, че се гласува за личности, а не за партии. Не е въпроса кой от коя партия е издигнат, а кой е най -добрия избор. Мисля, че това е правилното мислене, а не да отидеш да пуснеш бюлетината за кандидата на партия Х само защото е от тази партия. Представете си хипотетично, че Атака издигне царя за президент. Като личност Симеон е много уважаван на запад и има доста контакти. Би бил добър избор за президент и в такъв случай няма да ме интересува кой го е издигнал. При кметските избори е същото. Важно е кмета да си върши работата.

Така е.Но мен ме гложди един въпрос-що махнахме преди две години ТК,като те явно се оправяха по-добре от сегашния цирк...Гласувахме против,щото са комунисти и турци!И какви бяха обвиненията към тях?Корупция,нам си кво...Партенки!

Айде кажи едно нещо, с което са се справили и 1во да кажа не казвам, че защитавам ББ, но какво направиха ТК.....разпродадоха земите, продават ми дюни за гора, какво направиха дигнаха пенсиите на пенсионерите и сега ББ трябва да ги изплаща и ми се бият в гърдите видите ли ние сме дигнали пенсиите, нищо не са направили, ама няма и кой да направи, защото никой не иска....всеки се бута да е там да си оправи 10поколения занапред и това е......трябва силно гражданско общество каквото нямаме от години...всеки бяга по чужбина уж било по-лесно имало реализация....без гражданско общество няма да стане
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 17 юли 2011 22:12

stannn написа:И после сме продължавали да живеем в мизерия. Продължавайте да гласувате за партии. А тия които ми говорят за комунисти и ДПС и незнам си какви да се замислят малко дали облъчването на Бат Бойко не работи при тях. Ако не гласувате за мене значи гласувате за тях. Ами честито. Нека да управлява още 30 години. Да живее модерния комунизъм. Или сте с него или против него. Той върши всичко правилно, а грешните неща са дело на предните.

Засега само изборите за президент са мажоритарни.При всички други се гласува за партии..извинявам се, за кмет също са тип мажоритарни.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 юли 2011 22:13

Вече стана модерно,които симпатизира на ББ и ГЕРБ,да бъде считан за малоумник,олигофрен,анти-българин,предател,комунист,престъпник и т.н и все пак,все още сме първа политическа сила,така че надявам се това да не се промени поне още един мандат,изборите за президент,въпреки че са сигурно,не ме вълнуват толкова много.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 17 юли 2011 22:15

Управлението на ГЕРБ е пълна катастрофа!
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 юли 2011 22:19

Оценка ли? Давам им оценка Отличен 6+! За изпълнението на основната им задача!

[offtopic]Ислямизирането на България! Насаждане на етническа омраза в цялата страна![/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2011 22:20

rocknrolla написа:Управлението на ГЕРБ е пълна катастрофа!

А на фона на предните 2-3?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: За кого да гласуват тези,които не харесват ГЕРБ?

Мнениеот Ki Cho » 17 юли 2011 22:22

tornadoto_96 написа:И аз съм да тях, макар че нямам право да гласувам все още :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Спокойно! Като порастнеш, няма да си вече от тях.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 17 юли 2011 22:26

dunavfc написа:Вече стана модерно,които симпатизира на ББ и ГЕРБ,да бъде считан за малоумник,олигофрен,анти-българин,предател,комунист,престъпник и т.н и все пак,все още сме първа политическа сила,така че надявам се това да не се промени поне още един мандат,изборите за президент,въпреки че са сигурно,не ме вълнуват толкова много.

Кои сте вие. Ти си никой. Просто една пионка като всички други. Или другия вариант е да си роднина на някой от 240-те хубавци в парламента, които след мандата ще са по "бедни" най- малко с по два апартамента в София, купени с парите спестени от закуски. Когато става дума за партии няма ние в България. Има аз и моите роднини. Това е реалността.

жълт ламтурник написа:Засега само изборите за президент са мажоритарни.При всички други се гласува за партии..извинявам се, за кмет също са тип мажоритарни.

Не е случайно това с изборите. Най -важните са направени така, че човек да няма думата. Президента няма никаква власт. За този пост никой които има интереси няма да се бори. Ето ти и причината да не са променили начина на избор на президент. При кметовете е същото. Ти гласуваш за човек, но той е зависим от общинския съвет. А той се избира на партиен принцип. Няма как да избереш хората които искаш да са там. Генерална промяна трябва. Стига с тия партии. В парламента да влизат по 5 човека от област, но на изборите да участват имена на реални хора, а не партии и листи. Трябва като отидеш да гласуваш да знаеш. Ето това са хората които искам да ме управляват от моя район и да знаеш, че ако не се изпълни дадено обещание виновните са тези 5 човека примерно. При партийния модел това нещо няма как да стане. Става така, че всички казват еди си кои са виновни. Примерно комунистите са виновни. Кои комунисти? ИМЕНА. НЕ ПАРТИЯ. КАЗВАШ ИВАН ИВАНОВ Е ВИНОВЕН. На следващите избори не гласуваш за Иван Иванов защото той не е спазил обещанията си.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Re: Всичко за управеленито на ГЕРБ

Мнениеот kokic1986 » 17 юли 2011 22:26

Единствения адекватен политик в парламента е Иван Костов и Демократи за Силна България :!: :!: :!:

Върни се в “Свободна зона”