миле гърбавия написа:Не съм вярвал че Сидеров ще ги побърка лайнарите така, че да пикаят газ!
Как се пикае газ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
миле гърбавия написа:Не съм вярвал че Сидеров ще ги побърка лайнарите така, че да пикаят газ!
mormona написа:Аз от целия турнир най-много се кафих на последните мачове в групите когато Тони Близнакова беше най-сладка... Искам да я мушна! Имам нужните кураж, желание и сантиметри за да го сторя... дано води тя студията за световното.... Ако тогава имам момиче , ще правя секс с нея но ще хвърлям едно око зад гърба и за да гледам Тони !!!![]()
![]()
![]()
tevez написа:mormona написа:Аз от целия турнир най-много се кафих на последните мачове в групите когато Тони Близнакова беше най-сладка... Искам да я мушна! Имам нужните кураж, желание и сантиметри за да го сторя... дано води тя студията за световното.... Ако тогава имам момиче , ще правя секс с нея но ще хвърлям едно око зад гърба и за да гледам Тони !!!![]()
![]()
![]()
tevez написа:mormona написа:Аз от целия турнир най-много се кафих на последните мачове в групите когато Тони Близнакова беше най-сладка... Искам да я мушна! Имам нужните кураж, желание и сантиметри за да го сторя... дано води тя студията за световното.... Ако тогава имам момиче , ще правя секс с нея но ще хвърлям едно око зад гърба и за да гледам Тони !!!![]()
![]()
![]()
ЦСКА _завинаги написа:we are the champions написа:ЦСКА _завинаги написа:MaRTo1233 написа:Той Гришо зат'ва отпадна ..... цаката е да викаш "е са и е*ах мамата"![]()
Да не коментираме Гришо, а Цеци!
Аз викам да коментираме , Сиси
Направи спам-темата ище си коментираме.
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100от СИН_ИМПЕРАТОР на 02 Юли 2013 21:53
Всяка загуба на Лудогорец е нечовешка радост за мен и цялото семейство! ..Даже прабаба ми на 95 години на легло,като чула че Лудогорец са паднали,почнала да се провиква от леглото: "Духайте селяни"...кеф
GGMU_forever написа:Dani написа:GGMU_forever написа:we are the champions написа:Искрене,ти не знаеш ли ,че в гонг има правило който направи сефтето ... купува по една бутилка уиски на всички потребители
Ей ся... само дай пари, че нЕмам.
Искрене, това че си набил първа че*ия не означава, че си чукал, нали знаеш?![]()
Първата ми чекия беше на 11г. бе..А първото чукване на 13г.
we are the champions написа:GGMU_forever написа:Dani написа:GGMU_forever написа:we are the champions написа:Искрене,ти не знаеш ли ,че в гонг има правило който направи сефтето ... купува по една бутилка уиски на всички потребители
Ей ся... само дай пари, че нЕмам.
Искрене, това че си набил първа че*ия не означава, че си чукал, нали знаеш?![]()
Първата ми чекия беше на 11г. бе..А първото чукване на 13г.
Искрен,палавника му викали !
hajitsu написа:Искрене, със сестра ти не се брои също, нали знаеш?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта