Martinez1948 написа: Та нали от тях тръгва от миналия век модата за разрухата на традиционните семейни ценности !
На теб някой разруши ли ти семейните ценности през миналия век?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Martinez1948 написа: Та нали от тях тръгва от миналия век модата за разрухата на традиционните семейни ценности !
bubka написа:
"Гордостта" на САЩ ;ддд. После се чудите що толкова хора са русофили.
Martinez1948 написа:Че защо рассията да е опозиция на педеращината ? Та нали от тях тръгва от миналия век модата за разрухата на традиционните семейни ценности !
ReBorn1982 написа:То и у нас днес е имало провокация с излъчването на пропаганден ЛГБТ филм, но Шкварек и сие са го спрели. Тая гнус се стреми във всяка държава да влезе.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:То и у нас днес е имало провокация с излъчването на пропаганден ЛГБТ филм, но Шкварек и сие са го спрели. Тая гнус се стреми във всяка държава да влезе.
Във филма за Ботев на Генчев имаше хайдутин... от женски пол.
ReBorn1982 написа:Drunken_Master написа:ReBorn1982 написа:То и у нас днес е имало провокация с излъчването на пропаганден ЛГБТ филм, но Шкварек и сие са го спрели. Тая гнус се стреми във всяка държава да влезе.
Във филма за Ботев на Генчев имаше хайдутин... от женски пол.
Сериозно ??
Журналистът Мартин Карбовски публикува своя коментар за фирма на Максим Генчев "Ботев" на страницата си във Фейсбук. Ето неговите думи:
Ех, тъкмо щях да напиша нещо добро за Ботьова, филма на Максим Генчев, и тоя ми ти австрийски капитан Дагоберт пусна сълза за клетите четници.
А бе, ей!
Ще си замълча - евала, снимали, правили, докато не ни се получи - трябва да се опитва да се разкаже тая история.
Само едно не ми дава мира - има там един образ на един женствен четник, пусто да остане!!!
Кой или какво е това - обяснете ни?!? И как ще го развиете като образ многопланов и многополов покрай Четоводеца?!?
Има ли емотикони за слисани зрители?!?!
Е, не Максиме, не си човек - полисексуалната идентичност на четниците в образа на Вела е кинематографична мастурбация.
ЗАЩО БЕ, защо така бе…
срам ме е от Захари Стоянов и неговия списък ботьови четници.
Продажна работа. Най-добрият актьор е кмета на Калофер, а черкезите са много по живописни от четниците.
Но в тяхната сюрия и башибозушка неволя не можахте ли да вкарате и една жена на кон - Айше срещу Вела, за да мине сблъсъка на друго, в@гинално ниво?
Това не е достатъчно либерално.
Абе плаче ми се.
Искам да се върна във времето.
Да се върна, да намеря лудата маскара Христо и да му пусна тоя филм. Какво ще каже Ботев, какво ще каже, ако разбере как го разказваме през новото ни робство, а - как мислите?!
Каква рецензия щеше да излезе в неговата Дума , а?!?! А?!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта