ReBorn1982 написа:И защо да учат, че сме се освободили сами, като това не е истина ??
Щото така му отърва...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ReBorn1982 написа:И защо да учат, че сме се освободили сами, като това не е истина ??
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
В настоящее время среди азиатских соседей крупнейшим поставщиком голубого топлива в Поднебесную выступает Туркменистан, откуда поставки газа идут по 3 веткам, в том числе через Узбекистан и Казахстан. Четвертая линия должна пройти по территории Таджикистана. С учетом ее введения поставки туркменского газа в Китай могут увеличится до 65 млрд кубометров в год.
THE G.A.M.E написа:Ако ти се имаш за измет, твое право.Drunken_Master написа:Ама ние сме славяни...
Аз обаче съм БългАриец. :)
Eminem написа:THE G.A.M.E написа:Ако ти се имаш за измет, твое право.Drunken_Master написа:Ама ние сме славяни...
За съжаление, този народ наистина е славянски. Затова е робски народ.
Ако този народ беше Български, тази държава никога няма да бъде жалка!
Славянизирането е най-голямото падение в историята ни!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
orko_eba4 написа:Милошевич беше национал-комунистически престъпник. Избиваше албанските антикомунисти борци за свобода на Косово. Жеката (Георги Жеков) преди време по СКАТ направи интересно предаване за него. :)
THE G.A.M.E написа:Подценяваш силата на Душата. :)Drunken_Master написа:Tи може да смяташ и че си македонец, но това няма никакво значение...
Ти твърдеше до преди време, че сами сме се освободили или че САЩ са ни освободили от турският гнет... Т.е. пишеш, колкото да не заспиш.
Ето, укрите са с руско ДНК, но с украинска Душа, и мачкат здраво Сибирстан.
Да си Ариец, не е въпрос на ДНК, а характер и светоусещане, че превъзхождаш всички останали идиоти на тази шибана планета. :)
П.П.
Хиляди пъти умножено по хиляда, е по-добре децата ни да учат, че сме се освободили сами.
Вместо, че са ни помогнали нЕкви ...
Да ти давам ли жокер, що трябва да е така, или да вметнем още нещо за раболепието, което междудругото, действително част от заможните българи са имали към всяка чужда власт. Включително и към османската ...
bobonikolov написа:THE G.A.M.E написа:Подценяваш силата на Душата. :)Drunken_Master написа:Tи може да смяташ и че си македонец, но това няма никакво значение...
Ти твърдеше до преди време, че сами сме се освободили или че САЩ са ни освободили от турският гнет... Т.е. пишеш, колкото да не заспиш.
Ето, укрите са с руско ДНК, но с украинска Душа, и мачкат здраво Сибирстан.
Да си Ариец, не е въпрос на ДНК, а характер и светоусещане, че превъзхождаш всички останали идиоти на тази шибана планета. :)
П.П.
Хиляди пъти умножено по хиляда, е по-добре децата ни да учат, че сме се освободили сами.
Вместо, че са ни помогнали нЕкви ...
Да ти давам ли жокер, що трябва да е така, или да вметнем още нещо за раболепието, което междудругото, действително част от заможните българи са имали към всяка чужда власт. Включително и към османската ...
Мразя, когато някои хора се опитват да омаловажат жертвите на Шипка като казват, че сами не можем да се освободим. Явно забравят, че ако българите не бяха дали свидни жертви там руско-турската война щеше да приключи с поредния разгром на руснаците в Плевен и пак щяха да бягат. И както във всяка една руско-турска война преди това единствените, които щяха да изядат хурката са българите. Самия факт, че въпреки кшанетата, въпреки издевателствата хората са се включвали всеки път във войната доказва, че желанието за свободна не може да бъде отнето и че свободата е щяла да се случи в определен момент със или без участието на Русия.
boglev написа:Без да подценяваме нищо и никого, но на Шипка само българи ли е имало и сами ли са се справили накрая.
Хубаво е самочувствие и т.н., но и да не се подменят фактите също е добре
bubka написа:THE G.A.M.E написа:Ако ти се имаш за измет, твое право.Drunken_Master написа:Ама ние сме славяни...
Никакви не сме. Днешните времена го показват. Обикновени роби ..................................................
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 8 госта