Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Милошевич беше национал-комунистически престъпник. Избиваше албанските антикомунисти борци за свобода на Косово. Жеката (Георги Жеков) преди време по СКАТ направи интересно предаване за него. :)
- Drunken_Master
- Контакти:
Георги Жеков... да. А ти си Георги Жеков на нашия форум.
Ама ние сме славяни...
THE G.A.M.E написа:Човечеството, няма да позволят Арийците да са начело. :)
Ама ние сме славяни...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Добри утро. :)Eminem написа:Ако я няма Русия, САЩ ще трябва да плаши света с извънземните.
Не напразно от "Пентагона" започнаха да разсекретяват данни и видеа, от подобен тип. :)
Явно можеби подценяват дори Китай. :)
-
Ако ти се имаш за измет, твое право.Drunken_Master написа:Ама ние сме славяни...
Аз обаче съм БългАриец. :)
- Drunken_Master
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Ако ти се имаш за измет, твое право.Drunken_Master написа:Ама ние сме славяни...
Tи може да смяташ и че си македонец, но това няма никакво значение...
Ти твърдеше до преди време, че сами сме се освободили или че САЩ са ни освободили от турският гнет... Т.е. пишеш, колкото да не заспиш.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

-
Подценяваш силата на Душата. :)Drunken_Master написа:Tи може да смяташ и че си македонец, но това няма никакво значение...
Ти твърдеше до преди време, че сами сме се освободили или че САЩ са ни освободили от турският гнет... Т.е. пишеш, колкото да не заспиш.
Ето, укрите са с руско ДНК, но с украинска Душа, и мачкат здраво Сибирстан.
Да си Ариец, не е въпрос на ДНК, а характер и светоусещане, че превъзхождаш всички останали идиоти на тази шибана планета. :)
П.П.
Хиляди пъти умножено по хиляда, е по-добре децата ни да учат, че сме се освободили сами.
Вместо, че са ни помогнали нЕкви ...
Да ти давам ли жокер, що трябва да е така, или да вметнем още нещо за раболепието, което междудругото, действително част от заможните българи са имали към всяка чужда власт. Включително и към османската ...
THE G.A.M.E написа:Ако ти се имаш за измет, твое право.Drunken_Master написа:Ама ние сме славяни...
Никакви не сме. Днешните времена го показват. Обикновени роби. На хората им пускаш черно на бяло да чуят, че сме най-обикновена колония, а те се кефят. Генетичните линии на истинските българи са унищожени от Борис 1-ви при приемане на християнството. Останали да дават поколение занапред са тези, които са склонили глава. Още от тогава сме роби. Аз напоследък все по-искрено вярвам, че наистина ще изчезнем като държава и нация и тази територия ще бъде разделена между съседите ни. Турция ще вземе Кърджали и Бургас. Македония Благоевград. Румъния - Добруджа, а останалото вероятно ще бъде някакъв украино-американски протекторат.
Последна промяна от bubka на 31 май 2023 21:48, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]

-
И защо да учат, че сме се освободили сами, като това не е истина ??
Няма да изчезнем, защото винаги намираме начин да оцеляваме. Сигурно и през 14 век повечето българи са мислели, че идва края... Ще се снишим и изхитрим докато отминат бурите, както винаги сме правили в историята. Колко империи затрихме... :)
ReBorn1982 написа:И защо да учат, че сме се освободили сами, като това не е истина ??
Естествено, че не е истина. Освобождават се робите, затворниците. Нашите предци не са били нито роби, нито затворници. Говорим за независимост, а не за освобождение.

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet