Soulen написа:Drunken_Master написа:ivan56 написа:Срамно е въшливият Альоша да стърчи във всеки град на централно място, а паметници на Левски и Ботев да са 20 пъти по-малки и забутани в градовете.
В Бургас ако питаш 10 човека къде се намират паметниците на Ботев и Левски съм сигурен че 8 си нямат идея къде се намират и не защото не са минавали от там а защото са безлични бюстове и нищо повече.
Ами нормално е руснаци да имат паметници на наша територия. Доста са направили за да заслужат паметници... :)
За царска Русия абсолютно съгласен. Макар и да свалят Батенберг и да правят мизерии след Съединението, пак доброто е повече. Червения урод обаче съсипва цяла Източна Европа и трябва да е забранен със закон навсякъде и приравнен с нацизма, въпреки че е сътворил много повече злини.
Каква злина виждаш в освобождението на Аушвиц? В разгрома на Хитлер? Аз не мисля, че тук има някаква злина.
Нацизмът в Европа никога не си е отивал. И независимо от манипулациите и лъжите французи, белгийци, испанци, датчани и какви ли не се включват в "похода към Изтока". В момента се случва същото. И може пак да се намери извинение за германци и всички други - "Ама нас американците ни подведоха".
Нацизмът е рожба на Запада, както и комунизмът.