Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот metodito » 19 май 2023 16:53

Soulen написа:
Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Срамно е въшливият Альоша да стърчи във всеки град на централно място, а паметници на Левски и Ботев да са 20 пъти по-малки и забутани в градовете.
В Бургас ако питаш 10 човека къде се намират паметниците на Ботев и Левски съм сигурен че 8 си нямат идея къде се намират и не защото не са минавали от там а защото са безлични бюстове и нищо повече.

Ами нормално е руснаци да имат паметници на наша територия. Доста са направили за да заслужат паметници... :)

За царска Русия абсолютно съгласен. Макар и да свалят Батенберг и да правят мизерии след Съединението, пак доброто е повече. Червения урод обаче съсипва цяла Източна Европа и трябва да е забранен със закон навсякъде и приравнен с нацизма, въпреки че е сътворил много повече злини.

Каква злина виждаш в освобождението на Аушвиц? В разгрома на Хитлер? Аз не мисля, че тук има някаква злина.
Нацизмът в Европа никога не си е отивал. И независимо от манипулациите и лъжите французи, белгийци, испанци, датчани и какви ли не се включват в "похода към Изтока". В момента се случва същото. И може пак да се намери извинение за германци и всички други - "Ама нас американците ни подведоха".
Нацизмът е рожба на Запада, както и комунизмът.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 19 май 2023 17:54

metodito написа:
Soulen написа:
Drunken_Master написа:
ivan56 написа:Срамно е въшливият Альоша да стърчи във всеки град на централно място, а паметници на Левски и Ботев да са 20 пъти по-малки и забутани в градовете.
В Бургас ако питаш 10 човека къде се намират паметниците на Ботев и Левски съм сигурен че 8 си нямат идея къде се намират и не защото не са минавали от там а защото са безлични бюстове и нищо повече.

Ами нормално е руснаци да имат паметници на наша територия. Доста са направили за да заслужат паметници... :)

За царска Русия абсолютно съгласен. Макар и да свалят Батенберг и да правят мизерии след Съединението, пак доброто е повече. Червения урод обаче съсипва цяла Източна Европа и трябва да е забранен със закон навсякъде и приравнен с нацизма, въпреки че е сътворил много повече злини.

Каква злина виждаш в освобождението на Аушвиц? В разгрома на Хитлер? Аз не мисля, че тук има някаква злина.
Нацизмът в Европа никога не си е отивал. И независимо от манипулациите и лъжите французи, белгийци, испанци, датчани и какви ли не се включват в "похода към Изтока". В момента се случва същото. И може пак да се намери извинение за германци и всички други - "Ама нас американците ни подведоха".
Нацизмът е рожба на Запада, както и комунизмът.

Заменяме едната страна на монетата с друга с 2 малки но съществени разлики. С едните сме приятели и печелим адски много за сметка на съседите ни и също така са в пъти по-развити във всеки един аспект.

Ако трябва да степенуваме, за нас е най-добре Райха да спечели, а за света Съюзниците, които се явяват най-малкото зло в случая. Поделената победа на Съюзниците и Коминерна е най-лошия вариант за нас.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 май 2023 18:19

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:Много хубаво, но не мога да разбера защо обществата въобще се занимават с тия олигофрении, сигурен съм че Словакия си има далеч по-важни проблеми от това парламентът им да се занимава с кретении.

Ми, то и свалянето на Паметника на РККА не е особено важен въпрос за обществото, но за НС явно е... :)

Като не е толкова важен, спирате да се инати и лесно го гръмваме и всичко приключва. За моча говоря естествено.

Drunken_Master написа:

Може да им направим един паметник на прасе, да си се радват на заслугите.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 май 2023 19:29

Още една мръсна истина, която я няма в учебниците:
https://www.facebook.com/watch/?v=1448889275521391

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2023 21:55

Руснаците кога ще направят паметник, подобен на техните монументи у нас, на Кирил и Методий, както и на Борис Първи "Покръстител", без който практически те щяха днес, вероятно, да пишат и говорят на доста странна писменост и странен език за Европа ?
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 май 2023 21:58

Професоре, паметник на Кирил и Методий има дори в столицата на Русия. А и не само там. Пак не си разбрал, деба мааму...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 май 2023 22:06

Изрично съм посочил, да е толкова значим, както са техните паметници у нас.
Инак, те и "Янките" имат паметник на техните летци, загубили живота си над София, а за тях това със сигурност е супер-значимо и важно, ама паметникът е на частна територия, незначим и трудно достъпен за обикновени хора.

Според мен един Уилсън, би трябвало да има монумент важен и значим, точно толкова, колкото "МОЧА", ама, к'о да пра'Йш, налЕ сме "хамериканска колония" ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 19 май 2023 22:09

Не, нищо не си написал, там е работата. Пак пляскаш неща, които са тотално неверни. Уилсън не виждам, с какво толкова е значим. Колкото и да го тикат за някакъв спасител на България, над 200 пъти съм писал, че той няма никаква дума по време на разпрелението след ПСВ. Общо-взето пей си Пенке ле, ама кой ли те слуша?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

garfield22
Контакти:

Мнениеот garfield22 » 20 май 2023 00:25

То има паметник на Уилсън, въпреки че навремето никой дори на си е помислял да му отдава заслуги за спасяване на България, това американофилите го измислиха и то чак в последните години, за да продължат манипулирането на историята ни в полза на САЩ.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 май 2023 06:24

THE G.A.M.E написа:Руснаците кога ще направят паметник, подобен на техните монументи у нас, на Кирил и Методий, както и на Борис Първи "Покръстител", без който практически те щяха днес, вероятно, да пишат и говорят на доста странна писменост и странен език за Европа ?

Нещо повече- има 24 паметници или барелефи на Левски в света, дори в страни като Аржентина. На повечето места има най-малко барелеф на оградата на българските консулски служби. В Русия няма нито един паметник! Нито дори барелеф на стената на някоя консулска служба. Аз знам защо. Но нека някои други хора в България да се замислят. Между другото аз друга такава идиотия, подобна на русофилията не съм виждал никъде по света. Как пък не видях индийци да целуват английския флаг, да правят шествия, да се пишат по-големи англичани от англичаните? Или например бразилци, мексиканци и т.н. да правят паради да цункат испански и португалски знамена…
Имаше едно интервю на Маги Халваджиян и той каза нещо много правилно. Българският народ се гордее, че е бил роб. И това го няма никъде на друго място по света. Все едно индийците да се гордеят, че са били завладени от англичаните.

Върни се в “Свободна зона”