Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ReBorn1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ReBorn1982 » 14 май 2023 14:22

Eminem написа:Аз го гледам само когато ние участваме.

Аз въобще не го гледам. Просто мернах новината и реших да я отворя, като бях 99% сигурен, че "шведката" е или от "новите шведи", или е ЛГБТ. Изображение

Уви, всичко днес е станало толкова предвидимо, че човек още от заглавието е "прочел" цялата новина .....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2023 15:05

Просто мернах новината и реших да я отворя, като бях 99% сигурен, че "шведката" е или от "новите шведи", или е ЛГБТ.

Печеленето на награди от такива е по-сигурен залог и от това, че слънцето ще изгрее.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 14 май 2023 16:30

Eminem написа:
Просто мернах новината и реших да я отворя, като бях 99% сигурен, че "шведката" е или от "новите шведи", или е ЛГБТ.

Печеленето на награди от такива е по-сигурен залог и от това, че слънцето ще изгрее.

Тази шведка е известна и е печелила от преди лгбт истерията.

Спекулацията е, че има 50 годишнина от основаването на АББА и затова им трябва самото домакинство.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 14 май 2023 16:55

Soulen написа:
Eminem написа:

Тази шведка е известна и е печелила от преди лгбт истерията.

Спекулацията е, че има 50 годишнина от основаването на АББА и затова им трябва самото домакинство.

По малко и от двете според мен,
Само като видиш последните години какви помии като филми печелят Оскари и Златен глобус и кои "актьори, актриси" взимат награди. Не си ли по днешното течение, си нацист, расист, екстремист, антисемит.....
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 май 2023 18:35

https://www.24chasa.bg/zdrave/article/14454494

Мда, ще ни отказват от самолетите ..... едно, че скоро и те ще плащат "въглеродни квоти", т.е. ще стане скъпо удоволствие летенето със самальот, но и за да не пискаме много, изведнъж се оказва, че даже ще е за наше добро да не летим, щото така ....... се хващал рак .....

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2023 19:18

Soulen написа:Тази шведка е известна и е печелила от преди лгбт истерията.

Това си е така, песента "Еуфория" е безспорен победител. Тази година обаче не спечели вота на зрителите.
И според мен е по малко и от двете. Това за АББА и политиката, която певицата пропагандира.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 май 2023 20:01

Добре че спечели по-нормална песен. И израелската бе хубава. Вотът на журито не бе по-зле от вота на публиката и ако не беше журито щеше да спечели недоразумението на финландците. Няма да пропусна да припомня че ненавиждам татуировките. Също така че обикновено слушам музика с очите и ушите си, но не и с тази част на мозъка, която асимилира текстовете и посланията.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 май 2023 20:09

Eminem написа:
Soulen написа:Тази шведка е известна и е печелила от преди лгбт истерията.

Това си е така, песента "Еуфория" е безспорен победител. Тази година обаче не спечели вота на зрителите.
И според мен е по малко и от двете. Това за АББА и политиката, която певицата пропагандира.

Аз прочетох после, че обявила, че е бисексуална. Т.е. - мароканска "шведка", бисексуална и подкрепяща "многообразието ..... е как да не спечели после, та тя е самото съвършенство според неомарксистките канони.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 май 2023 20:19

Това не го знаех. Ами тя прави голям шлем. Хахаха пълен либерален пакет. Вече всичко се изясни.

JustChelsea
Контакти:

Мнениеот JustChelsea » 14 май 2023 20:21

ReBorn1982 написа:https://www.24chasa.bg/zdrave/article/14454494

Мда, ще ни отказват от самолетите ..... едно, че скоро и те ще плащат "въглеродни квоти", т.е. ще стане скъпо удоволствие летенето със самальот, но и за да не пискаме много, изведнъж се оказва, че даже ще е за наше добро да не летим, щото така ....... се хващал рак .....

Сега ще върнат Шизофреничката Грета Тунберг на сцената да подскача.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.

Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]

Върни се в “Свободна зона”