Thsmith написа:BRF написа:Ти мен не можеш да ме въртиш на шиш защото си те слагам на оная си работа!От време на време влизам и пиша в тоя форум за забавление,а не да ровя в нета и да доказвам на някого нещо!Днес и ти не качи точната информация,а това което си избра,но не ми се пада на твоето ниво!Нито ми се обяснява за нещата в тия университети!Тогава ти пратих линк за стипендия за хора определящи се за лгбт!Стига ти толкова!Това,че си прифи манипулатор и дебнеш някой когото не харесваш да каже нещо и да изместиш темата,в твоите си очи може да се имаш за велик,за мен си дребничък!Нищо мъжко няма в това да отмяташ темата,защото знеш,че след като си оплювал руснаците ,че убиват цивилни,редно е да оплюеш и евреите !Това когато човек е честен и изразява позиция!Ти си самовлюбен трол!
Както виждаш, мога и го правя. Лъжльо си и колкото и да се въртиш в калта, само повече стягаш възела. Излъга тогава, излъга и сега. И няма никакво значение какъв съм в твоите очи. Не ме интересува. Само чакам да си признаеш, че си лъжец или глупак. Едно от двете.Drunken_Master написа:Смити, ето ти един хубав филм за гледане. Хамерикански е, споко! Не е руски... ама е хубав. :)
Аз такива хамери не познавам. Филма смятам, че е холивудски и е булшит. За един идиот и баща му измамник (ако помня добре). Тримата с Джими Картър и Обонго си оспорват мястото за най-слаб президент и всеки драпа и драпа към него.
Ако ти се гледа филм за някой герой, Патън. Ако ти се гледа за подмолните игри и за това време включително - The Good Shepherd
Ще си призная само,че по-умния отстъпва!Беше ми неприятно да комуникирам с теб!Никога не съм харесвал тролове!