THE G.A.M.E написа:ivan56 написа:Проблема е, че тук ако се включи алианса с цялата си техника и армия, Кремъл ще гори като факла и Сталинград ще им се стори като детска игра на руските прасета, имаме и втори проблем, Хитлер2 може да прибегне до червеният бутон, дано ако това се случи е по към запад.
Вие се ебавате с украинците, ама колкото и пропаганда да има, едни трактористи се ебават тотално с "втората най-силна армия на света" За един месец сринаха "руските" Мариупол и Харков, които не дадоха никаква съпротива, тва е.
Днес точно спорих с един кремълофил във фейса.
Онзи пишеше някви неща от сорта на - След Украйна, "Унгария и Полша били следващите да се покорят пред руската мощ"
Питах го, след като руската групировка в Украйна не може 1 месец да се справи с Армия, чиито състав на около 50 % е от цивилни доброволци, как очаква да се развият събитията, когато попаднат на Морските Тюлени на САЩ ?
Аз и друг път съм го писал - Путин няма проблем с Европа. Тези писания, че щял да нападне Полша, не знам кой си, са цел демонизиране и изкривяване на образа му от западните медии. Русия проблем с Европа няма! На Русия и трябва икономически стабилна Европа, с която да си търгува енергийните ресурси. Затова и много често напомням, че проевропейските настроения в Украйна са от много отдавна - още преди 2000 година. Но тогава проблеми нямаше. Проблемът идва, когато САЩ започнат да се месят в чистите, независими отношения Украйна- Европа. САЩ, САЩ, САЩ и пак САЩ. Набийте си го в главата. Една независима , обединена Европа, ако го няма САЩ да и се меси и напрактика да и ръководи външната политика, както е в момента, би живяла в мир и разбирателство, както с Русия, така и с целия останал свят. Ако това, което се случи 2014-та се заключваше в чистия и искрен порив на украинците за европейско бъдеще, Русия макар и с мрънкане, мръщене, гледане изпод вежди, в крайна сметка щеше да ги остави да поемат по пътя на ЕС. Това, което обаче реално се случи тогава е, че САЩ използваха и потъпкаха този наистина искрен и чист стремеж на Украйна да е част от обединена Европа и го използваха за собствени цели да дестабилизират региона и да подклаждат конфликти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]