Войната в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Украйна - Македония

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 10:28

icko65 написа:Б.Димитров през 2015 мисля в едно предаване по БТВ каза за Украйна други работи..Че е изкуствено създадена държава като македонската..

Покойният Божидар Димитров не е мерило, понеже доста от нещата, които говори са неистина. Въпросът е, че тезата, че Украйна и Русия се населяват от едни и същи по етнос хора е масово поддържана и то от доказани специалисти. Например академик Георги Марков. Освен това, коя държава с богата история ще направи този нацистки боклук Степан Бандера национален герой ? Това е абсурдно... Точно, както Македония си създават фалшиви герои, понеже историята им е бедна откъм исторически личности и факти.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 10:33

ivan56 написа:Абе пич, тия мъже украинци където са тук за кви шлосери и заварчици ми говориш.
Трябва да си много тъп да вярваш, че такива са тук. Тези останаха там да се бият за родината, тука са хората с възможности и тарикатчетата, които са усетили на къде отиват нещата. Шлосер вика :D

Недей да говориш с такава категоричност все едно си им правил пълна статистика по статус, семейно положение, професия, сексуален привкус и т.н. Тези украинци, които дойдоха да си търсят работа при баща ми бяха на възраст 30-40 години и не ми изглеждаха тарикатчета, а хора, които са попаднали в тежко положение. Истината е, че повечето мъже не искат да се бият, понеже не искат да си оставят семействата. Което е напълно нормално...
Може да се направи и аналог с българската армия и Владая, между другото...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: !

Мнениеот bubka » 25 мар 2022 10:51

THE G.A.M.E написа:
ivan56 написа:Проблема е, че тук ако се включи алианса с цялата си техника и армия, Кремъл ще гори като факла и Сталинград ще им се стори като детска игра на руските прасета, имаме и втори проблем, Хитлер2 може да прибегне до червеният бутон, дано ако това се случи е по към запад.
Вие се ебавате с украинците, ама колкото и пропаганда да има, едни трактористи се ебават тотално с "втората най-силна армия на света" За един месец сринаха "руските" Мариупол и Харков, които не дадоха никаква съпротива, тва е.
Днес точно спорих с един кремълофил във фейса.
Онзи пишеше някви неща от сорта на - След Украйна, "Унгария и Полша били следващите да се покорят пред руската мощ"
Питах го, след като руската групировка в Украйна не може 1 месец да се справи с Армия, чиито състав на около 50 % е от цивилни доброволци, как очаква да се развият събитията, когато попаднат на Морските Тюлени на САЩ ?

Аз и друг път съм го писал - Путин няма проблем с Европа. Тези писания, че щял да нападне Полша, не знам кой си, са цел демонизиране и изкривяване на образа му от западните медии. Русия проблем с Европа няма! На Русия и трябва икономически стабилна Европа, с която да си търгува енергийните ресурси. Затова и много често напомням, че проевропейските настроения в Украйна са от много отдавна - още преди 2000 година. Но тогава проблеми нямаше. Проблемът идва, когато САЩ започнат да се месят в чистите, независими отношения Украйна- Европа. САЩ, САЩ, САЩ и пак САЩ. Набийте си го в главата. Една независима , обединена Европа, ако го няма САЩ да и се меси и напрактика да и ръководи външната политика, както е в момента, би живяла в мир и разбирателство, както с Русия, така и с целия останал свят. Ако това, което се случи 2014-та се заключваше в чистия и искрен порив на украинците за европейско бъдеще, Русия макар и с мрънкане, мръщене, гледане изпод вежди, в крайна сметка щеше да ги остави да поемат по пътя на ЕС. Това, което обаче реално се случи тогава е, че САЩ използваха и потъпкаха този наистина искрен и чист стремеж на Украйна да е част от обединена Европа и го използваха за собствени цели да дестабилизират региона и да подклаждат конфликти.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

emerson1leao

Re: Войната в Украйна

Мнениеот emerson1leao » 25 мар 2022 11:09

Изображение
Освободената вчера Лукяновка означава, че ВСУ са напреднали 10-13 км на изток. Очевидно опитват да разчистят това основно шосе от Киев на изток до Суми.

Изображение
Поредният двузвезден рашист сдал фира, време е за тризвездни. :)
В Мариупол е ликвидиран генерал-лейтенант Яков Рязанцев, заповядвал масовите обстрели на жилищните квартали и убийство на цивилни в Мариупол. Този е обяснявал на войниците си, че "операцията" ще свърши за 3 часа. :))
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

emerson1leao

Мнениеот emerson1leao » 25 мар 2022 11:32

Бил създаден българо-македонски батальон "Тодор Александров", който ще се бие срещу руските агресори в Украйна !

Македоно-българския чуждестранен легион "Тодор Александров" започна огранизиране и записване на доброволци готови да се борят за световния мир и свобода срещу руската агресия над братския народ на Украйна! Свържете се с нас за повече информация как може да се включите!

Македонско-бугарската странска легија „Тодор Александров“ започна со организирање и запишување волонтери подготвени да се борат за светски мир и слобода против руската агресија врз братскиот народ на Украина! Контактирајте не за повеќе информации за тоа како можете да се вклучите!

https://www.facebook.com/mk.bg.battalio ... 1921893352
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов ! :mrgreen:

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 25 мар 2022 11:33

Пак тук глупости, как САЩ бил виновен. Все САЩ са виновни. Вечната опорка. РуZZия няма вина, ама никава, нали? САЩ ли пречи сега Путлер да каже, че се изтегля и Украйна да влиза в НАТО и ЕС. САЩ ли е виновен, че РуZZия заплашва Финландия, Швеция и Босна, да не влизат в НАТО? Може да задвам още стотици подобни риторики, ама няма смисъл. Ще ми защитават тук, някакви фашистки боклуци, най-пропадналото зло на света, плашещо цял свят с ядрено оръжие и ликвидиращо безнаказано днес хора и градове. И ще сочат с пръст най-цивилизованото място на света - САЩ и ЕС. Изобщо няма да ви цепя басма, боклуци русофилски. Ще ми водят хибридна война тук на страната на фашизма срещу демокрацията . Или млъквайте или ставайте хора. Защото хора не сте. Човек не може да защитава това което става днес от странана РуZZия! Само зобми или фашист! Ще ви смачкам фашистки боклуци!

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Ужас

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 11:42

Player написа:Пак тук глупости, как САЩ бил виновен. Все САЩ са виновни. Вечната опорка. РуZZия няма вина, ама никава, нали? САЩ ли пречи сега Путлер да каже, че се изтегля и Украйна да влиза в НАТО и ЕС. САЩ ли е виновен, че РуZZия заплашва Финландия, Швеция и Босна, да не влизат в НАТО? Може да задвам още стотици подобни риторики, ама няма смисъл. Ще ми защитават тук, някакви фашистки боклуци, най-пропадналото зло на света, плашещо цял свят с ядрено оръжие и ликвидиращо безнаказано днес хора и градове. И ще сочат с пръст най-цивилизованото място на света - САЩ и ЕС. Изобщо няма да ви цепя басма, боклуци русофилски. Ще ми водят хибридна война тук на страната на фашизма срещу демокрацията . Или млъквайте или ставайте хора. Защото хора не сте. Човек не може да защитава това което става днес от странана РуZZия! Само зобми или фашист! Ще ви смачкам фашистки боклуци!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 мар 2022 12:13

Изображение

Вчера са се навършили 23 години от "демократизирането" на Сърбия от добрите, човечни и "цивилизовани" американци. Интересното е, че в нито един момент не са нарекли случващото се война. За тях това е било "въздушна кампания".
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 25 мар 2022 12:26

icko65 написа:
Player написа:Пак тук глупости, как САЩ бил виновен. Все САЩ са виновни. Вечната опорка. РуZZия няма вина, ама никава, нали? САЩ ли пречи сега Путлер да каже, че се изтегля и Украйна да влиза в НАТО и ЕС. САЩ ли е виновен, че РуZZия заплашва Финландия, Швеция и Босна, да не влизат в НАТО? Може да задвам още стотици подобни риторики, ама няма смисъл. Ще ми защитават тук, някакви фашистки боклуци, най-пропадналото зло на света, плашещо цял свят с ядрено оръжие и ликвидиращо безнаказано днес хора и градове. И ще сочат с пръст най-цивилизованото място на света - САЩ и ЕС. Изобщо няма да ви цепя басма, боклуци русофилски. Ще ми водят хибридна война тук на страната на фашизма срещу демокрацията . Или млъквайте или ставайте хора. Защото хора не сте. Човек не може да защитава това което става днес от странана РуZZия! Само зобми или фашист! Ще ви смачкам фашистки боклуци!

Като ти чета писанията укрофашистите лайна да ядат..

Аз взех да му ставам фен вече... :D
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 25 мар 2022 12:36

Player написа:Ще ви смачкам фашистки боклуци!

Аз не искам никой да мачкам. Искам войната да свърши. Ако може дори днес или утре. За мен няма значение кой ще "обявят" на хартия за победител. Това в основата са си хора с една и съща култура и корен. Няма обаче да приема скриването на истината, че с действията си официалните лица в Киев и Вашингтон също подклаждаха този конфликт. Невинните жертви са и на тяхната съвест. За теб това, че съм човек с по-цялостно виждане на нещата ме прави боклук. Но точно в това твое изречение се крие еволюционната бездна между теб и нормалните хора. Това е "цивилизованият" ти образ - да тръгнеш и да мачкаш хората с различно от теб мнение, без да ги познаваш. Това е типично за "демократичните", "човечни", "цивилизовани" зомбита с изпържени американофилски мозъци. А и като искаш да мачкаш какво правиш във форума още. Поведението ти е на типичните пасионарни "антижужета" - огън и жупел във форумите, ама нулев мерак да идат в тренировъчен лагер край Лвов и Ровно.....

Върни се в “Свободна зона”