THE G.A.M.E написа:Не съм писал нарочно коментар под видеото. Просто гледна точка. Точно така се казва и въпросното предаване - "Въпрос на гледна точка".vvessel написа:Това с каква цел го публикуваш? В смисъл, какви изводи си направи, ако си го гледал де.
Човека казва разни числа, дали са коректни, никой не може да каже.
Но със същата сигурност не можем да кажем, че не е коректно, ако числата бяха ниски.
Дори този вирус да е измислен и пуснат с някаква користна цел, щетите от него все пак са факт.
Дали мерките са адекватни ?
По това също се води солидна дискусия и няма печеливши точки.
А Англия, например, до преди 10-на дена бяха решили да не обръщат внимание на заразата и живота да си продължи по старо му.
Само че, съвсем наскоро си промениха мнението и при тях предстои пълна карантина.
Във всички Държави се вземат крути мерки, с риск не само за локалните, но и като цяло за регионалните и глобалната икономика.
Това ме навежда на мисълта, че тая работа не е кьорфишек. Извинявам се за турцизма.
Аз като върл националист не бих неглижирал една такава ситуация.
Искрено се надявам България да бъде най-малко засегната от това нещо.
При такива ситуации не можем да си позволим "ва-банк", тоест - майната му, нема опасност.
Цената която можем да платим при такава позиция е твърде висока ...
Кьорфишек? Как ти се струва до тук 250 милиарда евро назад за германската икономика. Обичам да гледам фактите (цифрите). Ебати немския експеримент с населението ако е кьорфишек.