Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: За кой гласувахте в Евроизбори 2014?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Евроизбори 2014 г. при 64,48% НЕГЛАСУВАЛИ! АНКЕТА

Мнениеот Tommi » 26 май 2014 01:33

RedeviL написа:
Tommi написа:Избирателната активност показва, че ГЕРБ са най-малко нежелани, а не че бележат възход. Абсолютният брой получени гласове показва, че отиват надолу. Същото е и при РБ - вместо обединението да доведе до синергичен ефект, те постигат по-слаб резултат в сравнение със самостоятелното им представяне.
Рано е да се каже, но даже и евентуални 5% на Бареков могат да са много, много важни във следващия парламент. Има много вода да изтече дотогава.

единствено ДПС си стоят на същото ниво, но поради ниската избирателна активност резултатът им се удвои.. Общо взето нещата са си по старому и следователно не виждам смисъл от предсрочни избори.

Аз очаквам Първанов да вземе още гласове от БСП, а и Бареков ако измъкне някой и друг глас от ГЕРБ или пък от протестния вот, който се разпределя между разните националисти, новопоявили се формации и всякакви филанкишии, ще стане интересно - 5 силни партии и необходимост от поне 3-4 за коалиционно правителство. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 01:34

svence написа:За негласуващите - при 30 % активност, ДПС - кандидат за първа политическа сила! Гот, а?
Дори да не им стигне малко, Барека или някой като Волен ще им услужи :roll: :roll: :P

Ай стига сте драматизирали толкова! Все пак става дума за евровот, а не за парламентарен, където се разделя истинската баница!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 01:35

svence написа:За негласуващите - при 30 % активност, ДПС - кандидат за първа политическа сила! Гот, а?
Дори да не им стигне малко, Барека или някой като Волен ще им услужи :roll: :roll: :P

Алооо математика, ще ме светнеш ли как ще променя процента на гласувалите за ДПС, ако гласувам с празна бюлетина 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 26 май 2014 01:36

Rafa написа:Дунав, чакам си отчета на Преслав Борисов за дейността му в ЕП 8-) Стига си раздувал локуми за възходи и падения, ами дай нещо реално ;)

Имаме си нов Станишев на форумно ниво, а? Те го питат, той не отговаря.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 01:36

RedeviL написа:
dunavfc написа:
RedeviL написа:Точно пък реформаторите да ми говорят за спад в позициите на левицата.. Айде да си гледат тяхната къщичка за пиленца, че с триста зора успяха да осъществят мечтата на Пръмова за още един последен валс в Европа. Събрали се там хиляда партии и коалиции, за да изпратят една мърла с един лаконичен прякор.

Не разбрах, по- каква извратена логика, всички леви гласове , които не отидат за БСП се приемат за предателски, а всички десни ,които не отиват в ГЕРБ са нещо нормално ? БСП е някакъв монопол над лявото ли ? Има ли някакъв указ или член в конституцията , която да не дава право да съществува друга лява партия освен БСП ? Има 10 десни партии, 15 зелени и 10 националистически, но лява има право да бъде само БСП...

Ми по най-обикновена извратена логика, че до вчера същите тези учредители бяха в партията. Кунева, Кънев, Дал и другите там кога са били в ГЕРБ, че да ги слагам към тях?

Важни са избиратели,а не избираемите ! Тези, които са гласували за РБ, ако я няма тази коалиция ще гласуват или за ГЕРБ или за никой друг.

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 26 май 2014 01:37

RedeviL написа:

Ай стига сте драматизирали толкова! Все пак става дума за евровот, а не за парламентарен, където се разделя истинската баница!

Ама то сега си управлява ДПС! Нищо, че БСП си мислят нещо друго....
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 26 май 2014 01:37

dunavfc написа:
Tommi написа:
dunavfc написа:Точно така, ГЕРБ надделя с 10 % основните си опоненти и това не възход, падение е....
РБ, които бяха зачеркнати от всички, събра 6.5 % , това също е падение...
Бареков на следващите избори, когато и да бъдат , ще има 5 %, и няма да има и ролята на крепител на кворума.
За Първанов съм съгласен, има място в парламента.

Избирателната активност показва, че ГЕРБ са най-малко нежелани, а не че бележат възход. Абсолютният брой получени гласове показва, че отиват надолу. Същото е и при РБ - вместо обединението да доведе до синергичен ефект, те постигат по-слаб резултат в сравнение със самостоятелното им представяне.
Рано е да се каже, но даже и евентуални 5% на Бареков могат да са много, много важни във следващия парламент. Има много вода да изтече дотогава.

Тия доводи за гласувалите и негласувалите са ми невероятно странни...Какво ме интересува мен, какво са имали предвид негласувалите ? Може да се интерпретира по 1000 начина, важен е гласът на тези , които са си домъкнали задниците в този прекрасен слънчев ден до урните. Това е демокрацията, отиваш и гласуваш !
Сигурно позицията на някой капацитет на маса е много по важно и смислено от това на човек ,който е гласувал. Както казах, повече не гласували , не изразяват никакъв отношение към политиката, те просто не се интересуват, за тях , тя не съществува ! Нито са против БПС, нито против ГЕРБ .
В хората има някаква антидпс реторика, но каква файда , след като тя не излиза извън разговорите на маса.

Да, ама най-малкото е неморално да говориш от тяхно име.. Говори си от името на едната десета от имащите право на глас и не намесвай народа, че е направо смешно!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 26 май 2014 01:37

КНДР написа:
Rafa написа:Дунав, чакам си отчета на Преслав Борисов за дейността му в ЕП 8-) Стига си раздувал локуми за възходи и падения, ами дай нещо реално ;)

След като в продължение на години съм ти поставял 9182318231723 въпроса и на 99 % от тях не съм получил отговор, не смятам, че има някакъв смисъл от комуникацията между мен и теб и подобния индивид по-горе.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 май 2014 01:38

dunavfc написа:
Тия доводи за гласувалите и негласувалите са ми невероятно странни...Какво ме интересува мен, какво са имали предвид негласувалите ? Може да се интерпретира по 1000 начина, важен е гласът на тези , които са си домъкнали задниците в този прекрасен слънчев ден до урните. Това е демокрацията, отиваш и гласуваш !
Сигурно позицията на някой капацитет на маса е много по важно и смислено от това на човек ,който е гласувал. Както казах, повече не гласували , не изразяват никакъв отношение към политиката, те просто не се интересуват, за тях , тя не съществува ! Нито са против БПС, нито против ГЕРБ .
В хората има някаква антидпс реторика, но каква файда , след като тя не излиза извън разговорите на маса.

Много лошо, ако не отчиташ фактора негласували. Ако днес за теб са гласували 1000 човека, а утре гласуват 800, значи разликата от 200 човека или не са доволни от теб, или са открили по-добър от теб.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 26 май 2014 01:40

КНДР написа:

Вариантите са два :) Или нищо не е свършил или дунавчето не знае какво е свършил, което е пак същото :lol: Тук обаче идва логичният въпрос, защо гласува за ГЕРБ, след кат депутатите им не вършат никаква работа или пък никой не знае каква работа са свършили 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Върни се в “Свободна зона”