rhaegar написа:@ tatusindo-дано и ние след 30-40 години сме така![]()
@Blue_Girl-значи не го изкарваш тоя алкохол както трябва.
Подкрепям!!!!!!!!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:Емиле, къде се загуби ти бре? Няма кой да ни сервира кафе сутрин тука, сега само обсъждаме гащите на Блу-то. На всичко отгоре имаме и човек с предимство в прогнозите![]()
![]()
ЕМИЛ написа:rhaegar написа:Емиле, къде се загуби ти бре? Няма кой да ни сервира кафе сутрин тука, сега само обсъждаме гащите на Блу-то. На всичко отгоре имаме и човек с предимство в прогнозите![]()
![]()
След като върнаха модератор ПФК Литекс модератор няма място за мен в този форум.Човекът който ги псуваше най-много го върнаха да бъде един от тях е жалка история. Жал ми е само за Коце и Мадридиста защото те наистина се трудят този форум да бъде ивнтересен и посещаван.
THE G.A.M.E написа:Баси ...
Докато четох мненията ви ...... ми се препи !
Така, че към момента съм на ракийка със саладка от краствици със сиренце и маслини ...![]()
Така, че към момента съм на ракийка със саладка от краствици със сиренце и маслини ...![]()
Айде наздраве .... да сме живи и здрави !
slavia_forever написа:Аааааа не, така не може, отивай за нещо дето се бере от кокали!
гарфилд написа:Пийни още три,да си оправиш краснописа.![]()
Айде наздраве .... да сме живи и здрави !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта