Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Soulen » 05 апр 2023 11:33

Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
bubka написа:
ReBorn1982 написа:Тези дни голям трафик към Бейджинг .... всичкото европейски смешник отива на крака при другаря Си. Педро вече мина реда си, сега отиват вкупом бабоебът и акушерката, а след тях ще допълзи и динозавърът Борел ..... изключително унизително поведение на "лидерите" на ЕС, но те са свикнали да се унижават и надали им прави впечатление. Естествено, нищо няма да постигнат (както винаги), но определено гъделичкат егото на Си, припкайки около него .....

Да им пусне "я елате пиленца при батко", докато ги посреща. Хубаво е да се гледа как САЩ залязва като водеща сила.

И аз това си мисля, че всъщност САЩ ги праща .... както прати Олаф Шолц да се унижава в Южна Америка, за да проси оръжие за Украйна и санкции срещу Русия .... след епичния провал на Байдън при унизителното посещение в "съюзника" Саудитска Арабия (при "международния парий" Бин Салман), американците повече не желаят да рискуват реномето си и пращат по света основно европейските си слуги да просят и да молят .... ако ги огрее, супер ..... ако не, унижението е за ЕС основно.

Интересно защо на Рейгън не отказваха или на H.W или W? Още си спомням снимките които бяха предизвикали скандал как Кондолиза Райс слиза от самолета и тълпа принцове и подобни от СА тичат след нея с чаршафите си.
То заради това е казано, че на такива посещения ходиш със самолетоносач или до носиш близо до теб, да си ти по убедителни исканията.

Сегашното им управление е пълна пародия. В момента не могат дори собствените си интереси да защитят чисто силово.

Абсурдна ситуация е да оставяш арабите да си правят каквото искат. Жалко, че НАТО е скопено и не заплашва с война такива, които си правят каквото си искат. Редно е държави, които не могат да се защитят, да бъдат карани на сила да действат спрямо нашите интереси.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 апр 2023 12:31

Soulen написа: Жалко, че НАТО е скопено и не заплашва с война такива, които си правят каквото си искат. Редно е държави, които не могат да се защитят, да бъдат карани на сила да действат спрямо нашите интереси.

Това нещо е за форумни изцепки. После що сте войнолюбци, лицемери и има войни по света ;д. Предлагам НАТО да се стегне и да започне война срещу онази част от света, която не е негов член. Какво ще ми се скатават така ;д.
Последна промяна от bubka на 05 апр 2023 12:33, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 апр 2023 12:33

bubka написа:
Soulen написа: Жалко, че НАТО е скопено и не заплашва с война такива, които си правят каквото си искат. Редно е държави, които не могат да се защитят, да бъдат карани на сила да действат спрямо нашите интереси.

Това нещо е за форумни изцепки. После що сте войнолюбци, лицемери и има войни по света ;д.

Aз едно не мога, да разбера. Навсякъде ни надуват главата САЩ каква велика армия имали, а в същото време НАТО не спира, да се разпростира около Русия!?
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 05 апр 2023 12:35

Мда, интересно щом НАТО ТРЯБВА да заплашва страни, които не слушат, с война, що пък Русия да не може да го прави. Или пък Китай? Давай заедно с Македония, с които сме членове на НАТО да нападаме Сърбия и да си я поделим ;д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 апр 2023 12:48

bubka написа:Мда, интересно щом НАТО ТРЯБВА да заплашва страни, които не слушат, с война, що пък Русия да не може да го прави. Или пък Китай? Давай заедно с Македония, с които сме членове на НАТО да нападаме Сърбия и да си я поделим ;д.

Оня ден Асен Генов и оня тъпунгер от Дарик, дето Слави го насра, нападнаха Копейкин, че бил казал, че ще пращаме войници в Украйна. Интересно ще ми е, ако се окаже прав...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2023 13:00

Soulen написа:
Thsmith написа:
ReBorn1982 написа:
bubka написа:
ReBorn1982 написа:Тези дни голям трафик към Бейджинг .... всичкото европейски смешник отива на крака при другаря Си. Педро вече мина реда си, сега отиват вкупом бабоебът и акушерката, а след тях ще допълзи и динозавърът Борел ..... изключително унизително поведение на "лидерите" на ЕС, но те са свикнали да се унижават и надали им прави впечатление. Естествено, нищо няма да постигнат (както винаги), но определено гъделичкат егото на Си, припкайки около него .....

Да им пусне "я елате пиленца при батко", докато ги посреща. Хубаво е да се гледа как САЩ залязва като водеща сила.

И аз това си мисля, че всъщност САЩ ги праща .... както прати Олаф Шолц да се унижава в Южна Америка, за да проси оръжие за Украйна и санкции срещу Русия .... след епичния провал на Байдън при унизителното посещение в "съюзника" Саудитска Арабия (при "международния парий" Бин Салман), американците повече не желаят да рискуват реномето си и пращат по света основно европейските си слуги да просят и да молят .... ако ги огрее, супер ..... ако не, унижението е за ЕС основно.

Интересно защо на Рейгън не отказваха или на H.W или W? Още си спомням снимките които бяха предизвикали скандал как Кондолиза Райс слиза от самолета и тълпа принцове и подобни от СА тичат след нея с чаршафите си.
То заради това е казано, че на такива посещения ходиш със самолетоносач или до носиш близо до теб, да си ти по убедителни исканията.

Сегашното им управление е пълна пародия. В момента не могат дори собствените си интереси да защитят чисто силово.

Абсурдна ситуация е да оставяш арабите да си правят каквото искат. Жалко, че НАТО е скопено и не заплашва с война такива, които си правят каквото си искат. Редно е държави, които не могат да се защитят, да бъдат карани на сила да действат спрямо нашите интереси.

Абсурдно е производител да търгува в собствена валута стоката, трябва да е през $?
На теб ти харесва привнесената инфлация ли кво?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 апр 2023 13:19

bubka написа:Мда, интересно щом НАТО ТРЯБВА да заплашва страни, които не слушат, с война, що пък Русия да не може да го прави. Или пък Китай? Давай заедно с Македония, с които сме членове на НАТО да нападаме Сърбия и да си я поделим ;д.

Ми те го правят Русия, НАТО не знам защо спря да го прави. Китай пък заплашва Тайван с война. Само, че руския интерес си е руски, китайския си е китайски, нашия би бил СА и околните коптори да се натиснат да свалят цените, за да имаме евтино гориво. Или предпочиташ да е скъпо, но цениш някакви талибански животи ли? Какъв точно е проблема? Не е като да предлагам да се нападат бели, цивилизовани хора като Сърбия.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 05 апр 2023 13:22

Ае, кога на САЩ им е пукало за някоя държава? Кога? Щели да ги натиснат, да намалят цените... Я виж какво се случи в държави като Ирак и Либия след тяхната намеса? После Велик Бобо ми обяснява, че в Сирия пазели петрола от Башар Асад...
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 апр 2023 13:25

Drunken_Master написа:Ае, кога на САЩ им е пукало за някоя държава? Кога? Щели да ги натиснат, да намалят цените... Я виж какво се случи в държави като Ирак и Либия след тяхната намеса? После Велик Бобо ми обяснява, че в Сирия пазели петрола от Башар Асад...

Аз говоря за съвсем различно нещо. Просто се учудвам защо някой е против БЪЛГАРСКИТЕ интереси да имаме ниски горива. Ако ще камък върху камък да не остане върху някоя талибанска държава, все ми е тая.

Или са против, защото предлагам НАТО да го направи? Нямам против Русия и Китай с действията си да свалят цените също.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 апр 2023 14:04

Soulen написа:
Drunken_Master написа:Ае, кога на САЩ им е пукало за някоя държава? Кога? Щели да ги натиснат, да намалят цените... Я виж какво се случи в държави като Ирак и Либия след тяхната намеса? После Велик Бобо ми обяснява, че в Сирия пазели петрола от Башар Асад...
Просто се учудвам защо някой е против БЪЛГАРСКИТЕ интереси да имаме ниски горива. Ако ще камък върху камък да не остане върху някоя талибанска държава, все ми е тая.

Щото за тях е важно руската кочина да е добре, и си мразят американците. Това е.
Ние уж получаваме "евтиният" руски петрол сорт Урал, ама цените като за Брент.
Иначе е крайно време всички "бензиностанции" да си получат дозата шамари и де си седнат на задника.
Иначе никой не им пречи да си търгуват с местните валути, ама що ли всеки иска доларес.
Аз ще дам един безобиден пример с един китаец в Италия и един в Солун с които търгувам, не искат и да чуят за юани дори и евраците не ги приемат с голямо желание. Но като видят чичо бенджи стават много сговориливи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”