Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 18:17

JimBeam написа:Не, Русия не иска само да свали дадено правителство и да сложи сламен човек, а иска и си взема територии. Ето там е разликата драги ми смехурко и за целта не са унищожили градове в Куба, за да наложат своето виждане на нещата т.е. демокрация. Териториите, които превзеха руснаците не са случайни и има много ресурси там както и контрол над износа на жито за Европа и Африка. Искат парички и да не им подбиват пазара за продажба на техните ресурси. Да ти напомня ли, че точно в тези райони на Украйна, които сега са под руски контрол има големи залежи на литий, а той се изнасяше в големи количества за Европа и Светът.

Аз му казах, да вземе, да влезе в някой сайт, да понаучи малко историята на собствената си държава, ама момчето е безнадежден случай. Що се отнася до "залежите на литий", бях забравил, че... "САЩ пазят петрола от Башар Асад!".
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 мар 2023 18:18

Алкохолик прост, не знам с кого си говорил за етноси, но не съм аз човека или ти всички вече почна да етикираш така? Що не удариш още една водка с кисели краставички и да метнеш един казачок пък вземе ти влезе нещо в тази куха и пробита съветска тиква? Не виждаш ли колко си смешен и те затапват по всякакви въпроси понеже ти не четеш или ако четеш то го правиш на удобните статии и копираш чужди мнения като някакви анализи. Типичен комунист, който гледа другите какво правят и го прокарва същото през тяхната призма и виждане на нещата.

Не ти нищо не си казал, защото твоето мнение тежи колкото една копейка. Ти не си някакъв еталон за исторически неща драги ми алкохоличе. Ти си едно голямо нищо, червен боклук си и такъв ще си останеш.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 18:21

JimBeam написа:Алкохолик прост, не знам с кого си говорил за етноси, но не съм аз човека или ти всички вече почна да етикираш така? Що не удариш още една водка с кисели краставички и да метнеш един казачок пък вземе ти влезе нещо в тази куха и пробита съветска тиква? Не виждаш ли колко си смешен и те затапват по всякакви въпроси понеже ти не четеш или ако четеш то го правиш на удобните статии и копираш чужди мнения като някакви анализи. Типичен комунист, който гледа другите какво правят и го прокарва същото през тяхната призма и виждане на нещата.

Не ти нищо не си казал, защото твоето мнение тежи колкото една копейка. Ти не си някакъв еталон за исторически неща драги ми алкохоличе. Ти си едно голямо нищо, червен боклук си и такъв ще си останеш.

Нещо почнахме, да се изнервяме... Помияра номер 2. И двамата ви гавря по един и същ начин. :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 26 мар 2023 18:38

Не аз съм си спокоен и се дразня на такива тъпи парчета като теб, които се прехласват към някакви диктаторски режими. Точно такива типове като теб превзеха държавата 1945 година от нивите и неуки и почнаха да управляват държавата и избиха и заториха хиляди души. Ума не ми го побира как възхваляваш този комунистически режим и искаш пак да попаднеш в него след като са избили толкова народ за толкова години. Явно си такъв тип и вероятно сега ако се върнеш назад във времето ще си на някой управленски пост понеже те такива търсят там. Явен пример с Живков неук човек без завършено средно, селянин ти управлява държавата и ти диктува как да живееш според това което и както му каже Москва.

Вие сте изроди направо да искате подобни неща и да търсите пак да сте под това крило, друго обяснение нямам освен ако не сте платени тролове, ама знам че не сте такива и просто толкова ви е акъла и точно промит от онова време. Седнал да ми сочи с пръст кой бил с промит западен мозък при положение, че вие сте точно такива. Ние не възхваляваме дадена държава да си видял някой от нас да се прехласва за разлика от вас двамата, които все Русия и Русия.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 18:41

Интересно, коя държава е била "превзета" през 1945-та !? АХАХАХХАХХАХАХАХАХА... Помияр, ти ли си? :ДДДДДД
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 26 мар 2023 18:46

JimBeam написа:Алкохолик прост, не знам с кого си говорил за етноси, но не съм аз човека или ти всички вече почна да етикираш така? Що не удариш още една водка с кисели краставички и да метнеш един казачок пък вземе ти влезе нещо в тази куха и пробита съветска тиква? Не виждаш ли колко си смешен и те затапват по всякакви въпроси понеже ти не четеш или ако четеш то го правиш на удобните статии и копираш чужди мнения като някакви анализи. Типичен комунист, който гледа другите какво правят и го прокарва същото през тяхната призма и виждане на нещата.

Не падай на нивото му. Момчето е “продукт” на българската образователна система в момента. Единствения начин такива като него да намалеят е всички, които не гласуваха преди да отидат до урните другата седмица и да изметат всякакви русофилски партии от властта. Когато влиянието намалее и хора като него ще изчезнат. Защото е типично за тях да обръщат палачинката.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 мар 2023 20:45

Thsmith написа:Гледам Ватниците разнасят ядрено оръжие, хич няма да е лошо и Янките и Британците да разгърнат някое и друго тук, в Латвия, Литва, Естония и Финландия/Швеция. Не че има кой знае какво значение при наличието на подводници, но да се покаже, че за всяко бидване имат по 5 пъти повече възможности за отговор.

5 пъти...Ти не си добре
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 26 мар 2023 20:59

Drunken_Master написа:Интересно, коя държава е била "превзета" през 1945-та !? АХАХАХХАХХАХАХАХАХА... Помияр, ти ли си? :ДДДДДД

Щях да умра...Право в тъпата му десятка..Тоя задминава помияра
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 26 мар 2023 21:17

Drunken_Master написа:Интересно, коя държава е била "превзета" през 1945-та !? АХАХАХХАХХАХАХАХАХА... Помияр, ти ли си? :ДДДДДД

Вносните домати от Румъния и краставици от Италия...
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 26 мар 2023 21:58

icko65 написа:

Щях да умра...Право в тъпата му десятка..Тоя задминава помияра

Чак да задмине Помияра е трудно. Оня е недостижим в простотията си...
Изображение

Върни се в “Свободна зона”