Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот ivan56 » 14 мар 2023 15:45

Ако този изкуствен интелект е като този, който имат чат приложение и го питаш елементарни неща и ти пише всевъзможни глупости, заеВи.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 мар 2023 16:20

https://www.facebook.com/photo/?fbid=587429283424677&set=pb.100064728304742.-2207520000.
Интересни карти има тук. Информацията в много от тях изглежда правдоподобна.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 мар 2023 16:57

bubka написа:
Eminem написа:И аз сега го гледам. Единствената причина този филм да донесе оскар за главна женска роля е тъпата политкоректност! Няма никаква причина да спечели и какъвто и да е друг оскар!

Холивуд е тотално дъно!

Everything Everywhere All at Once ли? Филмът е крачка напред като за Холивуд. Имало е къде къде по-големи простотии с оскари. Темата за паралелните вселени е дълбока, но човечеството още не е узряла за нея. Може би след 100-тина години, като се поразвият технологиите. Иначе това, което гледах от трейлъра не ми хареса особено как е развита самата тема. Но ще го гледам някой път целия. Все пак 100 пъти повече предпочитам изразено азиатски актьорски състав, в сравнение с филми като Уаканда, където играят само черни маймуни. Последният разбира се съм го виждал само на снимки и така и ще си остане.

Да, бе, паралелни вселени, пък си завират разни работи в г*за ... Пълна простотия!
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 14 мар 2023 19:34

Eminem написа:И аз сега го гледам. Единствената причина този филм да донесе оскар за главна женска роля е тъпата политкоректност! Няма никаква причина да спечели и какъвто и да е друг оскар!

Холивуд е тотално дъно!

Че ти сега ли го разбираш ??! .... Холивуд отдавна умря, прояден от либерастията и неомарксизма, едно време се скъсвах да гледам американски филми, от години не съм изгледал и един, щото всичко е пропагандна помия ..... а наградите отдавна се дават само ако си изпълнил политкоректните изисквания, самата филмова стойност има нулево значение.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 14 мар 2023 21:10

ReBorn1982 написа:

Холивуд е тотално дъно!

Че ти сега ли го разбираш ??! .... Холивуд отдавна умря, прояден от либерастията и неомарксизма, едно време се скъсвах да гледам американски филми, от години не съм изгледал и един, щото всичко е пропагандна помия ..... а наградите отдавна се дават само ако си изпълнил политкоректните изисквания, самата филмова стойност има нулево значение.

Започни да си наемаш или купунаш касетки и ще гледаш хубави филми. Чакай, откакто има интернет хората, които плащат да гледат филми вкъщи са по-малко от мач между Септември - Локо Сф и Холивуд се е насомил към бокс офис филми, защото другите не се гледат.

Холивуд дали не те е проектирал да харесваш мачо мен, за да влезеш във война след време с БЛМ, ЛГБТ и феминистките?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 мар 2023 08:48

Много интересно политическо решение в САЩ по отношение на фалита на SVB ... По принцип там е като тука - при фалит гарантираният ти депозит е 250 000 долара, оттам-нататък губиш всичко нагоре, само че не точно, явно ... Правителството са взели решение да покрият депозитите на 100%, за да не създадат проблем на технологичните компании вложители в банката. Изглежда много странно това решение и е нормално да предизвика протести от всички прецакани досега, а и може да създаде прецеденти за рисковите инвестиции.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2023 10:23

boabbb написа:Много интересно политическо решение в САЩ по отношение на фалита на SVB ... По принцип там е като тука - при фалит гарантираният ти депозит е 250 000 долара, оттам-нататък губиш всичко нагоре, само че не точно, явно ... Правителството са взели решение да покрият депозитите на 100%, за да не създадат проблем на технологичните компании вложители в банката. Изглежда много странно това решение и е нормално да предизвика протести от всички прецакани досега, а и може да създаде прецеденти за рисковите инвестиции.

Социализъм в действие!
:-)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 мар 2023 11:25

Pichichi написа:
boabbb написа:Много интересно политическо решение в САЩ по отношение на фалита на SVB ... По принцип там е като тука - при фалит гарантираният ти депозит е 250 000 долара, оттам-нататък губиш всичко нагоре, само че не точно, явно ... Правителството са взели решение да покрият депозитите на 100%, за да не създадат проблем на технологичните компании вложители в банката. Изглежда много странно това решение и е нормално да предизвика протести от всички прецакани досега, а и може да създаде прецеденти за рисковите инвестиции.

Социализъм в действие!

Батка, това е развит социализъм, явно - в тоя освен равни, има и по-равни :D

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 15 мар 2023 12:09

От това, което прочетох, не правителството ще покрие депозитите, а банковият сектор ще си поеме масрафа.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 мар 2023 12:46

А бре ще напечатат долари колкото им трябват споко!

Върни се в “Свободна зона”