JimBeam написа:bubka написа:JimBeam написа:Colonelcassad написа:То ако имаше нещо за хвалене, досега западно-украинската пропаганда да ни е проглушила ушите и надула главите.
Но е тишина...тишина...гробовна тишина...
Няма да видиш новини докато не си изпълнят целите поставени към този момент. Има издадена заповед да не се съобщава нищо около моментната ситуация, а такива неща спуснаха още пролетта. Това би трябвало да го знаете щом следите така усърдно нещата или нарочно се правите на луди.
Не е нужно и да съобщават. Даже е много рахат, когато жълтопаветните платени медии като Дневник, Медиапул и прочие мълчат и не са пълни с укропропаганда. Ние видяхме какво става и без укрите да ни казват - тотален провал и безсмислени жертви от тяхна страна.
Как точно го видя като няма видеа? О, чакай руснаците са казали и това означава че е вярно на 100% нали така? Виждате ли как се издавате, че не сте русофили? Украйна каже нещо и веднага лъжа било, руснаците кажат нещо и веднага е вярно и се доверявате най-вече на някакви телеграм групи, които са насочени главно за пропаганда каквито пуска тук турманката. Дори Граучо ви каза, че тези канали са пропаганда ама вие продължавате да ги приемате за чиста монета като онзи танк във видеото където не мърда изобщо и дрончето се нагласяше 2 минути да пусне снаряда в люка на танка хахах
Видял съм, прочел съм. След което на база и на липсата на реакция от определени медии съм си преценил до какъв процент прочетеното отговаря на истината.
Въпросът е ТИ с какви аргументи изобщо се вклюваш в спора? Досега нали твърдиш, че информация от страна на укрите НЯМА.Това ТИ го твърдиш. Т.е, ти в момента няма как да спориш какво точно е станало и какво не е станало, защото информация от страна на укрите да повторим НЯМА. От тук следва, че всякакви аргументи, с които влизаш в спора са, или плод на желанията ти какво би ти се искало да бъде, или някакви фантазии, но не и неща, базирани на факти, защото да потретим информация от страна на укрите НЯМА.
Аз твърдя "еди какво си". Ти обаче към момента няма как да обориш моите твърдения с факти, защото източниците, които приемаш за достоверни, все още не са изнесли тези факти на бял свят.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]