ReBorn1982 написа:Thsmith написа:ReBorn1982 написа:Целият проблем и в Грузия, и тук, е че ще бъде осветлено какви колосални суми плаща САЩ на местни майцепродавци, за да леят американска пропаганда. Е това е целият проблем .... никакви демокрации, човешки права и свободи, и прочее повтарян до втръсване bullshit .....
У нас кои скочиха веднага срещу този проектозакон ??! .... ами ДБ, Дневник, БХК, Отворено общество и т.н., за които хората, които се интересуваме, знаем откъде получават милиони .....
Наивник!
Хората се гордеят със спонсорите си. Не случайно и в Дневник на всяка страница лежи логото на Америка за България. Ако някой не иска да покаже пари или да обяви колко са, знаеш кога ще го накараш с такъв закон? Просто нищо няма да влезе в БГ банка. Това е изцяло репресивен опит и нищо повече. Нищо не осветлявай, просто дава инструменти за преследване.
Ми и в САЩ се гордеят със спонсорите си и не ги крият, защо е нужен закон и дамгосване "чуждестранен агент" ??! Нека и ние сме като САЩ, всеки с чуждестранно тлъсто финансиране, да бъде с етикет "чуждестранен агент" ..... аааа, ма у нас това щяло да е репресия, а у САЩ същото е ..... демокрация.
Ми явно не се гордеят, а се крият и ги е срам да ги спонсорира примерно Русия за света. И отново само приказваш без изобщо да си чел. Никой не дамгосват и не ползват закона за преследване на когото и да е или на опозицията. Това е защита срещу евентуално вражеско влияние и дава възможност да се използва при екстремни ситуации, колко се е използвало някога е съвсем друг въпрос.
ReBorn1982 написа:Thsmith написа:Естествено, че ще реагират когато нещо не им харесва, точно както ти квичиш постоянно.
И да, не им пука за твоята личност.
Като не им пука, да спрат да ни се мешат. Какви са САЩ, че ще ми казват дали да почитам Христо Луков ??? Това си е наша вътрешна работа, не е тяхна.
Никой не ти се меси. Никой не го интересува дали си жив или не, дали мразиш някой или почиташ някой. Посолството и съответните организации се обръщат към тяхната таргет група и към това, което мнозинството от нея иска да чуе (евентуално). Никой не се обръща към другия отбор, не се опитва и да промени мнението му. Просто цели да го изолира и да сведе влиянието му до минимум.
Да си призная, супер много се забавлявам и ме радва как тези неща ви дразнят толкова много и колко дълбоко ви засяга всичко това. Дано продължат още по напористо да правят такива жестове.
Иначе, ако съм аз ще си поиграят малко с Копейките и ще приема точно така предложен закон, но ще добавя само, че се отнася само за вражеските ни държави. После ще гледам цирк как точно те ще реват на умряло и няма да искат да се приеме предложеното от тях.