Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Примера Дивисион (сезон 2011/2012)

Мнениеот Pichichi » 01 сеп 2011 23:36

JackPackage написа:Пичичи, как мислиш че ще изглежда нашия титулярен състав с включването на Фалкао и Диего :roll:

Тази година да не повярваш добри трансфери направихме, ако имахме и треньор щеше да е приказно, ама няма пълно щастие... :roll: :?

Ами не мога да се ангажирам със схема все пак съм само фен но четох някъде че Мансано иска да залага на 4-3-3 , до колко ще е така не знам аз като гледам играчите по скоро 4-2-3-1 ми се струва най-добре . Иначе за вратар за мен не е ясно положението предполагам че и 3-та ще получат шанс . В защита съм особенно изненадан че не продадоха Годин което е много добре макар че аз бях писал в началото на темата че най-вероятно ще го продадат . Доста опции аз лично се надявам на минимални изяви на Ант. Лопес не крия че макар и капитан на отбора съм много против този играч и съм голям фен на Фелипе Луис. За централни защитници голям избор кой ще е титуляр не мога да кажа но изглежда че засега Алв. Домингез ще е твърд титуляр май го направиха и 3-ти капитан . Ще дам отборът както на мен би ми харесал (4-2-3-1) дали ще е така не знам :mrgreen:
============================== Хоел/Куртоа==============================

Силвио/Переа ==========Годин=================Алв.Домингез===========Ф.Луис

=======================Габи =============Тиаго/М.Суарез=================

======Рейес====================Диего===============Арда Туран=======

==============================Фалкао=============================

От тези които не съм посочил като титуляри но все пак не лоша резервна скамейка :
Адриан,Салвио,П.Асунсао,Хуанфран,Миранда,Коке,Пици .
Мисля си че едно от предимствата пред отбори като Виляреал,Севиля е това че имаме повечко горе долу читави играчи в запас , сезонът е дълъг и ще има контузии .
Последна промяна от Pichichi на 01 сеп 2011 23:43, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 сеп 2011 23:41

enguerino написа:
JackPackage написа:
Pichichi написа:Виляреал са взели Де Гузман от Майорка но си остават с къса пейка !

и Уче също са взели май :roll:

Ама го дадоха на Гранада май

[offtopic]П.п. Що те няма в играта за ШЛ :roll:[/offtopic]

Уче е взет от Виляреал но веднага е пратен под наем в Гранада !

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 02 сеп 2011 00:02

добре е, само позициите на централните халфове са ни критични, че Тиаго, Марио Суарез и компания изобщо не ми вдъхват доверие, иначе Салвио и Пици (той мисля че си е крило доколкото знам) дават добра дълбочина на състава в атака, а при негативен развой може да се минава към 4-4-2 с Фалкао и Адриан за сметка на някой от дефанзивните халфове.... ама да видим какви ще ги надроби сеньор Мансано.... :?

За Тонио Лопез, напълно съгласен, Луис е може би с класа над него, за Алваро също май ще е предпочитания партньор в защита на Годин, дано само покаже израстване и да се развива, че миналия сезон отзад бяхме..... :|

Ще видим още с прилепите как ще изглежда състава, дано дотогава Диего и Фалкао са свикнали с отбора и ги видим на терена, че мача е много, много важен.... :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Nightfate
Контакти:

Мнениеот Nightfate » 02 сеп 2011 00:39

Мачкаме тая година в топ4 .. :)
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид

YNWA

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2011 02:04

Да ви е честито попълнението. Заформихме добра селекция, сега остава да я обиграете и за десерт да треснете Реал насред Бернабеу! Миналият сезон като ви отстраниха за купата казах, че й се вижда края на черната ви серия срещу тях и за да ви е по-сладко ще я прекъснете насред Бернабеу. Да видим дали ще позная. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 сеп 2011 13:12

Тиаго си е слаб , М.Суарез също , Асунсао и той ама това е положението !!!
Новото име в тази линия е бившия ни футболист и юноша на Атл.- Габи (Gabriel Fernandez Arenas), беше капитан на Сарагоса. Общо взето този играч не си поплюва пресира доста но и прави много фаулове което може да му носи доста картони . 4-4-2 също е възможна схема прибираш Рейес и Арда назад а Диего става нападател или Адриан на тази позиция .
Колкото и странно да звучи при такава изявена 9-ка като Фалкао може и Диего да му е партньор в атака , умее да вкарва голове, добър е 1 на 1 с/у противник и може да подава !!!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 02 сеп 2011 15:34

Хорхе Валдано: Барселона и Реал Мадрид ще напуснат Примера дивисион
Тоталната доминация на Барселона и Реал Мадрид в испанския футбол може да накара двата испански гранда да напуснат Примера дивисион, заяви бившият генерален директор на столичани Хорхе Валдано.

"Разликата между Реал Мадрид и Барселона и останалите отбори става все по-голяма. Ако погледнем в бъдещето, ще видим, че ще става все по-лошо. Двата клуба вероятно ще бъдат в основата на създаването на европейска лига", заяви Валдано.

През 2011 година Барса спечели титлата в Примера дивисион с актив от 96 точки. Реал Мадрид остана на второ място с 4 точки по-малко. Валенсия остана на трета позиция със 71 точки, а Виляреал зае четвърто място в крайното класиране с 62 точки.

В момента Реал Мадрид и Барселона са най-богатите клубове в света. Общите им приходи от телевизионни права от мачове в Примера дивисион са над 600 милиона евро.

Потребителски аватар
Barca Fan
Контакти:

Мнениеот Barca Fan » 02 сеп 2011 15:41

Едва ли ще стане в близките години :?

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 02 сеп 2011 16:11

Пълен абсурд!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 02 сеп 2011 17:47

Най-добре е да ги закрият и двата клуба.

Както е казал товаришь Йо̀сиф Висарио̀нович:
Есть Реал и Барса — есть проблема, нет их — нет проблемы.

[center]Будет и на нашей улице праздник![/center]

Това ще остане в историята. Сигурен съм, защото аз самият ще го впиша. - и това не съм го казал аз а Чърчил
Последна промяна от Los Che на 02 сеп 2011 17:58, променено общо 1 път.
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Свободна зона”