JackPackage написа:Пичичи, как мислиш че ще изглежда нашия титулярен състав с включването на Фалкао и Диего![]()
Тази година да не повярваш добри трансфери направихме, ако имахме и треньор щеше да е приказно, ама няма пълно щастие...![]()
Ами не мога да се ангажирам със схема все пак съм само фен но четох някъде че Мансано иска да залага на 4-3-3 , до колко ще е така не знам аз като гледам играчите по скоро 4-2-3-1 ми се струва най-добре . Иначе за вратар за мен не е ясно положението предполагам че и 3-та ще получат шанс . В защита съм особенно изненадан че не продадоха Годин което е много добре макар че аз бях писал в началото на темата че най-вероятно ще го продадат . Доста опции аз лично се надявам на минимални изяви на Ант. Лопес не крия че макар и капитан на отбора съм много против този играч и съм голям фен на Фелипе Луис. За централни защитници голям избор кой ще е титуляр не мога да кажа но изглежда че засега Алв. Домингез ще е твърд титуляр май го направиха и 3-ти капитан . Ще дам отборът както на мен би ми харесал (4-2-3-1) дали ще е така не знам
============================== Хоел/Куртоа==============================
Силвио/Переа ==========Годин=================Алв.Домингез===========Ф.Луис
=======================Габи =============Тиаго/М.Суарез=================
======Рейес====================Диего===============Арда Туран=======
==============================Фалкао=============================
От тези които не съм посочил като титуляри но все пак не лоша резервна скамейка :
Адриан,Салвио,П.Асунсао,Хуанфран,Миранда,Коке,Пици .
Мисля си че едно от предимствата пред отбори като Виляреал,Севиля е това че имаме повечко горе долу читави играчи в запас , сезонът е дълъг и ще има контузии .