Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Германското разузнаване: Русия иска България да фалира!

Мнениеот viali69 » 01 авг 2014 14:01

Ако го бяха написали американците щях много да се смея. Когато го твърдят германците обаче, може и да има нещо вярно.
Аз искам да попитам обаче - какъв е този Еврогейски съюз, в който Русия може да фалира някоя от членките му ?
Ако е така, то да ви пикам на Евросъюза ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 01 авг 2014 14:03

anihilator написа:
choko77 написа:Не знам колко Русия иска България да фалира,знам че ,когато БСП е на власт всички са против нея.Като почнеш от родните"десни" партии та стигнем до Сорос и Америка.Всички политици в Родината работят единствено и само против държавата само и само БСП да пада от власт,и да кажат след това-"ето видите ли БСП се осра,некадърници и т.н.Те си мислят,че са срещу БСП но всъщност работят против държавата!Затова винаги сме на този хал,властта е сладка и не е за изпускане,отиват нашите хрантутковци по чужбината и започват да плюят против правителсво,парламент и властимащи.Това е било винаги и все си защитава собствения интерес ,а не на Родина.Наричайте ме рубладжия,комунист и какъвто щете но това е самата истина.Боко се изказва по сто пъти на ден и всеки път различни позиций взима..Костов и Доган и Местан как обслужват руски интереси немога да разбера.Дянков казваше,че ще шляпа руснаците ако не слушат,а сега къде е?В Русия,В Русия съм..!

Тук грешиш БСП работи срещу държавата не някой друг :!: Резултатите са красноречиви :!: Не може да обвиняваш друг за собствените си грешки и некъдърност .А за договори сключвани в ущърб на държавата и народа да споменавам ли :?:

А за Иван Костов нещо да ми кажеш?БГА Балкан...За Герб нещо да ми кажеш-Уестингахаус за 7-блок на АЕЦ,за концесийте на природни богатства...и тн.нЗа Меглена Кунева и 3,4 блок,после отиде в БНП Париба във Франция,а затвори блокове ,за да могат французите да си правят централа в Румъния..и още има...

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 01 авг 2014 14:07

stefani написа:Русия иска всички да фалират, но накрая най-губеща ще е тя :lol:

И как реши това ?
Кого иска да фалира Русия ? Да си чул Русия първа да въвежда икономически санкции спрямо някоя европейска държава ? Не, нали !? Русия просто отговаря с реципрочни мерки на това, което се опитват да и причинят.
Русия е велика държава ! Проумейте го това ! Много пълководци и техните държави са се опитвали да затрият Русия, но никога не са успявали. Няма да успеят и сега.

Няма голяма логика Русия да иска да фалира България. Просто, защото, когато България затъва, тя взима заеми от МВФ и СБ. Те съвсем не са руски обаче !
Сиреч, колкото по-зле е България, толкова по-зависима става тя от "световния елит".
Следователно интерес да сме зле имат САЩ, Брюксел и Израел, но не и Русия.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 01 авг 2014 14:09

choko77 написа:
anihilator написа:
choko77 написа:Не знам колко Русия иска България да фалира,знам че ,когато БСП е на власт всички са против нея.Като почнеш от родните"десни" партии та стигнем до Сорос и Америка.Всички политици в Родината работят единствено и само против държавата само и само БСП да пада от власт,и да кажат след това-"ето видите ли БСП се осра,некадърници и т.н.Те си мислят,че са срещу БСП но всъщност работят против държавата!Затова винаги сме на този хал,властта е сладка и не е за изпускане,отиват нашите хрантутковци по чужбината и започват да плюят против правителсво,парламент и властимащи.Това е било винаги и все си защитава собствения интерес ,а не на Родина.Наричайте ме рубладжия,комунист и какъвто щете но това е самата истина.Боко се изказва по сто пъти на ден и всеки път различни позиций взима..Костов и Доган и Местан как обслужват руски интереси немога да разбера.Дянков казваше,че ще шляпа руснаците ако не слушат,а сега къде е?В Русия,В Русия съм..!

Тук грешиш БСП работи срещу държавата не някой друг :!: Резултатите са красноречиви :!: Не може да обвиняваш друг за собствените си грешки и некъдърност .А за договори сключвани в ущърб на държавата и народа да споменавам ли :?:

А за Иван Костов нещо да ми кажеш?БГА Балкан...За Герб нещо да ми кажеш-Уестингахаус за 7-блок на АЕЦ,за концесийте на природни богатства...и тн.нЗа Меглена Кунева и 3,4 блок,после отиде в БНП Париба във Франция,а затвори блокове ,за да могат французите да си правят централа в Румъния..и още има...

A концесиите за природни богатства ГЕРБ ги били правили така ли :lol: А днес сигорно пак те подписаха с Уестингахаус за 7-блок на АЕЦ :?: аЙДЕ МАЛКО ПО СЕРИОЗНО

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 01 авг 2014 14:11

viali69 написа:
stefani написа:Русия иска всички да фалират, но накрая най-губеща ще е тя :lol:

И как реши това ?
Кого иска да фалира Русия ? Да си чул Русия първа да въвежда икономически санкции спрямо някоя европейска държава ? Не, нали !? Русия просто отговаря с реципрочни мерки на това, което се опитват да и причинят.
Русия е велика държава ! Проумейте го това ! Много пълководци и техните държави са се опитвали да затрият Русия, но никога не са успявали. Няма да успеят и сега.

Няма голяма логика Русия да иска да фалира България. Просто, защото, когато България затъва, тя взима заеми от МВФ и СБ. Те съвсем не са руски обаче !
Сиреч, колкото по-зле е България, толкова по-зависима става тя от "световния елит".
Следователно интерес да сме зле имат САЩ, Брюксел и Израел, но не и Русия.

Русия е най тъпата държава :!: Държава с деградирало общество ръководено от самозабравили се олигарси :!:

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 01 авг 2014 14:13

g3_ev2 написа:
Der Führer написа:
iliyan написа:Всичко звучи добре , но тогава защо БСП и ДПС в момента са скарани ?!
Защо БСП и ДПС не са в добри отношение с Путин ?!
Май нещо много сериозно куца на тази теория !
И защо Боко каза , че може да прави коалиция с ДПС а ?!

Ами защото са глупости ... ДПС е протурска партия и прокарва турски интереси . За да може да ги прокарва , трябва да е на власт . Просто заедно с Боко ще служат и на Турция и на юдеоамериканските си господари ;)

Много и дълбоко грешиш, приятелю! ДПС е водена от бивши кадри на ДС по линия на нелегалния трафик през България, от който при соца се компенсираха дупките в българската икономика, поначало много масирано дотирана от СССР. ДПС е партията връзка с турските трафиканти, а не с официална Турция. Къде е интереса на Русия - България има територия, през която минава ключов участък от трафика, който контролира българската територия, той контролира криминалния контингент на Европа, а оттам има контрол и върху обвързаните с него европейски политици. ДПС определено играе тази роля за Русия, не случайно тази партия се замогна в бързи темпове и почти не излиза от властта в България, като обходи почти целия политически спектър. Не случайно те са "най-ревностните" привърженици на Европа - има защо.
От друга страна, ДПС създава впечатление за проводник на турските интереси в България, а специалните служби на Русия и СССР класически, при манипулацията на България, са заигравали с турската опасност. Не случайно, в тази връзка, се пръкна и ревностния борец срещу турската опасност - Атака, също про-руска партия, и не случайно и ДПС, и Атака, прикрити под парламентарни игри, стабилизираха про-руското правителство на Орешарски. Русия има два мотива (поне аз се досещам за тях) да държи на зависима от нея България - едната е Газпромовска, за Южен поток, другата е за територията (виж по-горе значението). Русия, при ситуацията в Украйна и при санкциите, вижда в България слабо звено в ЕС, откъдето може да започне контраатаката срещу санкциите. Не вярвам Русия да ни иска извън ЕС, но иска да ни използва като такива. Тя силно разчита на социалните вълнения у нас, породени от заиграването и с нашата икономика от нейните партии в България, на пръв поглед несъвместими - на възпитаниците на КДС им дай социални вълнения, по-нататък е тяхна работа.
Кой ти гледа, че обикновените хора тук едва свързват двата края! Но като казвам Русия, следва да се разбира управляващата клика, ако обикновените руснаци биха били сигурни в това, което техните управляващи вършат, ще дойде Видов ден. Пример: Газпром продава руски газ (собственост на всички в Русия) на стойност Евро 250/100 куб. м. за Германия, но не директно, а на посредническа фирма (регистрирана на случайни лица). Тази фирма продава на германските потребители газ на Евро 500/100 куб. м. Сещаш ли се кой докопва разликата? Една шепа КГБ дружки на Путин се обогатяват за сметка на руския народ и после, под формата на олигарси, го управляват по каноните на капитализма от 19 век.

Бих искал да добавя и нещо за БСП - не вярвам, че Руското правителство разчита на БСП, както разчита на ДПС и Атака. Поначало бившите комунисти имат сантименти към Русия и това е разбираемо. Но само малка част от членската им маса "върши работа" на руснаците като пета колона, останалите, поне според мен, са повече за отвличане на вниманието от главните вербувани партии и да оберат пешкира накрая за марионетната дейност на управлението с, УЖ, тяхна доминация. БСП е много удобна за всякакъв вид използване, тъй като е кариеристка партия (в соца определяше житейския статус на всеки, а и бе станала 1 милион?!), но ми се струва, че по-младите в БСП са реално про-европейски настроени социалисти, което не е чак такова зло, и са патриоти!

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 01 авг 2014 14:15

anihilator написа:
choko77 написа:
anihilator написа:

A концесиите за природни богатства ГЕРБ ги били правили така ли :lol: А днес сигорно пак те подписаха с Уестингахаус за 7-блок на АЕЦ :?: аЙДЕ МАЛКО ПО СЕРИОЗНО
И като е натресен какво трябва да се направи,полсе неустойки да се плащат ли?А Знаеш ли,че когато беше шеф на АЕЦ Николов от Герб за първото шестмесечие на 2012 централата за първи път от създаването си беше на загуба?Ето ти позицията на БСП– Нито Изпълнително бюро на БСП, нито Парламентарната група е давала съгласие за подписване на подобно споразумение. Това заяви пред журналисти депутатът от БСП Таско Ерменков

Има няколко смущаващи неща по този проект, смята Ерменков.

Първо: Бързината, с която се подписва. „Според думите на тези, които го подписват, е един бял лист, който няма никакво значение, защото следващото правителство щяло или нещяло да го потвърди”, коментира той.

Ерменков подчерта, че не вижда логика да се бърза да се подписва нещо, което не предизвика действия и според него това е начин да се изпълнят поети ангажименти.

Второ: Приказките за директива, която изисква да се диверсифицират доставките на ядрено гориво от различни доставчици, но на практика такава директива няма, а има идея за такава.

Трето: „Такъв реактор, какъвто предлага „Уестингхаус”, в момента никъде в света не съществува, може би някъде в Съединените щати. Говорят, че това е най-модерният, най-съвременният, най-красивият и ми напомня на алегория на автомобилно изложение, където най-красивият, най-безопасният автомобил е този, който са показали, но никой не ползва прототип и не се вози на него, нали? Чака се серийно производство”, коментира Ерменков, изразявайки притеснение да не се превърнем в опитна площадка за строителство на блок, който няма някъде другаде своите възможности.

По отношение на цената на проекта, обявена за 5.3 млрд. долара, Ерменков коментира, че тя е индикативна и обикновено има тенденция за нарастване.

„Не съм чул досега индикативна цена, която да бъде обявена и след това намалена”, коментира той. „Има много смущаващи неща в този проект, но най-неприятното нещо, което се случва в момента е, че ако ние подпишем това означава, че резервираме тази площадка само за „Уестингхаус” и нямаме възможност да водим преговори. Нека не забравяме, че французите имат реактори, не само Русия, да не кажете, че лобираме само за руските реактори. Това за мен е нещо, което някак излиза от рамките на нормално поведение на правителство в оставка три дни преди да бъде разпуснато с указа на президента”, допълни Таско Ерменков.
Последна промяна от choko77 на 01 авг 2014 14:16, променено общо 1 път.

iliyan

Мнениеот iliyan » 01 авг 2014 14:16

anihilator написа:Русия е най тъпата държава :!: Държава с деградирало общество ръководено от самозабравили се олигарси :!:

За олигарсите сбърка ! Ръководеше от олигарси по времето на Елцин. Сега се ръководи от Путин и неговите приближени.
Всеки олигарс в Русия който се опълчи срещу Путин много бързо разбира кой е правилният път. Справка - Юкос :)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 01 авг 2014 14:18

iliyan написа:
anihilator написа:Русия е най тъпата държава :!: Държава с деградирало общество ръководено от самозабравили се олигарси :!:

За олигарсите сбърка ! Ръководеше от олигарси по времето на Елцин. Сега се ръководи от Путин и неговите приближени.
Всеки олигарс в Русия който се опълчи срещу Путин много бързо разбира кой е правилният път. Справка - Юкос :)

Ти до тук написа най голямата смешка
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 01 авг 2014 14:20

g3_ev2 написа:
Der Führer написа:
iliyan написа:Всичко звучи добре , но тогава защо БСП и ДПС в момента са скарани ?!
Защо БСП и ДПС не са в добри отношение с Путин ?!
Май нещо много сериозно куца на тази теория !
И защо Боко каза , че може да прави коалиция с ДПС а ?!

Ами защото са глупости ... ДПС е протурска партия и прокарва турски интереси . За да може да ги прокарва , трябва да е на власт . Просто заедно с Боко ще служат и на Турция и на юдеоамериканските си господари ;)

Много и дълбоко грешиш, приятелю! ДПС е водена от бивши кадри на ДС по линия на нелегалния трафик през България, от който при соца се компенсираха дупките в българската икономика, поначало много масирано дотирана от СССР. ДПС е партията връзка с турските трафиканти, а не с официална Турция. Къде е интереса на Русия - България има територия, през която минава ключов участък от трафика, който контролира българската територия, той контролира криминалния контингент на Европа, а оттам има контрол и върху обвързаните с него европейски политици. ДПС определено играе тази роля за Русия, не случайно тази партия се замогна в бързи темпове и почти не излиза от властта в България, като обходи почти целия политически спектър. Не случайно те са "най-ревностните" привърженици на Европа - има защо.
От друга страна, ДПС създава впечатление за проводник на турските интереси в България, а специалните служби на Русия и СССР класически, при манипулацията на България, са заигравали с турската опасност. Не случайно, в тази връзка, се пръкна и ревностния борец срещу турската опасност - Атака, също про-руска партия, и не случайно и ДПС, и Атака, прикрити под парламентарни игри, стабилизираха про-руското правителство на Орешарски. Русия има два мотива (поне аз се досещам за тях) да държи на зависима от нея България - едната е Газпромовска, за Южен поток, другата е за територията (виж по-горе значението). Русия, при ситуацията в Украйна и при санкциите, вижда в България слабо звено в ЕС, откъдето може да започне контраатаката срещу санкциите. Не вярвам Русия да ни иска извън ЕС, но иска да ни използва като такива. Тя силно разчита на социалните вълнения у нас, породени от заиграването и с нашата икономика от нейните партии в България, на пръв поглед несъвместими - на възпитаниците на КДС им дай социални вълнения, по-нататък е тяхна работа.
Кой ти гледа, че обикновените хора тук едва свързват двата края! Но като казвам Русия, следва да се разбира управляващата клика, ако обикновените руснаци биха били сигурни в това, което техните управляващи вършат, ще дойде Видов ден. Пример: Газпром продава руски газ (собственост на всички в Русия) на стойност Евро 250/100 куб. м. за Германия, но не директно, а на посредническа фирма (регистрирана на случайни лица). Тази фирма продава на германските потребители газ на Евро 500/100 куб. м. Сещаш ли се кой докопва разликата? Една шепа КГБ дружки на Путин се обогатяват за сметка на руския народ и после, под формата на олигарси, го управляват по каноните на капитализма от 19 век.

Приятелю , България отдавна не е фактор в трафика на каквото и да е . Още от разпада на Югославия , когато всички ключови трафикантски канали на Балканите минаха под опеката на ЦРУ и Мосад . За максимален контрол си създадоха и разпределително депо - Косово . Трябва да се признае , че по този начин успяха да ограничат руското влияние на Балканите . Алтернативата която обаче донесоха не е с нищо по-добра . Проблема е , че България е икономически и енергийно зависима от Русия . Така че всеки който се вгледа по-внимателно ще види че руските интереси в България се реализират , без значение кое правителство е на власт .
Колкото до олигарсите . Има ги навсякъде и навсякъде са се срастнали с властта . Путин не е изключение . Той просто замени едни олигарски с други ... по-послушни . НО пък политиката му се харесва на обикновения руснак . За това и Видов ден за него и дружките му е далеч напред в необозримото бъдеще .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Свободна зона”