Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
thebully написа:Пускайте канал 1,тия и при президента се карат![]()
![]()
Der Führer написа:iliyan написа:Всичко звучи добре , но тогава защо БСП и ДПС в момента са скарани ?!
Защо БСП и ДПС не са в добри отношение с Путин ?!
Май нещо много сериозно куца на тази теория !
И защо Боко каза , че може да прави коалиция с ДПС а ?!
Ами защото са глупости ... ДПС е протурска партия и прокарва турски интереси . За да може да ги прокарва , трябва да е на власт . Просто заедно с Боко ще служат и на Турция и на юдеоамериканските си господари
Der Führer написа:iliyan написа:Всичко звучи добре , но тогава защо БСП и ДПС в момента са скарани ?!
Ами защото са глупости ... ДПС е протурска партия и прокарва турски интереси . За да може да ги прокарва , трябва да е на власт . Просто заедно с Боко ще служат и на Турция и на юдеоамериканските си господари
choko77 написа:Не знам колко Русия иска България да фалира,знам че ,когато БСП е на власт всички са против нея.Като почнеш от родните"десни" партии та стигнем до Сорос и Америка.Всички политици в Родината работят единствено и само против държавата само и само БСП да пада от власт,и да кажат след това-"ето видите ли БСП се осра,некадърници и т.н.Те си мислят,че са срещу БСП но всъщност работят против държавата!Затова винаги сме на този хал,властта е сладка и не е за изпускане,отиват нашите хрантутковци по чужбината и започват да плюят против правителсво,парламент и властимащи.Това е било винаги и все си защитава собствения интерес ,а не на Родина.Наричайте ме рубладжия,комунист и какъвто щете но това е самата истина.Боко се изказва по сто пъти на ден и всеки път различни позиций взима..Костов и Доган и Местан как обслужват руски интереси немога да разбера.Дянков казваше,че ще шляпа руснаците ако не слушат,а сега къде е?В Русия,В Русия съм..!
Alexx написа:Der Führer написа:iliyan написа:Всичко звучи добре , но тогава защо БСП и ДПС в момента са скарани ?!
Mит е,че само ДПС лобират за Турция. Герб също са с добри отношения с Ердоган. Докато ДПС май се бяха скарали с него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта