Pro-European написа:slavia_forever написа:kartago написа:В Пазарджик и Брюксел дойде идеята и мисълта?! Не може да бъде, честно казано! След тонове плюене на този форум, някои имат фейса пак да се появят тука! Но............безочието няма граници! Да са живи и здрави! Нали сме "безпринципни"!
Може би на други места понякога е скучно.А и на други места са "по-принципни". Отстранява се с причина "не ме кефи ника ти". А и аз нямам нищо против момчетата (повечето). Нека си пишат във форума на Гонг, ако на други места им доскучава. Само че тук за разлика от другаде правила има, няма модераторски произвол и не се банват хора, ако модераторите не харесват ника им.
Коце, покажи ми един мой пост, в който съм казал, че СПИРАМ да пиша тук?
точно и конкретно, както ти питаш потребителите за "доказателства".
последното заради което пиша тук са модераторите, интересът ми е заради марката Гонг на Томислав и екипа му.
А ти по каква причина триеш мнения, които съдържат думата "вертикален", ако е забранена, напишете го в правилата![]()
![]()
а, и поздрави от Понго Туисълтън!
Че аз къде съм писал, че Pro-Eurupean е казвал някога, че спира да пише тук?! Можеш ли да докажеш с факти, че аз съм трил мнения, съдържащи думата "вертикален"? И още нещо, обсъждането на модераторските действия на хората, които се грижат за форума на Гонг е нарушение на правилата и се санкционира!