Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2010 23:03

Гара Дембеле написа:ЕМИЛЕ Черно море кой ги брои за живи. Те тука ги тупат Каляри и Видима с по 4:0 ти за Европа :lol: :lol: След 50 години пак като станат трети живот и здраве, ще ги видим в Европа :lol:

По същата логика аз мога да кажа вас в Европа кой ви брои за живи нали ;) И това, че тази година сме хипер зле не значи, че всяка година е така ;) И по-скоро от 50 години ще играем в Европа, споко ;) Това, че на теб ти се иска нещо не значи, че ще стане така :mrgreen: Голяма злоба голямо нещо имаш спрямо Черно Море, ей :mrgreen: Ние 50 години пауза сме нямали :mrgreen: От 1982 до 2007 не са 50 години ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 18 дек 2010 23:16

MORSKI написа:
Гара Дембеле написа:ЕМИЛЕ Черно море кой ги брои за живи. Те тука ги тупат Каляри и Видима с по 4:0 ти за Европа След 50 години пак като станат трети живот и здраве, ще ги видим в Европа :lol:

По същата логика аз мога да кажа вас в Европа кой ви брои за живи нали И това, че тази година сме хипер зле не значи, че всяка година е така И по-скоро от 50 години ще играем в Европа, споко ;) Това, че на теб ти се иска нещо не значи, че ще стане така :mrgreen: Голяма злоба голямо нещо имаш спрямо Черно Море, ей :mrgreen: Ние 50 години пауза сме нямали :mrgreen: От 1982 до 2007 не са 50 години ;)

Нямам злоба към Черно море, но май ти имаш към Левски ;) Левски направи 7 точки в групите(без да броим предв кръгове), Левски прави коефицента на България в Европа, последнитe 7-8 години !

Ако Черно море беше във групите какво щеше да постигне ? 6 загуби с резултат, но тръгваш, да се равняваш със Левски, затова и написах коментара ;) Малките отбори трябва, да си знаят мястото и да не се равняват с големите ;) Все едно феновете на Еркулес да си мерят отборчето със Реал Мадрид ;)
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 дек 2010 23:34

Нямам злоба към Черно море, но май ти имаш към Левски ;) Левски направи 7 точки в групите(без да броим предв кръгове), Левски прави коефицента на България в Европа, последнитe 7-8 години !

Аз към Левски нямам нищо- нито злоба, нито положителни чувства... Просто сте като един от всички отбори в нашата А група ;)
Иначе отговарям на провокациите по адрес на любимия ми отбор, както и ти правиш по адрес на твоя !
Добре се представихте в интерес на истината в ЛЕ, но едва ли не победата срещу Спортинг да изкарвате като някакво геройство в мач при минус 15 градуса и без особена интрига някак е несериозно!

Левски прави коефицента на България в Европа, последнитe 7-8 години !
Това категорично не е вярно, най-малкото защото се гледат последните 5, а не 7 годиони ;) А в последните 4 вие отпадахте все рано! Изключение са тази и миналата година, но миналата имахте само 3 точки.... Тази ви е доброто представяне и 2005 година, която от догодина няма да се брои!

Ако Черно море беше във групите какво щеше да постигне ? 6 загуби с резултат,
Ти да не си екстрасенс? Откътде знаеш какво щеше да нашрави Черно Море? При все, че не сме играли в ЕКТ :mrgreen: Ето заради това няма да спра да ви отговарям на провокациите! Черно Море е доказал , че играе като равен с равен със силните отбори и то не в един мач! Това вие обаче не го отчитате понеже не ви е удобно ;)

Това пък е най-големия мит, на който още от комунизма сте свикнали! Първо у нас големи отбори няма, има отбори с лоби и подпирани отбори! Вие, ЦСКА, Литекс, Локо София ,ние по времето на Момиров - всички тези отбори са били подпирани, това не ги прави големи отбори! Едни клишета са това...
И какво като сте "голям отбор" дай никой нищо да не ви казва и всички да ви лягат, а :mrgreen: Самочувствието ви е в повече и точно заради това не сте обичани от феновете на другите отбори!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 18 дек 2010 23:36

Гара Дембеле написа:
MORSKI написа:
Гара Дембеле написа:ЕМИЛЕ Черно море кой ги брои за живи. Те тука ги тупат Каляри и Видима с по 4:0 ти за Европа След 50 години пак като станат трети живот и здраве, ще ги видим в Европа :lol:

По същата логика аз мога да кажа вас в Европа кой ви брои за живи нали И това, че тази година сме хипер зле не значи, че всяка година е така И по-скоро от 50 години ще играем в Европа, споко ;) Това, че на теб ти се иска нещо не значи, че ще стане така :mrgreen: Голяма злоба голямо нещо имаш спрямо Черно Море, ей :mrgreen: Ние 50 години пауза сме нямали :mrgreen: От 1982 до 2007 не са 50 години ;)

Ако Черно море беше във групите какво щеше да постигне ? 6 загуби с резултат, но тръгваш, да се равняваш със Левски, затова и написах коментара ;) Малките отбори трябва, да си знаят мястото и да не се равняват с големите ;) Все едно феновете на Еркулес да си мерят отборчето със Реал Мадрид ;)

Ако "Локомотив "Сф. не беше дръпнал спирачката, "Левски" щеше да играе в ЕКТ , ама следващата година.. естествено нямаше да получи и Гарра Дембеле, но това са приказки само, нали ?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 18 дек 2010 23:52

А форумни философе Кашчей, откъде знаеш, че Локо дръпнали спирачката. Това, че не издържаха на темпото, и се сринаха във важните мачове е едно на ръка :lol: . Ако имаш доказателства за симулативно сдаване на трето място - еми давай ги да ги видим :lol:

МОРСКИ

Черно море играел равен равен със силните отбори :lol: . Сампдория, Щутгарт много силни отбори. Да не си мислиш, че са се натягали или са играли със титулярите си, като играхте едно време със Сампдория въобще не бяха отбора, който са сега. ПСВ първия мач в Холандия, цял мач бях натръни, Пиргов извади 4-5 чисти гола, не можахте да минете центъра, след това пак загуба. Във европа нямате никакви успехи. Левски може да се е излагал, ама е постигал неща които не може да постигнете близките 100 години :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 дек 2010 00:12

Черно море играел равен равен със силните отбори :lol: . Сампдория, Щутгарт много силни отбори.

Хаххаа, добре за теб кои са силни отбори, да видим :mrgreen: Май са само тези които играят с Левски :mrgreen: Ти наясно ли, че Щутгарт предната година бяха шампион в Германия? А срещу нас излязоха с 15 национала, а?

Да не си мислиш, че са се натягали или са играли със титулярите си,

Казваш на Кашчей форумен философ, но ти не падаш по-долу :mrgreen: Поне проверявай като казваш нещо :mrgreen: Ти данеби да си помощник треньора на ПСВ и Щутгарт,че да знаеш колко са се натягали срещу нас :mrgreen: До гуша ми дойде от форумни философи с очила на своя отбор! И понеже явно не си запознат и ПСВ и Щутгарт излязоха с титулярите си срещу нас... Само Самп бяха спестили 2-3 от звездите си в мача срещу нас...

ПСВ първия мач в Холандия, цял мач бях натръни, Пиргов извади 4-5 чисти гола, не можахте да минете центъра, след това пак загуба.

А вие какво шяхте да направите срещу тях, а? Нещо различно сякаш....
Ти виждаш ли какво правят ПСВ в моемнта в ЛЕ и как помитат всичко по пътя си! И в Холандия също...
А наясно ли си, че само седмица след мача с нас попиляха Аякс в Ейредивизие? Не ги биха с 1:0 с гол в последната секунда....

Във европа нямате никакви успехи. Левски може да се е излагал, ама е постигал неща които не може да постигнете близките 100 години :lol:

А вие какви успехи имате? Като изключим 2005/2006 година когато наистина се справихте добре? Я да чуя, че ми е интересно!

И после говори, че не злобееш против Черно Море! Че досега само омаловажаване виждам спрямо моя отбор, а ти изкарваш едва ли не Левски по-силни от Реал Мадрид! Не се учудвам, че си бил баннат!

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 19 дек 2010 00:26

Били сме и отстранявали отбори като Барса, Аякс, Байерн, Марсилия, Вердер, Лацио и още ...

Черно море освен, че е без успехи във Европа еи без успехи във България :lol:

Казах ти да срявняваш Черно море със Левски, e все едно да срявняваш Еркулес със Реал или Барса. Простоневърви. Но нищо заблуждавай се че сте голям отбор и че някой се съобразява със вас също като шизофреника - Стрелец(ваш фен) :lol:

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 19 дек 2010 00:31

МОРСКИ

И после говори, че не злобееш против Черно Море! Че досега само омаловажаване виждам спрямо моя отбор, а ти изкарваш едва ли не Левски по-силни от Реал Мадрид! Не се учудвам, че си бил баннат!

Никъде не изкарвам Левски, като Реал, а правя сравнение ;) Май за вас воденето на нормална дискусия не е угодно, щом и за банове започна да приказваш :lol: Истината боли :oops: ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 дек 2010 00:41

Били сме и отстранявали отбори като Барса, Аякс, Байерн, Марсилия, Вердер, Лацио и още ..

Бил съм се бил напил :mrgreen: Значи обвинявате ЦСКА, че живеели с успехи в миналото,а вие с какви живеете? Тези неща, които ми изброи са преди много, много години... Когато футболът е бил съвсем различен.,... Интересен двоен стандарт... Но той е характерен за доста ваши фенове....
И пак не си запознат- ние сме побеждавали Аякс с 3:1, по времето когато Кройф е играел в техния отбор, побеждавали сме Нотингам Форест в шампионския им отбор, побеждавали сме Динамо Киев и т.н .... С Байер Леверкузен имаме хикс като гост, но това са неща от преди повече от 30- 40 години! Аз ти говоря за сега.....
А и Лацио кога сте ги остранявали, че ми е интересно? Барса също? Тях сте ги побеждавали, ама да ги остраните :mrgreen: Вердер също не знам кога сте ги остранявали, а и не знам кога сте ги побеждавали в интерес на истината...

Казах ти да срявняваш Черно море със Левски, e все едно да срявняваш Еркулес със Реал или Барса. Простоневърви. Но нищо заблуждавай се че сте голям отбор и че някой се съобразява със вас също като шизофреника - Стрелец(ваш фен) :lol:
ето защо имаш бан, ти си мислиш, че можеш да обиждаш феновете на други отбори и, че твоето мнение е по-важно от това на другите ли? Шизофреник и т.н..... да наричаш други потребители.... Май съвсем заслужен е бил бана ти както и предполагах!
А и още нещо, смешно ,не жалко е да стравняваш Испания с България и Левски с Реал и Барса! Но нищо, заблуждавай се, че сте някакъв "велик" отбор... За мен не сте нищо повече от всеки един отбор в "А" група.... То само заблужението ще ви остане и мисълта, че всеки ще ляга само при името ви... Уви за вас, това няма как да стане не и в днешно време ;)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 дек 2010 00:46

Гара Дембеле написа:
Никъде не изкарвам Левски, като Реал, а правя сравнение ;) Май за вас воденето на нормална дискусия не е угодно, щом и за банове започна да приказваш :lol: Истината боли :oops: ;)

Как да не ги изкарваш като не ти излизат от устата сравненията с Барса , Реал и Еркулес :mrgreen:
Не знам за каква истина ми говориш, това, че дадено нещо за теб е истина не значи, че то в действиетлност е ! ;) Моята истина е една, твоята е друга....
А за банове ти говоря, тъй като виждам как се отнасяш към хората с друго мнение и към отборите различни от твоя,,,
И тъй като се оплакваше как си бил невинен едва ли не, а са те баннали, сега се опитвам да ти обясня, че е имало причина да те баннат! С отношението си спрямо други отбори и фенове...

Върни се в “Свободна зона”