Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот slavia_forever » 15 дек 2010 10:08

Pro-European написа:
slavia_forever написа:
LSFC 1914 написа:форума много запустя :o

Форума или спам темата?

човека каза форума.

За форума нямам подобни наблюдения и затова питам. А и човекът не се е аргументирал защо мисли така. Все пак виждам, че някои хора, които не пишеха започват да пишат отново, което е радващо. ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 15 дек 2010 10:28

Като банват за глупости и хората се отказаха да влизат и пишат !
И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕЕЕ

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2010 11:17

Гара Дембеле написа:Като банват за глупости и хората се отказаха да влизат и пишат !

Я дефинирай какво значи бан за глупост? Понеже аз може да те напсувам примерно и да ме баннат и да тръбя навсякъде как са ме баннали видиш ли за глупост :mrgreen: Или да тръгна да рекламирам друг сайт, форум и т.н на общи(забелязва се такава практика напоследък) и като ме баннат да кажа "ааа баннаха ме без причина" ...

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 15 дек 2010 11:21

Предния ми профил беше банат от една дебела котка - гарфийлд. Без да обиждам просто обясних, Черно море футболна телевизия няма да има успех, и вече другия ми профил е банат 2 месеца, заради тая комплексирана котка 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2010 11:24

Гара Дембеле написа:Предния ми профил беше банат от една дебела котка - гарфийлд. Без да обиждам просто обясних, Черно море футболна телевизия няма да има успех, и вече другия ми профил е банат 2 месеца, заради тая комплексирана котка 8-)

Не си го обяснил по този начин 100% си ползвал по-остри думи и обиди! Току- така бан не се раздава ;) Споко! И думи като компелскирсана котка относно друг потребител също са за бан да ти кажа ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 15 дек 2010 11:28

MORSKI написа:
Гара Дембеле написа:Предния ми профил беше банат от една дебела котка - гарфийлд. Без да обиждам просто обясних, Черно море футболна телевизия няма да има успех, и вече другия ми профил е банат 2 месеца, заради тая комплексирана котка 8-)

Не си го обяснил по този начин 100% си ползвал по-остри думи и обиди! Току- така бан не се раздава ;) Споко! И думи като компелскирсана котка относно друг потребител също са за бан да ти кажа ;)

На бас че не бяха остри. Просто толкова ме мрази, че ми сложи бана веднага като стана админ, само чакаше да напиша нещо във форума ви. 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2010 11:37

Гара Дембеле написа:
MORSKI написа:

На бас че не бяха остри. Просто толкова ме мрази, че ми сложи бана веднага като стана админ, само чакаше да напиша нещо във форума ви. 8-)

Taка си мислиш ти ;) Гарантирам ти, че Гарфилд не е такъв човек, а и ти си с по-остър език, това съм го забелязъл ;) Koга беше баннат?

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 15 дек 2010 11:40

Няма значение ;) Не ми се спори сега, за мен работите са ясни 8-)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 дек 2010 11:45

Гара Дембеле написа:Няма значение ;) Не ми се спори сега, за мен работите са ясни 8-)

Това, че за теб нещата са ясни не значи азвтоматично, че е истина, нали!
Пак ти казах, много потребители като псуват и обиждат и ги баннем, казват после, че нищо не били направили и ние сме били виновни :!: :shock: Има си правила и ние следим за изпълнението им ;)

Потребителски аватар
Гара Дембеле

Мнениеот Гара Дембеле » 15 дек 2010 11:49

Не съм псувал и обиждал ;) Ей така ме бана не ми хареса мненито, а и за предишни мои изяви, но тогава не беше админ. Комплексар е и това е ! Спирам със спора вече ;)

Върни се в “Свободна зона”