pomiqrat написа:Нямам про бг
Аз го хващам с обикновена антена, а ти как го нямаш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pomiqrat написа:Нямам про бг
Valdes написа:pomiqrat написа:Нямам про бг
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Valdes написа:pomiqrat написа:Нямам про бг
Не знам. И аз го имах. Изчезнал е. Направо ужас. Търсих го на други честоти и пак го няма
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Греда
pomiqrat написа:Моя доставчик не е обожествен и в Русе няма про бг
Кашчей написа:pomiqrat написа:Моя доставчик не е обожествен и в Русе няма про бг
При кои мърши си ти?В твоят район се вихри и Спектър Нет, ама знам ли.
pomiqrat написа:Кашчей написа:pomiqrat написа:Моя доставчик не е обожествен и в Русе няма про бг
При кои мърши си ти?В твоят район се вихри и Спектър Нет, ама знам ли.
network
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 2 госта