kokic1986 написа:така или иначе клипчето не може да се гледа нито тук нито във вибокс-а , спора ви е малко излишен
Не е излишен, там е работата
И защо да не може да се гледа клипчето? Аз го изгледах например
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
kokic1986 написа:така или иначе клипчето не може да се гледа нито тук нито във вибокс-а , спора ви е малко излишен
pomiqrat написа:Имам сериозен проблем с яденето на сладко днес. Шоколад, кофички, вафли. Ужас
MORSKI написа:kokic1986 написа:така или иначе клипчето не може да се гледа нито тук нито във вибокс-а , спора ви е малко излишен
Не е излишен, там е работатаТрябва да се знае, че в спам темата нещата са същите като в останалия форум! И това неведнъж е напомняно
И защо да не може да се гледа клипчето? Аз го изгледах например
гарфилд написа:pomiqrat написа:Имам сериозен проблем с яденето на сладко днес. Шоколад, кофички, вафли. Ужас
Цапни сега няколко ракии или нещо от този сорт.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:гарфилд написа:pomiqrat написа:Имам сериозен проблем с яденето на сладко днес. Шоколад, кофички, вафли. Ужас
Като пия сам се депресирам
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:гарфилд написа:pomiqrat написа:Имам сериозен проблем с яденето на сладко днес. Шоколад, кофички, вафли. Ужас
Като пия сам се депресирам

MagicMoments написа:Sisi 1914 написа:Sauntpark
South_Park ли се опита да напишеш, англичанке(
Потребители, разглеждащи този форум: slash1912 и 10 госта