Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2023 01:11

Soulen написа:Аз бях по-шокиран от якото политизиране и озлобяване при Граучо. Винаги ми е правил добро впечатление, страхотно чувство за хумор, особено в свободната зона и форума на Серия А. От миналата година все едно друг човек пишеше.

Не ми казвай, че не си усетил иронията му. :) Точно това ми липсва... Иронията на Граучо Маркс.

П.С.
Къде си беееее? Покажи се... :)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 яну 2023 01:12

Drunken_Master написа:1982 - русофил? Толкова неизлечимо болен съм единствено аз. Той в никакъв случай не бих казал, че е. Къде са русофилските му постове?
Единствено, дето малко прекалява с тия педерастии, хомота, джендъри и прочее. С това си признавам, че и на мен ми стана леко досаден. Най-малкото ми се повръща от травестити...

П.С.
И не е фен на Леброн Джеймс. То там му е грешката... :)

И ти ще погледнеш и ще претърпиш катарзис.

Догодина си sober master и ще плюеш всичко руско :дд
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 яну 2023 01:13

Drunken_Master написа:
Soulen написа:Аз бях по-шокиран от якото политизиране и озлобяване при Граучо. Винаги ми е правил добро впечатление, страхотно чувство за хумор, особено в свободната зона и форума на Серия А. От миналата година все едно друг човек пишеше.

Не ми казвай, че не си усетил иронията му. :) Точно това ми липсва... Иронията на Граучо Маркс.

П.С.
Къде си беееее? Покажи се... :)

Е добра е. Ама прекалено много залитна в политиката. Общо взето си е най-интересния събеседник от русофилската групичка.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2023 01:19

Groucho написа:Велик Бобо, ко правят нигерийските русофили? Громиш ли ги у Фейсбука?
A форумната русофилия уж беше сложил в игнор-листа си, па сега непрекъснато ги питаш за разни нещаИзображение
Шизо малко, не?

Според разследващите схемата е струвала на Руската федерация над 6 млн. рубли (73 хил. евро).

Иначе, 50 км откраднали, па далаверата струвала 70 хиляди евро на държавата...

:DDDDD
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 яну 2023 01:51

ivan56 написа:
ReBorn1982 написа:Като няма как да стоиш 100 години там, не влизай и не разбишквай тия държави. Щото Саддам може да е всякакъв, ама при него нямаше Ислямска държава и пълчища от диваци към Европа ..... всички тия беди малоумията на САЩ ни ги докараха. Ходят и забъркват лайната, после Европа опира пешкира - атентати, милиони диваци и т.н.

Ай да не ти изкарвам стари мнения точно за Ирак и Садам, че леко ми идваш в повече вече с твоето "проглеждане"
Май забрави как хвалеше талибаните как сваляли руски тенекии с американски оръжия в Афганистан, сега американците с едни козари не можели да се оправят.

Той този е ясен на всички. До преди 24 февруари изобщо не обръщаше внимание какво стана по запада и сега като изникне нещо в любимият му 24 часа и е първи да пуска. Няма значение какво е дали е някой мигрант направил нещо или някой пендел той е длъжен да го пусне щом е против запада. Преди войната на Русия въобще не се интересуваше какво се случва там, ама войната свали много маски и се виждат какви са те, а се бият тук в гърдите че били неутрални. Чисти поддръжници на Путин и не знам какво ги е срам да си признаят. Ето ние тук открито си казваме кого подкрепяме, ама те все се крият в тъмното.

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 яну 2023 01:58

Този пък се цупеше като малко дете и се заяждаше с останалите и най вече се опитваше да командва какво да правят модовете. Пацето каза преди няколко месеца защо беше спрял да пише и след войната се върна отново и като му напомниха тези негови думи пак си би шута. Заплашвал бил Пацето, че ако изтриел някакви си спам мнения щял да спре да пише във форума и разбира се не са го послушали и го нямаше с месеци до избухването на войната. Постоянно провокираше най вече Пацето и накрая той не издържа и разкри картите какви са и защо този си беше зарекъл да не пише повече. След това си би шута отново понеже не стана неговото и се държи като дете което не е получило това което иска. Граучо поне като сбъркаше някъде си признаваше а онзи комунист горе като го направи и сменя темата.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2023 02:02

Мхм... Така-така.
:ДДДДДД

П.С.
Само не помня някога с теб, да сме развикали каквото и да било, ама... Няма проблем. :)
Изображение

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 12 яну 2023 02:05

Хората видяха какво направи в темата за войната относно геноцида и дори Пацето спря да те отразява и гледам, че е писал след твоят опит да отговаряш с въпроси вместо да кажеш, че си сбъркал.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 12 яну 2023 02:13

Когато задаваш реторични въпроси, които да затвърдят тезата ти, според американосите (понеже стана дума за Граучо) е бягане от темата... Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 яну 2023 02:15

Ти да не си изнасилвач, пиколо или камериерка за да ползваш такива думи като "американос" : ))))
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”