Трябвало е да го претърсят на вратата да видят дали не е детето от 350 те млн в щатите, което е свило бащиното оръжие в конкретния ден ли?
Шанса е горе долу като да те удари мълния.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
ReBorn1982
Не знам .... оня ден в Юта масово убийство на цяло семейство - гръмнати ..... това е ежедневие в САЩ, явно има някакъв сериозен проблем.
Навсякъде стават "проблеми". Тук се избиват за шише ракия, тийнове изнасилват 80 г баби и тн.
Щатите са ти 350 млн, почти колкото целия ЕС. Събери всички дивотии, които стават във всички държави в ЕС и ги обедини и ще видиш не чак тооолкова различна картинка.
Щатите са ти 350 млн, почти колкото целия ЕС. Събери всички дивотии, които стават във всички държави в ЕС и ги обедини и ще видиш не чак тооолкова различна картинка.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
ReBorn1982
Абе баш такива неща не стават навсякъде ..... толкова много масови стрелби няма никъде другаде, ако щеш и целия ЕС взимай заедно ..... а това със 6-годишния стрелец пък хептен ....
Да, няма масови стрелби, а мушкания, пребивания и тн. Един кахър за друг.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
От привнесени.
-
ReBorn1982
Thsmith написа:Да, няма масови стрелби, а мушкания, пребивания и тн. Един кахър за друг.
Нали знаеш кой ръга ??! ...... "новите европейци".
-
Capitano_Puyol
Брей, колко хора били загрижени какво било положението в САЩ и колко се стреляли...ми нали същите искат разпада на САЩ, сега не ми е ясно защо са толкова загрижени ? Голяма шизофрения ги тресе, вместо да си гледат любимата Росийка...ония гадни капиталисти ще се оправят, пък и да не се оправят, тях какво ги бърка и с какво ще промени това жалкия им ганьовски животец ?
Барса и Лудогорец, але, алеее...
Capitano_Puyol написа:Брей, колко хора били загрижени какво било положението в САЩ и колко се стреляли...ми нали същите искат разпада на САЩ, сега не ми е ясно защо са толкова загрижени ? Голяма шизофрения ги тресе, вместо да си гледат любимата Росийка...ония гадни капиталисти ще се оправят, пък и да не се оправят, тях какво ги бърка и с какво ще промени това жалкия им ганьовски животец ?
И мен това ми е интересно. А при нас мигранти няма и няма и да има, така че какъв е проблема, не знам. Мен даже ме кефи донякъде като им се случват тъпотии на Запад, които сами са си докарали. Нито пък 6 годишни ще почнат да убиват и да се стрелят.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Не, няма. Онези по бежанските центрове и по центъра на София са коренното население.