АНКЕТА: "ЗА" или "ПРОТИВ" "АЕЦ-Белене"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: "ЗА" или "ПРОТИВ" "АЕЦ-Белене"
След предаването "Референдум" по БНТ се разбиха всички теории на противниците на Белене. Просто референдума в неделя ще е с разгромна преднина ЗА развитието на Белене!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
allez_les_blues
- Контакти:
W84me написа:След предаването "Референдум" по БНТ се разбиха всички теории на противниците на Белене. Просто референдума в неделя ще е с разгромна преднина ЗА развитието на Белене!
ааа, недей тъй-ей сега Боко и Делянчо ше преровят всички кутии за обувки , и току виж намерили още някой мноооого "секретен документ"
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
W84me написа:След предаването "Референдум" по БНТ се разбиха всички теории на противниците на Белене. Просто референдума в неделя ще е с разгромна преднина ЗА развитието на Белене!
абе човек, не разбра ли че всичко е ала-бала бе! няма политик по нашите земи, който да е истински против АЕЦ-а, затова и така се получи в това предаване!
я ски'й к'ви далаверки им текат покрай сегашната АЕЦ, а с новата направо ще им се разтегнат банковите сметки! защо да са против, ако не от жив популизъм!
единственото хубаво е, че все пак референдума няма да покрие изискванията и решението за нова АЕЦ ще остане за по нататък, когато може би ще имаме повече морални хора в политиката и повече интелигентни хора, останали в БГ!

[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
След снощното предаване "Референдум" мога да кажа:
- Белене ще го има;
- договор за Белене ще се подпише от следващото правителство, дори то да е на ГЕРБ;
- на референдума ще гласуват само тези, които са ЗА. Дургите просто няма да отидем да гласуваме;
- от Белене ще се лапа с пълни шепи, независимо кой е на власт;
Аз съм против Белене, докато всички детайли по договора не са напълно ясни. При ясна инвестиция съм ЗА с 2-те ръце.
Дано тъпите ни политици накрая се напънат и решат този стратегически казус възможно най-бързо, че да не ставаме за смях пред Света.
- Белене ще го има;
- договор за Белене ще се подпише от следващото правителство, дори то да е на ГЕРБ;
- на референдума ще гласуват само тези, които са ЗА. Дургите просто няма да отидем да гласуваме;
- от Белене ще се лапа с пълни шепи, независимо кой е на власт;
Аз съм против Белене, докато всички детайли по договора не са напълно ясни. При ясна инвестиция съм ЗА с 2-те ръце.
Дано тъпите ни политици накрая се напънат и решат този стратегически казус възможно най-бързо, че да не ставаме за смях пред Света.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Не знам,обаче нямам добро предчувствие за тоя проект 
- modor
- Контакти:
Призовавам Ви утре да гласувате с "ДА", защото тока ще стане БЕПЛАТЕН, а месото от еднорози ще поевтинее до 50 стотинки килото 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Свърши се! Бойко отлита! 
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Народа каза ''За'' Белене
По-всичко личи, че ще се строи АЕЦ Белене. За пръв път от 1989-та нещо, ще се свърши за икономиката на България, след разсипията която докара американския капитализъм. Може би и народа показва какво управление иска, а именно социализъм. Победа за икономиката!
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Re: Народа каза ''За'' Белене
Доооообре!!! Вервай си!