Попфолк(Чалга)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Spielberg
Контакти:

Re: ПОТРЕС! Карат хлапета да се кълчат на Азис на 8 март

Мнениеот Spielberg » 13 мар 2012 16:00

Alex написа:ми и емил димитров е *******... и на него ли не трябва да се танцува?!?!?!

че тва е потресаваща простотия, спор няма. Обаче родителите слушат същата музика вкъщи, а се възмущават като ПОПУЛЯРНАТА музика в бг се включва в тържествата на учениците?!?!!?!?

Чалгата е навсякъде, няма никаква реакция срещу нея, всеки ден гледам деца в автобуса, които слушат "хоп и влизам....." и родителите им стоят до тях, в блока дъни същата музика, в семействата се слуша същата музика........ и накрая ама защо учат на това децата в училище!!!! еми, не, не го учат, просто използват музика близка до техния бит, култура и ежедневие... (тъжна картинка, ама ние сме си я направили, не хореографа на еди какво си...)

Мисля, че истината е в горния пост-просто използват музика близка до техния бит, култура и ежедневие.
Аз лично бих искал да видя нещо подобно, което е по-близко до моите разбирания, но пък съм сигурен, че също ще има възмутени.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-krWOGBiEPo[/youtube]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 мар 2012 16:06

Spielberg написа:
Alex написа:ми и емил димитров е *******... и на него ли не трябва да се танцува?!?!?!

че тва е потресаваща простотия, спор няма. Обаче родителите слушат същата музика вкъщи, а се възмущават като ПОПУЛЯРНАТА музика в бг се включва в тържествата на учениците?!?!!?!?

Чалгата е навсякъде, няма никаква реакция срещу нея, всеки ден гледам деца в автобуса, които слушат "хоп и влизам....." и родителите им стоят до тях, в блока дъни същата музика, в семействата се слуша същата музика........ и накрая ама защо учат на това децата в училище!!!! еми, не, не го учат, просто използват музика близка до техния бит, култура и ежедневие... (тъжна картинка, ама ние сме си я направили, не хореографа на еди какво си...)

Мисля, че истината е в горния пост-просто използват музика близка до техния бит, култура и ежедневие.
Аз лично бих искал да видя нещо подобно, което е по-близко до моите разбирания, но пък съм сигурен, че също ще има възмутени.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-krWOGBiEPo[/youtube]

Илюминат си ти, Spielberg. Пробутваш ни дракони и искаш да им се кланяме :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 13 мар 2012 16:10

Може и така да е било, но защо ми се струва, че това е някакъв опит за провокация и това видео да е монтаж.
Родители били качили видеото, но аз питам какво прави логото на БНР Радио Видин в горният ляв ъгъл?
http://radiovidin.bnr.bg/Pages/default.aspx

Приемаме, че всичко е така, то може би с текста на песента имат послание за ЖЕНИТЕ и за това да е избрана тази песен?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 13 мар 2012 16:25

pomiqrat написа:
dromihait написа:По темата - да, отвратително е! Тук някои писаха, че видите ли, няма защо да се възмущаваме, всеки бил слушал чалга и прочие. Съжалявам ги, ако кръгът им от познати е толкова тесен. Аз пък познавам мнозина като мен, изпитващи органическа непоносимост към чалгата. Надявам се, че успявам да предам това отношение и на децата си.

red_HOOLIGANS написа:Чалгата е музика без никакъв смисъл !!!! Примерно песента на мангала мръсен Илиян(Чикита) няма никакъв смисъл !!! В песента дори не се разбира мангала за какво пее :) :) .Не мога да си обясня какво става какво толкова са се вманиачили в тая чалга!И това,че Софи Маринова е на Евровизия е най-голямата простотия която някога съм виждал ! Софи Маринова коята не знае таблицата пее на Английски :) :) :) :) :) :) .Олее олее тази държава отвсякъде се разпада....

Du hast. Bitch.
Smack My Bitch Up
Girls&Boys

Свръх смислени, нали.

Много яко да се хванеш за 3 песни и да повтаряш като развалена грамофонна плоча.

Когато говорим за музика, почти винаги мелодията е водеща. Хубава музика+глупав текст може да се получи хит, страхотен(гениален текст)+не дотам хубава музика-почти сигурен пълен провал.
Smack My Bitch Up е една добра анти дрога/алкохол песен, ако мога така да се изразя, с груб текст, но много на място и много добре усилващ посланието на авторите, друг е въпросът, че съвсем не е предназначена за детска аудитория. А все пак в темата става въпрос за деца.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 13 мар 2012 16:26

Викаш на дисковете с музика пише забранено за лица под 18 години :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 13 мар 2012 16:30

"Илюминат си ти, Spielberg. Пробутваш ни дракони и искаш да им се кланяме"

По-лошо илюминат-евреин.

Потребителски аватар
Станко Йовчев

Re: Попфолк(Чалга)

Мнениеот Станко Йовчев » 13 мар 2012 17:15

Всеки сам избира как да е нещастен :!:
batmanlevski написа:отговарям според заглавието - най–големия проблем на ц. е а.с. дали обаче отборите на Л., Л., Ч . или Ч.М. ще бъдат ш. не е от з. защото м. е с . и н. да отиде при д . заради проблема с т.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 13 мар 2012 17:58

grimlock написа:Жик-так който пее и танцува зло не мисли :)

Точно така!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 13 мар 2012 18:04

Всеки сам си избира каква музика да слуша и на кой изпълнител да се радва(подражава и т.н.)....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 13 мар 2012 18:16

Мега яката песничка :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uu99lQzRnyA[/youtube]
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”